Ποιος είναι ο πιο μάγκας, ο Ερντογάν ή ο Καμμένος;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.

Ποιος είναι ο πιο μάγκας, ο Ερντογάν ή ο Καμμένος;

Ο Ερντογάν
17
49%
Ο Καμμένος
18
51%

Σύνολο ψήφων: 35

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Re: Ποιος είναι ο πιο μάγκας, ο Ερντογάν ή ο Καμμένος;

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 03 Δεκ 2019, 15:42

Αρίστος έγραψε:Εγω ξερω οτι με Κοτζια και Καμμενο ειχαμε 4,5 χρονια ειρηνης ...

.... στα οποία προστέθηκαν και 99 χρόνια Υπερταμείο στο οποίο θα πηγαίνει όλη η περιουσία και τα έσοδα, επειδή υπογράφτηκε μετά από 17 ώρες διαπραγματεύσεις του πρωθυπουργού ο οποίος ήταν στο μέσο της εκμάθησης Αγγλικών...
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 04 Δεκ 2019, 15:49

Και μεχρις στιγμης δεν εχει παει ουτε ευρω στο Υπερταμειο το οποιο ηταν ενα αλλο ονομα για το ΤΑΙΠΕΔ.

Αρα λες ψεματα οτι ολη η περιουσια και εσοδα θα πηγαιναν σε αυτο.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 19 Φεβ 2022, 10:32

Λαχουρένιος έγραψε:Ολοι (οσοι δεν ειμαστε κομματοσκυλα) ...

Ποιοι δεν είναι κομματόσκυλα;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Φεβ 2022, 11:45

NikosVy έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Ολοι (οσοι δεν ειμαστε κομματοσκυλα) ...

Ποιοι δεν είναι κομματόσκυλα;

Ειναι πιο ευκολο να σου πω ποιοι ειναι απο το αναποδο. Δεν εχουμε πολλους κομματοσκυλους εδω.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 19 Φεβ 2022, 12:36

Λαχουρένιος έγραψε:
NikosVy έγραψε:Ποιοι δεν είναι κομματόσκυλα;

Ειναι πιο ευκολο να σου πω ποιοι ειναι απο το αναποδο. Δεν εχουμε πολλους κομματοσκυλους εδω.

Θα μου φέρεις για παράδειγμα, ξέρω, αυτόν που τον έχει στείλει ο Περισσός όπως και άλλους συντονιστές σε Φόρουμς (με μούσι ή χωρίς μούσι) να κρατάνε τα γκέμια, να μη γράφουν κατά του Πολλάκη και να αφήνουν να κατακλύζονται τα νήματα από αυτά που γράφει στις 4.00 πριν τα ξημερώματα ο δήθεν δημοσιογράφος σας, μέχρι να αποχαυνωθούν όλοι οι χρήστες και μέσα στην αποχαύνωση να κυριαρχήσει το προλεταριάτο.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 19 Φεβ 2022, 12:39

Αρίστος έγραψε:Εγω ξερω οτι με Κοτζια και Καμμενο ειχαμε 4,5 χρονια ειρηνης ...

Να τους στείλουν στην Ουκρανία να εξασφαλίσουν την ειρήνη.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Φεβ 2022, 12:54

NikosVy έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Θα μου φέρεις για παράδειγμα, ξέρω, αυτόν που τον έχει στείλει ο Περισσός όπως και άλλους συντονιστές σε Φόρουμς (με μούσι ή χωρίς μούσι) να κρατάνε τα γκέμια, να μη γράφουν κατά του Πολλάκη και να αφήνουν να κατακλύζονται τα νήματα από αυτά που γράφει στις 4.00 πριν τα ξημερώματα ο δήθεν δημοσιογράφος σας, μέχρι να αποχαυνωθούν όλοι οι χρήστες και μέσα στην αποχαύνωση να κυριαρχήσει το προλεταριάτο.

Απο οσους γραφουν σημερα δυο ειναι κομματοσκυλα στο Ελευθερο, ο Αριστος και ο Πλουτον. Ειναι οι μονοι που φαινεται να εχουν καποιο οφελος απο τις πολιτικες που υπερασπιζονται.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 19 Φεβ 2022, 13:36

Λαχουρένιος έγραψε:Απο οσους γραφουν σημερα δυο ειναι κομματοσκυλα στο Ελευθερο, ο Αριστος και ο Πλουτον. Ειναι οι μονοι που φαινεται να εχουν καποιο οφελος απο τις πολιτικες που υπερασπιζονται.

Για τον έναν μπορώ να καταλάβω ότι ξεσκάει από τη δουλειά του να τροφοδοτεί τα σουβλατζήδικα με πίττες. Κάθε φορά που γράφει αυτός, πετάγεται και ο διαδικτυακός κλώνος του και τον επευφημεί.

Ο αλλος τι σκατά περιμένει να κερδίσει με το να υπερασπίζεται τον Ιωαννίδη, το πραξικόπημα κατά του Μακάριου, την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο (Ιουλ 1974), την απόσυρση της μεραρχίας που αποφάσισε ο εκλεκτός του το Δεκέμβριο 1967 με τον Τούρκο πρωθυπουργό; (Για να σώσουν την Κύπρο και την Ελλάδα από τον κομμουνισμό;)

Και τώρα τι κάνει; Τρίβει τα χέρια του με το ενδεχόμενο εισβολής των Ρώσων στην Ουκρανία, μήπως την ώρα εκείνη που κανείς δεν θα ενδιαφέρεται για μας γίνουν μαζικές αποβάσεις των Τούρκων στα ελληνικά νησιά; Επειδή ο λαός θα σκεφτεί "Α τι ωραία ήταν με τον Παπαδόπουλο"; Σιγά μην είναι ΝΔ.

Κάπου είχε γράψει παλιά ο άλλος ότι είναι απόγονος των Ατλάντων, αλλά δεν έχω καταφέρει να το βρω.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 19 Φεβ 2022, 14:54

Λαχουρένιος έγραψε:Απο οσους γραφουν σημερα δυο ειναι κομματοσκυλα στο Ελευθερο, ο Αριστος και ο Πλουτον.

Και οι δυο τους θα έδιναν και τη ζωή τους για να εκφράσουν την αντίθεσή τους και την έχθρα τους προς την παρακάτω άποψη:
….με την άποψη που είχε εκφράσει το Φόρειν Όφις: «Ο Μακάριος έχει τις διανοητικές ικανότητες που θα του επέτρεπαν να αφήσει το στίγμα του σε μια χώρα με εκατοντάδες φορές μεγαλύτερο πληθυσμό. Το μυαλό του είναι και καθαρό και ευκίνητο. Είναι καλός ψυχολόγος και, παρόλο που μερικές φορές είναι ξεκάθαρα αλαζόνας, είναι καλός στο να διαχειρίζεται άντρες. Για έναν Έλληνα, είναι εκπληκτικά αδίστακτος. Δεν πιστεύω ότι μου είπε ποτέ σκόπιμα ψέματα, ίσως όμως να το κάνει στα κρυφά» (Hunt to Foreign Secretary, 17 Δεκεμβρίου 1966, Valedictory Despatch, PRO FO 371/185620, αρχείο CC1015/16.) https://www.militaire.gr/chenri-kisingk ... tin-kypro/
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 19 Φεβ 2022, 17:24

NikosVy έγραψε:Για τον έναν μπορώ να καταλάβω ότι ξεσκάει από τη δουλειά του να τροφοδοτεί τα σουβλατζήδικα με πίττες. Κάθε φορά που γράφει αυτός, πετάγεται και ο διαδικτυακός κλώνος του και τον επευφημεί.

Ο αλλος τι σκατά περιμένει να κερδίσει με το να υπερασπίζεται τον Ιωαννίδη, το πραξικόπημα κατά του Μακάριου, την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο (Ιουλ 1974), την απόσυρση της μεραρχίας που αποφάσισε ο εκλεκτός του το Δεκέμβριο 1967 με τον Τούρκο πρωθυπουργό; (Για να σώσουν την Κύπρο και την Ελλάδα από τον κομμουνισμό;)

Και τώρα τι κάνει; Τρίβει τα χέρια του με το ενδεχόμενο εισβολής των Ρώσων στην Ουκρανία, μήπως την ώρα εκείνη που κανείς δεν θα ενδιαφέρεται για μας γίνουν μαζικές αποβάσεις των Τούρκων στα ελληνικά νησιά; Επειδή ο λαός θα σκεφτεί "Α τι ωραία ήταν με τον Παπαδόπουλο"; Σιγά μην είναι ΝΔ.

Κάπου είχε γράψει παλιά ο άλλος ότι είναι απόγονος των Ατλάντων, αλλά δεν έχω καταφέρει να το βρω.

Γιατι να μην ειναι ΝΔ? Συνεχεια γλειφει τον Μητσοτακη
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”