Άγρια δολοφονία ελέγκτριας του ΣΔΟΕ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ
Basic poster
Basic poster

Re: Άγρια δολοφονία ελέγκτριας του ΣΔΟΕ

Δημοσίευσηαπό ΒΟΡΕΙΑ ΗΠΕΙΡΟΣ » 13 Ιαν 2018, 13:36

Λαχουρένιος έγραψε:ΝΔουλα μυριζομαι...

εγώ δίνω περισσότερες ελπίδες στο πασόκ το ορθόδοξο
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 12 Μαρ 2018, 16:15

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Μαρ 2018, 16:23

O πρεζάκιας έχει πει ότι τον πλησίασαν δύο και τον πλήρωσαν για να βγάλει απο τη μέση την Δ. Ζέμπερη, γιατί αυτή είχε ρίξει πρόστιμα στο αφεντικό τους, αν θυμάμαι καλά επιχειρηματία (κανένας μαφιόζος με νυχτερινά κέντρα).

http://www.newsbomb.gr/bomb-tv/ellada/s ... -eforiakoy

Ελλάδα, χώρα που όταν οι εφοριακοί κάνουν την δουλειά τους αντί να παίρνουν μίζες δολοφονούνται.

Μπράβο στην κοπέλα που δεν μάσησε και μέχρι και όταν της την έπεσαν 2-3 μαντράχαλοι για να την φάνε αυτή πάλεψε με νύχια και με δόντια.

Συγχαρητήρια και στους γονείς της που έβγαλαν τέτοια κόρη. Σπουδαίοι, κι ας είναι λαϊκοί άνθρωποι που λένε και καμιά κουβέντα παραπάνω.

Δυστυχώς η τιμιότητα και η ακεραιότητα χαρακτήρα έχει το τίμημά της, δεν υπάρχουν χάπι-εντς για τους μικρούς και μεγάλους ήρωες.
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 12 Μαρ 2018, 16:54

Aπο μια αποψη αυτο ειναι σοβαροτερο απο το να την σκοτωναν λογω της λιστας Λανγκαρντ, γιατι αν μπορει ο μεσος ιδιοκτητης σκυλαδικου να κανει τετοιο εγκλημα, φαντασου τι κανουν οι πλοιοκτητες και πολιτικοι
0 .

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 12 Μαρ 2018, 19:43

Ο πρεζακιας για να την γλιτωσει υιοθετησε το σεναριο σας
0 .
Αρίστος wrote: for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη...
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Μαρ 2018, 20:16

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Ο πρεζακιας για να την γλιτωσει υιοθετησε το σεναριο σας

3 μήνες μπαν στον ΓΓ για διασπορά fake news.
1 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 12 Μαρ 2018, 20:26

O πρεζακιας ειπε πως αστυνομικος ενας αστυνομικος που φορουσε περουκα του εδωσε λεφτα για να δολοφονησει την Δωρα Ζεμπερη
Μετα ανακαλυψε οτι ο αστυνομικος ηταν φαλακρος
Ο ιδιος αστυνομικος ενω ηταν υπο κρατηση του εβαλε στο στο μα ποντικοφαρμακο σε χαπι

Αληθεια γιατι γαζουν το ποντικοφαρμακο σε χαπι για να μην μπερδευουν τα ποντικια την δοση τους;

Τελικα η Δωρα Ζεμπερη τι δουλεια εκανε στην εφορια;
Ερευνουσε σοβαρες υποθεσεις η καταχωρουσε φορολογικες δηλωσεις;
0 .
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες....
..

nrg wrote:
H κυβερνηση περικόπτει τις συντάξεις 5% διότι το υπέγραψε στο 2015 και μετά από 10 μέρες δίνει αύξηση 5,5% διότι το επιτρέπουν τα δημοσιονομικά της χώρας

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 12 Μαρ 2018, 20:31

Σοροπιδης
Ελαβα εντολή και 30.000 ευρώ να τη σκοτώσω

Ας εμφανισει καταρχας τα 30 χιλιαρικα ο πρεζακιας μπας και τον παρουμε στα σοβαρα

Δεν σκότωσα εγώ την Δώρα Ζέμπερη – Θα μπορούσε να ήταν κόρη μου

Δεν την σκότωσα εγώ, αλλά ο Χάρης και ο Ψηλός

Δεν σκότωσα εγώ τη Δώρα, απλά την τραυμάτισα

Την πλησίασα από πίσω, της έβγαλα το μαχαίρι και της είπα: “Δώσε μου την τσάντα σου τώρα”. Εκείνη γύρισε ξαφνικά και άρχισε να με τραβάει και να χτυπιόμαστε, ενώ φώναζε κιόλας. Εγώ κρατούσα στο δεξί μου χέρι το μαχαίρι και με το άλλο τραβούσα την τσάντα για να την πάρω. Χωρίς να καταλάβω πώς και ενώ παλεύαμε και πέφτανε γλάστρες και άλλα πράγματα γύρω μας, τη χτύπησα με το μαχαίρι. Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσες φορές. Μετά η κοπέλα, που ήταν ματωμένη, άφησε την τσάντα και άρχισε να τρέχει προς την πόρτα του νεκροταφείου φωνάζοντας βοήθεια. Εγώ γύρισα προς τα πίσω από όπου είχα μπει κρατώντας την τσάντα της κοπέλας στα χέρια μου. Είχα σαστίσει εκείνη τη στιγμή, δεν ήξερα τι έκανα. Είχα θολώσει, κοίταξα τα χέρια μου και είδα ότι ήταν γεμάτα αίματα. Το αίμα ήταν της κοπέλας, γιατί εγώ δεν είχα χτυπήσει. Εβγαλα μια χαρτοπετσέτα και σκούπισα τα αίματα»

«έγινε πάλη μεταξύ μας» λέει χαρακτηριστικά – και ότι τη νεαρή γυναίκα «χτύπησαν θανάσιμα κάποια άλλοι άγνωστοι δράστες καθώς περπατούσε στο διάδρομο του νεκροταφείου»!

Κάποια στιγμή έβλεπα την τσάντα της κοπέλας αλλά όχι την ίδια και αποφάσισα να πάω να την πάρω χωρίς να της κάνω κακό. Η κοπέλα τελικά με είδε και άρχιζε να φωνάζει «κλέφτης, κλέφτης». Έχασα την ισορροπία μου και έπεσα πάνω της και οι δύο στο έδαφος. Μετά την πάλη, η κοπέλα περπατούσε όταν έφυγα».

«Εγώ την τσάντα της κοπέλας την πήρα εκεί που καθόταν στο μνήμα. Η κοπέλα έφυγε από μένα κανονικά, περπατούσε και έφυγε και πήγε μεγάλη απόσταση και της κόψανε το δρόμο και την εκτελέσανε γιατί ήθελαν από την αρχή αυτό να καταφέρουν»

«Η ουσία είναι ότι εγώ την τραυμάτισα λίγο την κοπέλα στο χέρι και την κοπέλα από εκεί που έφυγε την εκτελέσανε, γιατί έτσι το είχανε στήσει το σκηνικό»

Τον ξαναείδα στο Μεταγωγών όταν προσπάθησε να μου βάλει στο στόμα ένα χάπι, αλλά δεν το κατάπια.
Ο Χάρης πριν μου δώσει το χάπι με χτυπούσε μαζί με έναν άλλο στο Μεταγωγών και το τραβούσε με το κινητό του. Δεν τα είπα όλα αυτά στις προηγούμενες απολογίες μου γιατί φοβόμουν για την κόρη μου, αλλά τώρα είναι ασφαλής»

ο κ. Ηλίας, που διατηρεί το καφενείο της περιοχής και αποκαλύπτει πως ο 58χρονος εμφανιζόταν πολλές φορές στο μαγαζί του με διαφορετικά αμάξια «φίλων» του.

«Στην αλητεία ήταν πάντα. Από μικρό παιδί και αυτός και ο μακαρίτης ο πατέρας του ήταν μπλεγμένοι»

Το 2011 καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 20 ετών για εμπορία ναρκωτικών, καθώς είχε συλληφθεί έχοντας στην κατοχή του 35 κιλά χασίς
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ » 12 Μαρ 2018, 20:43

Ο πρεζακιας λεει συνεχως ψεμματα
Καθε φορα που μιλαει διαψευδει 50 φορες τον εαυτο του
0 .
..

nrg wrote:

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 12 Μαρ 2018, 20:56

Μπορεί να λέει ότι να ναι, πρεζάκιας είναι. Στα νύχια της κοπέλας βρέθηκε dna και άλλου. Το αν η ιστορία είναι ακριβώς έτσι όπως την λέει ο πρεζάκιας ή έχει παραλλαγές, δεν έχει να κάνει με το ότι η υπόθεση δεν ήταν αυτή που φάνηκε αρχικά, πχ δολοφονία για 10 ευρώ και ένα κινητό μετά απο παρακολούθηση ώρας σε νεκροταφεία.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”