ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Δημοσίευσηαπό bizeli » 15 Ιουν 2021, 21:11

Λαχουρένιος έγραψε:Αυτο που λες το βρισκω εκτος πραγματικοτητας γιατι η ΕΕ ηταν που (παρεα με τον ΔΝΤ και τις δικες μας κυβερνησεις) σχεδιασε και επεβαλλε τα προγραμματα λιτοτητας την δεκαετια που μας περασε. Επισης μια που λες για εγκυους το ευρωπαικο δικαστηριο εχει βγαλει αποφαση οτι επιτρεπονται οι απολυσεις τους στα πλαισια των ομαδικων απολυσεων :pardon:

Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο επιτρέπει την απόλυση εγκύων εργαζομένων
https://www.kathimerini.gr/society/9501 ... gazomenon/

πτου
Και είπα να σκεφτώ ένα τρανταχτό παράδειγμα για να περάσω το πόιντ μου αλλά δε μου κατσε.
Πόσο γκαντέμω είμαι; :laugh1:
Αλλά και πάλι μέσα στο άρθρο που ανέβασες λέει
"Ρωγμές στο «ευρωπαϊκό κοινωνικό κεκτημένο» δημιουργεί απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που έκρινε ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να απολύουν εγκύους εργαζόμενες στο πλαίσιο των ομαδικών απολύσεων, παρά τις δικλίδες προστασίας που υπάρχουν και στην ευρωπαϊκή νομοθεσία."
που σημαίνει ότι με δικαιώνει κάπως.
Δεύτερον, η απόλυση εγκυμονούσας επιτρέπεται στο πλαίσιο ομαδικής απόλυσης και όχι επειδή η εγκυμονούσα είναι εγκυμονούσα. Δλδ όταν μια επιχείρηση είναι να βαρέσει μπιέλα αργά ή γρήγορα θα πάρουν σειρά όλοι ανεξαρτήτως κριτηρίων.
Έχει μια πολύ πολύ λεπτή διαφορά.

Λαχουρένιος έγραψε: Αυτη ειναι η ανθρωπιστικη ΕΕ

Αυτή η απάντηση πάει και προς ραν.
Ρε σεις γενικά το μότο της ΕΕ είναι η προώθηση και η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μέσα σε αυτό το πλαίσιο πρέπει να συμμορφώνονται όλα τα κράτη - μέλη.
Δε διαφωνώ ότι από πίσω μπορεί να κρύβονται άλλα πιο σκοτεινά συμφέροντα περί υποταγής των λαώνε αλλά ήμασταν το ίδιο ευαισθητοποιημένοι πριν 30, 40, 50 χρόνια που βλέπαμε έναν γκέυ και νομίζαμε ότι είναι κάποιου είδους φρικιό ή που βλέπαμε την αρκούδα πάνω στην καρότσα με τον γύφτο να χορεύει με το ντέφι και πετούσαμε κέρματα;
Δλδ δεν μπορεί να μη βλέπετε κανένα βήμα εξέλιξης και προόδου σε σχέση με τον σκοταδισμό που επικρατούσε παλαιότερα.
Θέλω να πω πέρα από τη γενικότερη φιλοσοφία που προσπαθεί να καλλιεργήσει ως "άποψη" στον 21 αιώνα, όλα αυτά θεμελιώνονται και από το ευρωπαϊκό δίκαιο που δεσμεύει όλα τα κράτη μέλη.
Για να μην ξεφεύγω από το θέμα όμως, όσον αφορά τα εργασιακά, επειδή εμπλέκεται και το οικονομικό κομμάτι στη μέση, η ΕΕ μπορεί να είναι λιγότερο "ανθρωπιστική" γιατί είναι αυτή που κρατάει το ταμείο και θέλει να ελέγχει τις σπατάλες.
Προφανώς, αν η ΕΕ έλεγε 2 ώρες εργασία την εβδομάδα και 5.000 ευρώ μισθό τον μήνα να φαινόταν περισσότερο "ανθρωπιστική" αλλά κάτι μου λέει ότι αυτό δεν πρόκειται να γίνει ποτέ.
Γενικά, η ΕΕ μπορεί να είναι large σε κάποιους τομείς αλλά όπου εμπλέκεται η χρηματοδότηση είναι πιο φειδωλή καλώς ή κακώς.
Πάντως και σε εμάς στο χώρο του δημόσιου τομέα, και ειδικά της εκπαίδευσης, οπουδήποτε εμπλέκεται το ΕΣΠΑ είναι ιδιαίτερα αυστηρό και το εννοώ. Θέλει να ξέρει πού ξοδεύεται μέχρι και το τελευταίο σεντ.
Εντάξει ωραίες και οι εποχές ΠΑΣΟΚ που το χρήμα έρεε άφθονο αλλά έτσι όπως τα κάναμε μπήκαμε σε καθεστώς οικονομικού ελέγχου.
1 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 15 Ιουν 2021, 21:16

bizeli έγραψε:Γενικά, η ΕΕ μπορεί να είναι large σε κάποιους τομείς αλλά όπου εμπλέκεται η χρηματοδότηση είναι πιο φειδωλή καλώς ή κακώς.

Αυτο. Σε ζητηματα gay rights, φεμινισμου κλπ δειχνει οντως ενα ανθρωπιστικο προσωπο (χωραει συζητηση και αυτο ομως) αλλα στα εργασιακα και σε αλλα οικονομικα ζητηματα ειναι συντηρητικη.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 15 Ιουν 2021, 21:20

Λαχουρένιος έγραψε:
bizeli έγραψε:Γενικά, η ΕΕ μπορεί να είναι large σε κάποιους τομείς αλλά όπου εμπλέκεται η χρηματοδότηση είναι πιο φειδωλή καλώς ή κακώς.

Αυτο. Σε ζητηματα gay rights, φεμινισμου κλπ δειχνει οντως ενα ανθρωπιστικο προσωπο (χωραει συζητηση και αυτο ομως) αλλα στα εργασιακα και σε αλλα οικονομικα ζητηματα ειναι συντηρητικη.

Τώρα κάπως φαίνεται να συμφωνούμε. Στα υπόλοιπα θα απαντήσω εν ευθέτω χρόνω, γιατί έχουμε κι έναν σκύλο που χρειάζεται 24ωρη νοσηλεία και δεν προλαβαίνω τώρα.

I' ll be back.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 15 Ιουν 2021, 22:15

bizeli έγραψε:Αυτή η απάντηση πάει και προς ραν.
Ρε σεις γενικά το μότο της ΕΕ είναι η προώθηση και η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και μέσα σε αυτό το πλαίσιο πρέπει να συμμορφώνονται όλα τα κράτη - μέλη.

Άδολο και ανυποψίαστο μπιζέλιον μιλάς με γερόλυκους στον ταξικό αγώνα και πολιτικά φρικιά. :fico:
Όσο κι αν σε εντυπωσιάζουν τα ανθρωπιστικά φύκια της ΕΕ τα ομοιάζοντα σε μεταξωτές δαντέλες για να στολιστούν οι αφελείς δικαιωματιστές η ΕΕ είναι μια ένωση των ευρωπαϊκών μονοπωλίων και τίποτα περισσότερο.
Στις 23 και 24 του Μάρτη του 2000 έγινε μια σύνοδος του ευρωπαϊκού συμβουλίου στη Λισαβόνα που συμφωνήθηκε ο νέος στρατηγικός στόχος της ΕΕ που δεν είναι άλλος από μια νέα ταξική προσέγγιση (αυτό που ονομάζουν γενικά εκσυγχρονισμό δλδ) του νέου ευρωπαϊκού κοινωνικού μοντέλου.
Βρες την (Σύνοδος της Λισαβόνας 2000), διάβασε την, αποκωδικοποίησε την με ταξικό πρόσημο και ανάμεσα σε πολλά άλλα (όπως τη διακήρυξη για το ηλεκτρονικό εμπόριο το οποίο θα καταστήσει περιττά τα καταστήματα μεταπώλησης γυναικείων τσαντών) θα βρεις καλυμμένη μεν αλλά σαφέστατη, όταν τη διαβάζεις από τη σωστή σκοπιά, την απόφαση για κατάργηση (στο όνομα της ανταγωνιστικότητας) των κατώτερων ορίων μισθού, του κοινωνικό κράτους, του οχτάωρου, της εφαρμογής σε όλο και μεγαλύτερη έκταση της ''ευέλικτης'' εργασίας και διάφορα άλλα μικροπράγματα που η όποια ομοιότητα τους με το νομοσχέδιο της νδ για τα εργασιακά είναι εντελώς τυχαία. :D
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 16 Ιουν 2021, 08:37

Και προσθέτω στα ανωτέρω την διατύπωση της οκαβάθμιας κλίμακας προσόντων το γνωστό Eyropean Quality Framework , ECVET και τις ECTS μονάδες...
Αυτά θα έπρεπε να τα ξέρεις πολύ καλά μπιζέλιον , είναι το μέλλον μας.
Σκέψου μόνο ποια είναι η σκοτεινή πλευρά της όλης ιστορίας...
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 16 Ιουν 2021, 19:37

Κοινή Λογική || 2️⃣0️⃣0️⃣Flag of Greece
@commonsense491
·
6h
Τεράστια πάλι η συμμετοχή στην απεργία

Θάνος Τζήμερος
@ThanosTzimeros
·
8 ώ
Επίπεδο 1:
Το Σύνταγμα του 1952 απαγόρευε την απεργία στο Δημόσιο και τις ΔΕΚΟ, κάτι που ισχύει σε όλα τα σοβαρά κράτη. Οι Δ.Υ. είναι οργανικό μέρος του κράτους. Δεν μπορεί το κράτος να απεργεί κατά του εαυτού του, με θύμα πάντα τον πολίτη. https://vimapress.gr/tzimeros-gia-adedy ... s-kifines/
#απεργια_16Ιουνη
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Ιουν 2021, 17:21

Ραν ταν πλαν έγραψε:Άδολο και ανυποψίαστο μπιζέλιον μιλάς με γερόλυκους στον ταξικό αγώνα και πολιτικά φρικιά. :fico:
Όσο κι αν σε εντυπωσιάζουν τα ανθρωπιστικά φύκια της ΕΕ τα ομοιάζοντα σε μεταξωτές δαντέλες για να στολιστούν οι αφελείς δικαιωματιστές η ΕΕ είναι μια ένωση των ευρωπαϊκών μονοπωλίων και τίποτα περισσότερο.

Δε με εντυπωσιάζουν καθόλου τα φύκια και οι μεταξωτές κορδέλες της ΕΕ ούτε και την έχω κορόνα στο κεφάλι μου.
Απλά σου λέω ποια είναι η γενικότερη φιλοσοφία που διακατέχει τη νομοθεσία της ΕΕ για να δικαιολογήσει ταυτόχρονα και τον λόγο ύπαρξής της.
Υπό αυτή την έννοια δεν μπορεί να βγαίνει μια ευρωπαική οδηγία που να έρχεται σε αντίθεση με όλο αυτό το πνεύμα της ΕΕ το οποίο πρεσβεύει. Δλδ δε γίνεται να αυτοακυρώνεται.
Δε λέω ότι η ΕΕ είναι ιδιαίτερα πονόψυχη απλά πρέπει με κάποιον τρόπο να υποστηρίξει τον σκοπό δημιουργίας της.
Από την άλλη σαφώς και υπάρχουν κάποια θετικά βήματα εξέλιξης και προόδου σε πολλούς τομείς.
Τώρα αν αυτό οφείλεται στην ΕΕ ή αν θα συνέβαινε νομοτελειακά επειδή 21ος αιώνας δεν το ξέρω.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Ιουν 2021, 18:38

Λαχουρένιος έγραψε:Ε δεν πληρωνεται ρε Μπιζελι η εξτρα εργασια, αυτο λεμε. Και με το παρον νομοσχεδιο νομιμοποιειται αυτο.

Κάτσε ρε παιδί μου ακόμα δεν τον είδαμε, γιάννη τον βαφτίσαμε.
Αυτό συνέβαινε πάντα έτσι κι αλλιώς.
Εγώ πάλι γιατί βλέπω ότι τώρα με αυτό το νομοσχέδιο πάει να χτυπηθεί κάπως αυτό το πρόβλημα (κάπως δε λέω ότι θα έχει 100% επιτυχία).
Παλιότερα ήταν περισσότερο ξέφραγκο αμπέλι αλλά τώρα έστω έχουν μπει κάποιες ασφαλιστικές δικλείδες που πάνε να μετριάσουν κάπως το πρόβλημα.
Αυτό με την ψηφιακή κάρτα και το εργάνη δε βοηθάνε κάπως την κατάσταση;
Υπήρχαν αυτά παλιά;
Θέλω να πω ότι μπορεί να είναι baby steps αλλά είναι ένα θετικό βήμα.
Να λυθεί τελείως το πρόβλημα δεν ξέρω αλλά στο μέλλον μπορεί να υπάρξουν επιπλέον εχέγγυα που να εξασφαλίζουν ακόμα περισσότερο τον εργαζόμενο.
Στην εποχή της τεχνολογίας ζούμε και μπορεί να σκεφτούν και άλλα πράγματα αν δουν ότι αυτό δεν περπατάει.

Λαχουρένιος έγραψε: Συμφωνοι. Αντι ομως να προσλαμβανουν περισσοτερους εργαζομενους για να καλυψουν τις βαρδιες, βαζουν τους ηδη υπαρχοντες να εργαζονται αρκετες ωρες περα του νομιμου ωραριου και δεν μπαινουν καν στον κοπο να πληρωσουν τις υπερωριες.

Αυτό με τους περισσότερους υπαλλήλους το έχετε κάνει πανάκεια.
Τι να τους κάνει ρε συ τους περισσότερους υπαλλήλους αν δεν έχει να τους πληρώσει; Συλλογή;
Το πρόβλημα είναι ότι δεν πέφτει χρήμα και δεν κινείται η αγορά. Βάλε ότι τώρα έχουμε γεμίσει και με online καταστήματα. Δε χρειάζεται πλέον η φυσική παρουσία. Να μην ψωνίζετε από το ίντερνετ να ενισχύσουμε την φυσική αγορά. Τι να σας πω;
Δλδ πιστεύεις ότι η υπερωριακή απασχόληση των 2 ωρών είναι ένδειξη οικονομικής ανόδου και είναι ικανή να αντικαταστήσει τον έναν υπάλληλο με δύο;
Απλά αντί να έχει έναν να κάθεται, θα έχει δύο να τους κοιτάει και να τους καμαρώνει.
Πίστεψέ με αν κάθε εργοδότης έβλεπε ουρές έξω από το μαγαζί του δε θα καθόταν να βλέπει τον έναν κακομοίρη μεροκαματιάρη να σκίζεται για να του βγάλει τη δουλειά, γιατί πολύ απλά δε θα έβγαινε η δουλειά.
Φίλε σήμερα μόνο αν είσαι η Google μπορείς να προσφέρεις θέσεις εργασίας και αυτό πάλι παίζεται.
Μιλάμε για τη μεγαλύτερη οικονομική ύφεση του αιώνα που έχει πλήξει ακόμα και μεγάλους οικονομικούς κολοσσούς.

Λαχουρένιος έγραψε: Δεν υπαρχει αμεση συσχετιση. Εχω ακουστα απειρες περιπτωσεις απο γνωστους μου που οι επιχειρησεις οπου δουλευουν τα πανε μια χαρα σε σημειο να ανοιγει το αφεντικο νεα υποκαταστημα, παρ'ολα αυτα να τους εχει απληρωτους για μηνες. Απο την στιγμη που υπαρχει τοσο μεγαλη ανεργια, αδιαφορια απο το κρατος (ή μαλλον σιωπηρη συνεργια) και ελλειψη σοβαρου συνδικαλισμου, η καταβολη των μισθων επαφιεται στην καλη διαθεση του εργοδοτη αντι να ειναι δεδομενη.

Ε αυτό λέμε. Δε σου φταίει ο ίδιος ο νόμος αλλά η μη εφαρμογή του. Ό,τι νόμο και να βγάλεις πάντα θα υπάρχει ο κίνδυνος της μη τήρησής του όπως συμβαίνει με όλους τους νόμους.
Και τον συνδικαλισμό άστον απ' έξω. Μην περιμένεις τίποτα από αυτόν. Ακόμα και ο καλός εννοούμενος συνδικαλισμός μπορεί να λειτουργήσει μόνο επικουρικά και όχι ριζικά.
Είναι σαν να μου λες γιατί οι φιλοζωικές δε σώζουν το πρόβλημα με τα αδέσποτα.
Ο μόνος τρόπος που βλέπω εγώ σε περίπτωση αυθαιρεσίας είναι ο φόβος από την κρατική εξουσία.
Να κάτσουν και να σκεφτούν έναν τρόπο που δε θα αφήνει κανένα περιθώριο αυθαιρεσίας διαφορετικά θα υπάρχουν βαριές επιπτώσεις μέχρι να φτύσουν αίμα τα εγγόνια τους.
Μπορεί να υπάρχει αυτός ο τρόπος αλλά να μην υπάρχει η βούληση.
Αλλά συμφέρει το κράτος η ανασφάλιστη εργασία και η φοροδιαφυγή;

Λαχουρένιος έγραψε: Αυτα που γινονται στην αγορα εργασιας ειναι παρανομα οχι απο κομμουνιστικη οπτικη, αλλα συμφωνα με τους νομους του ιδιου του καπιταλιστικου κρατους.

Σύμφωνοι. Όχι απλά παράνομα. Είναι αλητεία. Σου λέω δεν το συζητάω.
Απλά δεν καταλαβαίνω το εξής. Έτσι όπως το βλέπω εγώ έτσι;
Ποιος ο λόγος να κάθεσαι σε μια εργασία που δε σε πληρώνουν;
Οκ μένεις τον πρώτο μήνα λες θα πληρωθώ τον επόμενο. Μένεις και τον επόμενο, βλέπεις ότι δε σε πληρώνουν. Άντε μένεις και τον επόμενο μπας και...
Ε μετά σήκω φύγε ρε συ. Τι χάνεις τον χρόνο σου;
Είτε έτσι είτε αλλιώς πάλι άνεργος είσαι.
1 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Ιουν 2021, 19:09

Λαχουρένιος έγραψε:Στον δημοσιο εχει καταργηθει

Ναι το έχω καταλάβει εδώ και χρόνια αλλά για εμάς δεν έκλαψε καμιά μανούλα.
:D
Ούτε ακόμα και όταν ο μισθός μας έφτασε σε επίπεδα ενός ανειδίκευτου εργάτη υποχρεωτικής εκπαίδευσης.

Λαχουρένιος έγραψε: αλλα στον ιδιωτικο οχι, και ενω πρεπει να καταβαλλεται οι ''κακομοιροι'' επιχειρηματιες δεν το κανουν αυτο.

Αυτό λέμε.
Ότι αν συμβούν τα ίδια στον δημόσιο τομέα, χειροκροτάτε όλοι.
Αν συμβούν στον ιδιωτικό, τότε μιλάμε για τον φτωχό καημένο υπάλληλο που όλοι πρέπει να γείρουμε το κεφάλι στους ώμους του να κλάψουμε μαζί.
Μπορείς να μου την εξηγήσεις κάπως αυτή την επιλεκτική ευαισθησία;
Όταν εσύ διψάς για τη δική μου απόλυση γιατί να συγκινηθώ εγώ για το δικό σου επαγγελματικό μέλλον;
Σκληρό ακούγεται έτσι;

Λαχουρένιος έγραψε: Οσο για το δημοσιο, οι ιδιοι που υποστηριξαν και νομοθετησαν την καταργηση των ''δωρων'' στο δημοσιο τωρα υποστηριζουν και το παρον νομοσχεδιο οποτε αυτο θα επρεπε να σε βαλει σε σκεψεις :fico:

Η κατάργηση των δώρων είναι το λιγότερο, αν και πόνεσε πάααααααρα πολύ.
Φίλε όταν ξεκίνησαν οι πρώτες περικοπές μισθών κάναμε μόκο, γιατί το δεχθήκαμε ως φυσικό επακόλουθο της κρίσης. Και ήμασταν από τους πρώτους επαγγελματικούς κλάδους που θυσιάστηκαν οι μισθοί μας υπέρ πατρίδος.
Ούτε κατεβήκαμε σε πορείες, ούτε σε απεργίες, ούτε προσπαθούσαμε να ξεσηκώσουμε τον κόσμο να μας συμπαρασταθεί.
Κάθε μήνα βλέπαμε τον μισθό μας να ψαλιδίζεται και να πέφτει στα τάρταρα. Παρόλα αυτά το δεχθήκαμε στωικά γιατί "κρίση".
Και ο ιδιωτικός υπάλληλος περνάει δύσκολα, πολύ δύσκολα, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν του λέω "καλά να πάθεις".
Καταλαβαίνεις τη διαφορά;
Ότι εγώ τη συμπαράσταση του κόσμου δεν πρόκειται να την έχω ποτέ, ενώ αντιθέτως εγώ πρέπει να στηρίξω τον φτωχό υπάλληλο, γιατί αλλιώς είμαι σκληρή καπιταλίστρια και αντίθετη με το εργατικό πνεύμα.
Έτσι δεν είναι;
Νόμος είναι πάντα το δίκαιο του εργάτη (αλλά μόνο του ιδιωτικού τομέα).
Όλοι οι άλλοι προσφέρουμε αέρα κοπανιστό.

Λαχουρένιος έγραψε: Ε ποσο παρακατω να παει το μεροκαματο? Οι περισσοτερες προσληψεις μετα το 2010 ειναι με τον βασικο αρα πιο κατω δεν πεφτει :D Οσο για το παρτ ταιμ, στην πραξη ειναι φουλ ταιμ και ο εργαζομενος παιρνει καποια ψιχουλα σε μαυρα για να καλυψει την διαφορα αναμεσα στην μερικη και την πληρη απασχοληση.

Το λέω με την έννοια ότι ο εργοδότης απλά θα μοιράσει τις βάρδιες.
Έλα εσύ Δε-Τε- Πα κι εσύ Τρ - Πε - Σα.
Θα κόβει μεροκάματα.
Κάπως έτσι.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 17 Ιουν 2021, 19:19

Λαχουρένιος έγραψε:
Αυτο ειναι ζητημα που απασχολει τον εκαστοτε επιχειρηματια. Δεν μας αφορα. Το θεμα ειναι να ειναι συνεπεις στις υποχρεωσεις τους σε ταμεια, προσωπικο, προμηθευτες κλπ. Τα υπολοιπα ειναι δικο τους θεμα οπως και εκεινοι δεν νομιζω να σπανε το κεφαλι τους για το αν αρκουν τα λεφτα που δινουν στους υπαλληλους τους για να ζησουν.

:laugh1:
Α ρε Λαχουρένιε.
Όταν σας λέω ότι βλέπετε το θέμα μονόπλευρα και όχι ως ένα ενιαίο παραγωγικό σύνολο του οποίου όλοι είμαστε μέρος όπως και ο επιχειρηματίας, μου λέτε ιστορίες για αγρίους.
Αλλά

Για κάποιο λόγο έχετε κι εσείς τη δική σας κομμουνιστική θρησκοληψία.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”