Λαχουρένιος έγραψε:ΝΔουλα μυριζομαι...
εγώ δίνω περισσότερες ελπίδες στο πασόκ το ορθόδοξο

Λαχουρένιος έγραψε:ΝΔουλα μυριζομαι...

ΓΙΑΝΝIΣ ΓΙΑΝΝΩΠΟΥΛΟΣ έγραψε:Ο πρεζακιας για να την γλιτωσει υιοθετησε το σεναριο σας
Admin έγραψε:Γιαννώπουλεεεεεεεε
Επιβεβαιώνεται: Και δεύτερο πρόσωπο στη δολοφονία της Ζέμπερη -Βρέθηκε DNA

Σοροπιδης
Ελαβα εντολή και 30.000 ευρώ να τη σκοτώσω
Δεν σκότωσα εγώ την Δώρα Ζέμπερη – Θα μπορούσε να ήταν κόρη μου
Δεν την σκότωσα εγώ, αλλά ο Χάρης και ο Ψηλός
Δεν σκότωσα εγώ τη Δώρα, απλά την τραυμάτισα
Την πλησίασα από πίσω, της έβγαλα το μαχαίρι και της είπα: “Δώσε μου την τσάντα σου τώρα”. Εκείνη γύρισε ξαφνικά και άρχισε να με τραβάει και να χτυπιόμαστε, ενώ φώναζε κιόλας. Εγώ κρατούσα στο δεξί μου χέρι το μαχαίρι και με το άλλο τραβούσα την τσάντα για να την πάρω. Χωρίς να καταλάβω πώς και ενώ παλεύαμε και πέφτανε γλάστρες και άλλα πράγματα γύρω μας, τη χτύπησα με το μαχαίρι. Δεν θυμάμαι ακριβώς πόσες φορές. Μετά η κοπέλα, που ήταν ματωμένη, άφησε την τσάντα και άρχισε να τρέχει προς την πόρτα του νεκροταφείου φωνάζοντας βοήθεια. Εγώ γύρισα προς τα πίσω από όπου είχα μπει κρατώντας την τσάντα της κοπέλας στα χέρια μου. Είχα σαστίσει εκείνη τη στιγμή, δεν ήξερα τι έκανα. Είχα θολώσει, κοίταξα τα χέρια μου και είδα ότι ήταν γεμάτα αίματα. Το αίμα ήταν της κοπέλας, γιατί εγώ δεν είχα χτυπήσει. Εβγαλα μια χαρτοπετσέτα και σκούπισα τα αίματα»
«έγινε πάλη μεταξύ μας» λέει χαρακτηριστικά – και ότι τη νεαρή γυναίκα «χτύπησαν θανάσιμα κάποια άλλοι άγνωστοι δράστες καθώς περπατούσε στο διάδρομο του νεκροταφείου»!
Κάποια στιγμή έβλεπα την τσάντα της κοπέλας αλλά όχι την ίδια και αποφάσισα να πάω να την πάρω χωρίς να της κάνω κακό. Η κοπέλα τελικά με είδε και άρχιζε να φωνάζει «κλέφτης, κλέφτης». Έχασα την ισορροπία μου και έπεσα πάνω της και οι δύο στο έδαφος. Μετά την πάλη, η κοπέλα περπατούσε όταν έφυγα».
«Εγώ την τσάντα της κοπέλας την πήρα εκεί που καθόταν στο μνήμα. Η κοπέλα έφυγε από μένα κανονικά, περπατούσε και έφυγε και πήγε μεγάλη απόσταση και της κόψανε το δρόμο και την εκτελέσανε γιατί ήθελαν από την αρχή αυτό να καταφέρουν»
«Η ουσία είναι ότι εγώ την τραυμάτισα λίγο την κοπέλα στο χέρι και την κοπέλα από εκεί που έφυγε την εκτελέσανε, γιατί έτσι το είχανε στήσει το σκηνικό»
Τον ξαναείδα στο Μεταγωγών όταν προσπάθησε να μου βάλει στο στόμα ένα χάπι, αλλά δεν το κατάπια.
Ο Χάρης πριν μου δώσει το χάπι με χτυπούσε μαζί με έναν άλλο στο Μεταγωγών και το τραβούσε με το κινητό του. Δεν τα είπα όλα αυτά στις προηγούμενες απολογίες μου γιατί φοβόμουν για την κόρη μου, αλλά τώρα είναι ασφαλής»
ο κ. Ηλίας, που διατηρεί το καφενείο της περιοχής και αποκαλύπτει πως ο 58χρονος εμφανιζόταν πολλές φορές στο μαγαζί του με διαφορετικά αμάξια «φίλων» του.
«Στην αλητεία ήταν πάντα. Από μικρό παιδί και αυτός και ο μακαρίτης ο πατέρας του ήταν μπλεγμένοι»
Το 2011 καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 20 ετών για εμπορία ναρκωτικών, καθώς είχε συλληφθεί έχοντας στην κατοχή του 35 κιλά χασίς