Ραν ταν πλαν έγραψε:pluton έγραψε:Το μανιφέστο πρέπει να το ξέρεις όπως ξέρουμε εμείς το ,,Πάτερ ημών,,
Παπάρια ξέρετε και από το πατερημών όπως παπάρια ξέρετε και για το πούθε παν τα τέσσερα.
Ενώ εγώ που έχω διαβάσει όλο το μαρξικό έργο και έχω κατανοήσει μετά από μια εικοσαετία
βασανιστικής μελέτης ένα 10% (γιατί η διάνοια του Μαρξ υπερβαίνει απείρως την όποια θεϊκή σοφία δοξάζετε μετά γλειψίματος μέσω των προσευχών σας) μπορώ να σου ξεσκονίσω λέξη προς λέξη το πολύ σε δέκα λεπτά το πατερημό σας και να αποδείξω ότι απευθύνεται σε κρετίνους.
Πάμε μία στα γρήγορα.
Πατέρα μας, που βρίσκεσαι στους ουρανούς, κάνε να σε δοξάσουν όλοι ως Θεό,
να έρθει η βασιλεία σου·
Στον πρώτο στίχο έχουμε ένα γέρο που αραγμένος στο συμπαντικό άπειρο ξύνει τ' α.ρχίδια του περιμένοντας πότε θα έρθει η στιγμή να τον δοξάσουν σαν θεό κάτι τιποτάδες που κατοικούν από τύχη σε κάποια συμπαντική σκατότρυπα.
να γίνει το θέλημά σου και από τους ανθρώπους, όπως γίνεται από τις ουράνιες δυνάμεις.
Εδώ ζητούν από τον ίδιο γέρο να επιβάλλει με τον τσαμπουκά του το θέλημα του στους τιποτάδες
αλλά και σε όλη τη συμπαντική δημιουργία γιατί αν δεν το ξέρετε το σύμπαν δημιουργήθηκε
όταν ο γέρος είχε ευκοίλια και του 'φυγαν τα σκατά στο σώβρακο.
Δώσε μας σήμερα τον απαραίτητο για τη ζωή μας άρτο.
Εδώ παρακαλάνε οι τιποτάδες να τους πετάξει ο παπούλης κανα κόκαλο όπως κάνουν και με τα προσομοιάζοντα στον ουράνιο γέρο αφεντικά τους.
Και χάρισέ μας τα χρέη των αμαρτιών μας, όπως κι εμείς τα χαρίζουμε στους δικούς μας οφειλέτες.
Εδώ κι αν δίνουν ρέστα οι τιποτάδες.
Στην ουσία ζητούν από το γέρο να γαμούν ανήλικα και ο γέρος να κάνει τα στραβά μάτια
όπως κάνουν και οι ίδιοι όταν στη γειτονιά τους κάποιος τα ίδια σκατά με αυτούς (συνήθως παπάς) γαμάει το δεκάχρονο ορφανό.
Και μη μας αφήσεις να πέσουμε σε πειρασμό, αλλά γλίτωσέ μας από τον Πονηρό.
Εδώ οι τιποτάδες ομολογούν ότι οι ίδιοι είναι ανίκανοι να ελέγξουν τις βρομερές επιθυμίες τους
και ζητούν από το γέρο να μεσολαβήσει ώστε να μην τους σκανδαλίζει κάποιος που
υποτίθεται ότι θέλει το κακό τους.
Γιατί σ’ εσένα ανήκει παντοτινά η βασιλεία, η δύναμη και η δόξα.
Αμήν.
Κι εδώ μεταφράζεται μόνο ως ''Καλέ τι γκόμενος είσαι εσύ!!!!!!!!''