Μάντης έγραψε:ΓΑΛΗ έγραψε:Όχι, το πρόβλημα δεν είναι οι μουσουλμάνοι. Το πρόβλημα είναι οι μουσουλμάνοι που θεωρούν δικαίωμα τους να επιβάλλουν το δικό τους τρόπο ζωής στις δυτικές κοινωνίες, πράγμα που θεωρείται αδιανόητο για τον οποιονδήποτε δυτικό στα μουσουλμανικά κράτη.
Από τη στιγμή λοιπόν που δεν υπάρχει αμφίδρομη/ισότιμη σχέση στην όποια διαφορετικότητα, απλώς θα υπερασπιστώ τη δική μου χωρίς κανένα ενοχικό σύνδρομο.
Ναι αλλά έτσι υπερασπίζεσαι κάτι ανούσιο και κάνεις μια τρύπα στο νερό.
Μπορείς να το πείς κατά μια ορολογία την δική μου διαφορετικότητα και τον δικό μου τρόπο ζωής.
Αλλά στην πραγματικότητα βυθίζεσαι στο χάος αυτού που πραγματικά θέλεις να πολεμήσεις.
Εξηγούμαι.
Αυτοί είναι τρελοί και δημιούργησαν ένα κατά ουσία εγκληματικό καθεστώς και κατά φαντασία θεοκρατικό
και πολεμάνε ομοθρήσκους τους , αλλόθρησκους με σκοπό να τους υποτάξουν -ακολουθήσουν.
Ένω θέλεις να υπερασπιστείς την διαφορετικότητα σου και τον πολιτισμό σου από την απειλή αυτού του εγκληματικού καθεστώτος πισωγυρίζεις τον πολιτισμό σου και τον φέρνεις 1000 χρόνια πίσω για να τους αντιμετωπίσεις στα ίσα ;
Θεμέλιοι λίθοι στον τρόπο ζωής σου είναι η ελευθερία , η ισότητα ,ή διαφορετικότητα.(υπάρχουν και άλλα πολλά και όσο πιο αριστερά τόσο περισσότερα )
Αν κάποιος τα βάλει με τους Αθίγγανους ή κάποιος άλλος με τους ομοφυλόφιλους και επικαλεστεί π.χ ότι φιλιούνται σε δημόσιο χώρο και προσπαθούν να επιβάλουν τον τρόπο ζωής τους στα παιδιά μου ....κ.λ.π αυτό δεν έχει τελειωμό κάποιος άλλος θα πεί ότι τα μουσικά ακούσματα αυτά είναι του Σατανά και στο τέλος θα βρεθείς όμηρη σε ένα αντίστοιχο καθεστώς που στην ουσία θα είναι εγκληματικό αλλά κατά φαντασία θεοκρατικό.
Τότε ναι θα είστε ίσοι .
Αν αυτοί δεν σέβονται την ισότητα και την διαφορετικότητα ο τρόπος και ο δρόμος για να σεβαστούν αυτοίτην διαφορετικότητα και την ισότητα δεν είναι να γίνουμε εμείς εγκληματίες για να είμαστε ίσοι.
Y.Γ.
Τροφή για σκέψη.
Ζείς σε ένα ανώτερο πολιτισμικό επίπεδο που ίσως δεν το έχεις ασπαστεί στην πραγματικότητα μέχρι το μεδούλι;
Έχεις αποδεχτεί μόνο τον αφρό;
Είσαι έτοιμη αν έρθουν πρωτόγονοι να φορέσεις προβιά για να τους αντιμετωπίσεις στα ίσα;(ερωτήσεις λογοπαίγνια)
Ναι αλλά τα αποτελέσματα της δικής σας (μη) λύσης τα έχουμε δει πολλάκις. Λες να συνεχίσουμε να εφαρμόζουμε την πλάνη του 'αυτήν την φορά θα είναι διαφορετικά'; Γιατί δεν θα είναι.
Ο διεθνισμός απέτυχε (σιγά την έκπληξη, όλα τα αφύσικα πράγματα αποτυγχάνουν) καιρός για αλλαγή και μεταρρυθμίσεις (για να χρησιμοποιήσω και ορολογία που είναι της μόδας). Είμαι όμως σχεδόν βέβαιος ότι οι αλητοελίτ δεν αλλάζουν γραμμή αν δεν πάρεις μερικά κεφάλια δικών τους. Μετά το πρώτο σοκ θα επιστρέψουμε στον γνώριμο καρκίνο της πολιτικής ορθότητας (ευρωπουστισμού).

(.Προλετάριοι και κομμουνιστές...)