Kauldron έγραψε:Eγώ πάντως μια ζωή Σαμαρομποτάκι το θυμάμαι.
Αρχίσαμε τα χαϊδευτικά ψεκασμενάκι;
Δεν είναι ώρα για τέτοια.Πάμε γερά στον αγώνα.
Kauldron έγραψε:Eγώ πάντως μια ζωή Σαμαρομποτάκι το θυμάμαι.

exomotis έγραψε:Υπαρχει χειροτερο μποτακι απο την παρτη σου ρε φουκαρα?

Λαχουρένιος έγραψε:Kauldron έγραψε:Πολύ θα το χαιρόμουνα να έβγαινε κυβέρνηση του ΚΚΕ ρε Λάχου. Σαν κάτι χοντρούς αγύμναστους, που βλέπουν αγώνα, και επειδή ο επιθετικός δεν έβαλε το γκόλ αλλά πήρε κόρνερ από τον αμυντικό, λέτε "α, ρε έπρεπε να 'μουνα εγώ να το 'χα βάλει". Σας πιστέψαμε.
Κανε μου τη χαρη,οπως δε σε θεωρω και δε σε αντιμετωπιζω ως μποτακι,μην κανεις και συ το ιδιο με μενα.Δε με νοιαζει τι θα ψηφισεις,τα φυκια της κυβερνησης δε θελω να τρωω.Αν θες Τσιπρα,φαε Τσιπρα,δεν ειναι εκει το θεμα μου.

Kauldron έγραψε:Μα δε σου είπα οτι είσαι μποτάκι.
Για το ΚΚΕ μίλησα.
Δεν έχουμε δικαίωμα ν' ασκούμε κριτική στο ΚΚΕ? Τί είναι? Όπως δεν τρώς τα φύκια της κυβέρνησης, έτσι δεν τρώει και ο ελληνικός λαός (ακόμα και μια μερίδα δικών σας ψηφοφόρων, πλέον) τα φύκια του ΚΚΕ.

Λαχουρένιος έγραψε:Kauldron έγραψε:Μα δε σου είπα οτι είσαι μποτάκι.
Για το ΚΚΕ μίλησα.
Δεν έχουμε δικαίωμα ν' ασκούμε κριτική στο ΚΚΕ? Τί είναι? Όπως δεν τρώς τα φύκια της κυβέρνησης, έτσι δεν τρώει και ο ελληνικός λαός (ακόμα και μια μερίδα δικών σας ψηφοφόρων, πλέον) τα φύκια του ΚΚΕ.
Ωραια και που κολλαγε αυτο με το ΚΚΕ,με το σχολιο μου που κουοταρες δηλαδη?
exomotis έγραψε:Ο ψαρεας καρφωνεται απο μονος του στην απογνωση του να πει κατι εξυπνο αφου ειναι εντελως αχρηστος ακομα και για αυτο.
Ειπαμε χασανε και θα τρωνε ψωλιες ολα αυτα τα σιχαματα οπου προκαλουν.
Ειναι γνωστα απο παλια, τωρα λοιπον θα υποφερουν οσο και αν σκυλιαζουν πισω απο τα πληκτρακια τους, τα χαμενα.

exomotis έγραψε:Ο ψαρεας καρφωνεται απο μονος του στην απογνωση του να πει κατι εξυπνο αφου ειναι εντελως αχρηστος ακομα και για αυτο.
Ειπαμε χασανε και θα τρωνε ψωλιες ολα αυτα τα σιχαματα οπου προκαλουν.
Ειναι γνωστα απο παλια, τωρα λοιπον θα υποφερουν οσο και αν σκυλιαζουν πισω απο τα πληκτρακια τους, τα χαμενα.