Πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη να κλεβουν πόσοι εμβολιασμένοι νοσούν και πεθαίνουν

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη να κλεβουν πόσοι εμβολιασμένοι νοσούν και πεθαίνουν

Δημοσίευσηαπό vallon » 17 Δεκ 2021, 22:49

Προέλλην έγραψε:
vallon έγραψε:
ε δεν το βλέπεις;
ο πίνακας το λέει στο τέλος
θάνατοι 26
11 ανεμβολίαστοι
15 εμβολιασμένοι

Γι αυτό σε λέω κι εγώ, εμβόλια και μαλακίες. Yolo στην σχολικη αρένα!
Μετά, θα σου ανοίξουμε νήμα όταν έρθει η ώρα, που του Τράγκα θα φαντάζει νηπιαγωγείο. Τα δε γελοία νούμερα του φόρουμ, θα ρίχνουν σπόντες ότι σε δολοφόνησε ο Μητσοτάκης με τα ίδια του τα χέρια :asd03:

Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι είναι αρκετά σοβαρό το να υπάρχουν τόσοι πολλοί θάνατοι εμβολιασμένων
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Πιάστηκαν με τη γίδα στην πλάτη να κλεβουν πόσοι εμβολιασμένοι νοσούν και πεθαίνουν

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Δεκ 2021, 22:52

Perseus1966 έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Πηρες την υποπεριπτωση της υποπεριπτωσης μιας συγκεκριμενης μερας ωστε να αποδειξεις τι? Ακομα και στο διαγραμμα που εβαλες οι ανεμβολιαστοι ειναι παραπανω στους θανατους απο οτι στην κοινωνια. 37% ανεμβολιαστων δινουν το 42% των θανατων στην 2η ΥΠΕ στις 9/12. Σε πανελλαδικο επιπεδο οι ΜΕΘ παιζουν στο 80-20 υπερ των ανεμβολιαστων εδω και ενα διμηνο.

Στοιχεια εχεις ? φερε επισημες πηγες ,εγω τα δικα σας φερνω .

για διευκρινησε το "Ακομα και στο διαγραμμα που εβαλες οι ανεμβολιαστοι ειναι παραπανω στους θανατους απο οτι στην κοινωνια."

Σου εφερα το σημερινο ανακοινωθεν ΕΟΔΥ που κανει λογο για 82% ανεμβολιαστων στις ΜΕΘ.

Οι ανεμβολιαστοι ειναι 37% στην κοινωνια. Στους νεκρους της 2ης ΥΠΕ στις 9/12 ειναι 42%. Δηλαδη αναλογικα οι ψεκασμενοι δινουν περισσοτερους νεκρους ακομα και στην υποπεριπτωση της υποπεριπτωσης που εβαλες. Σε πανελλαδικο επιπεδο τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα. Το 37% των ψεκ δινει το 80% των ασθενων σε εντατικη.

Aν τα εμβολια ηταν ανεπαρκη τοτε τα ποσοστα στις ΜΕΘ θα ηταν περιπου ιδια με τα ποσοστα στην κοινωνια.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 17 Δεκ 2021, 22:54

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Στοιχεια εχεις ? φερε επισημες πηγες ,εγω τα δικα σας φερνω .

για διευκρινησε το "Ακομα και στο διαγραμμα που εβαλες οι ανεμβολιαστοι ειναι παραπανω στους θανατους απο οτι στην κοινωνια."

Σου εφερα το σημερινο ανακοινωθεν ΕΟΔΥ που κανει λογο για 82% ανεμβολιαστων στις ΜΕΘ.

Οι ανεμβολιαστοι ειναι 37% στην κοινωνια. Στους νεκρους της 2ης ΥΠΕ στις 9/12 ειναι 42%. Δηλαδη αναλογικα οι ψεκασμενοι δινουν περισσοτερους νεκρους ακομα και στην υποπεριπτωση της υποπεριπτωσης που εβαλες. Σε πανελλαδικο επιπεδο τα πραγματα ειναι ακομα χειροτερα. Το 37% των ψεκ δινει το 80% των ασθενων σε εντατικη.

Aν τα εμβολια ηταν ανεπαρκη τοτε τα ποσοστα στις ΜΕΘ θα ηταν περιπου ιδια με τα ποσοστα στην κοινωνια.

το 82% ειναι ψευδες διοτι υπολογιζει στους ανεμβολιαστους και ολα τα λιμα των εμβολιασμενων δηλαδη σημερα θεωρει ανεμβολιαστους και τους δυο δοσεις που περασαν 6 μηνες.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Δεκ 2021, 22:55

Perseus1966 έγραψε: το 82% ειναι ψευδες διοτι υπολογιζει στους ανεμβολιαστους και ολα τα λιμα των εμβολιασμενων δηλαδη σημερα θεωρει ανεμβολιαστους και τους δυο δοσεις που περασαν 6 μηνες.

Καλα κανει γιατι αυτοι δεν εχουν ανοσια. Η ανοσια αρχιζει 14 μερες μετα την δευτερη δοση και για 6 μηνες. Ειναι γνωστα αυτα εδω και ενα χρονο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 17 Δεκ 2021, 22:57

vallon έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Γι αυτό σε λέω κι εγώ, εμβόλια και μαλακίες. Yolo στην σχολικη αρένα!
Μετά, θα σου ανοίξουμε νήμα όταν έρθει η ώρα, που του Τράγκα θα φαντάζει νηπιαγωγείο. Τα δε γελοία νούμερα του φόρουμ, θα ρίχνουν σπόντες ότι σε δολοφόνησε ο Μητσοτάκης με τα ίδια του τα χέρια :asd03:

Αυτό που βλέπω εγώ είναι ότι είναι αρκετά σοβαρό το να υπάρχουν τόσοι πολλοί θάνατοι εμβολιασμένων

Φυσικά και υπάρχουν και θάνατοι εμβολιασμένων.
Είναι σαν να μου λες ότι υπάρχουν και θάνατοι οδηγών που φορούσαν κράνος και ζώνη.
Δεν θα ξαναφορέσεις κράνος στη μηχανή γιατί πεθάναν και με κράνος; :hmmm
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 17 Δεκ 2021, 23:00

Προέλλην έγραψε:
vallon έγραψε:

Φυσικά και υπάρχουν και θάνατοι εμβολιασμένων.
Είναι σαν να μου λες ότι υπάρχουν και θάνατοι οδηγών που φορούσαν κράνος και ζώνη.
Δεν θα ξαναφορέσεις κράνος στη μηχανή γιατί πεθάναν και με κράνος; :hmmm

βεβαιως και θα φορεσω ζωνη ,οταν ομως ερθει μια εταιρεια και μου πει ,βαλε αυτη την νεα ζωνη ειναι πολυ αποτελεσματικη και μου δινει μια τριχια θα προβληματιστω.
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 17 Δεκ 2021, 23:00

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε: το 82% ειναι ψευδες διοτι υπολογιζει στους ανεμβολιαστους και ολα τα λιμα των εμβολιασμενων δηλαδη σημερα θεωρει ανεμβολιαστους και τους δυο δοσεις που περασαν 6 μηνες.

Καλα κανει γιατι αυτοι δεν εχουν ανοσια. Η ανοσια αρχιζει 14 μερες μετα την δευτερη δοση και για 6 μηνες. Ειναι γνωστα αυτα εδω και ενα χρονο.

Ποιος το λεει αυτο ειπαμε?
εσυ ?
ανεξαρτητος φορεας?
εστω το κρατος?
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Δεκ 2021, 23:01

Perseus1966 έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Ποιος το λεει αυτο ειπαμε?
εσυ ?
ανεξαρτητος φορεας?
εστω το κρατος?

Η επιστημη. Γιατι ρεταρεις?
0 .

Perseus1966
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό Perseus1966 » 17 Δεκ 2021, 23:03

Λαχουρένιος έγραψε:
Perseus1966 έγραψε:Ποιος το λεει αυτο ειπαμε?
εσυ ?
ανεξαρτητος φορεας?
εστω το κρατος?

φερε λοιπον το πρωτοκολλο οπου η επιστημη το λεει ,τοσο δυσκολο ειναι?

Βρες το και βαλτο και συνεχιζουμε αυριο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 17 Δεκ 2021, 23:05

Perseus1966 έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

φερε λοιπον το πρωτοκολλο οπου η επιστημη το λεει ,τοσο δυσκολο ειναι?

Βρες το και βαλτο και συνεχιζουμε αυριο.

Δεν με ενδιαφερει να μπω σε τετοια διαδικασια. Εσυ εχεις το κολλημα.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”