Σημερα τελειωνει η δικη των ναζι

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Σημερα τελειωνει η δικη των ναζι

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Οκτ 2020, 20:10

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:λες για τον τυπο που το εγραψε; δεν τον ξερω τι ειναι και τι ηταν στο παρελθον και τι στο μελλον

Για τον Τζημερο λεω, τον αλλον δεν τον ξερω.

το πηρα απο τον τοιχο του ο αλλος το εγραψε
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 13 Οκτ 2020, 08:55

Η ΧΑ και οι Αντιφα ηταν τα δυο ακρα με τα οποια το συνταγματικο τοξο μας φοβεριζε λεγοντας μας κοιταξτε ποσο τραμπουκοι ειναι αυτοι και αρα ελατε σε μενα που ειμαι ο νομος και η ταξη.

Αν θελαμε να δημιουργησουμε μια καλη θεωρια συνωμοσιας θα μπορουσαμε να πουμε πως ακριβως γι' αυτο το λογο ενισχυθηκαν στην Ελλαδα τοσο η ΧΑ οσο και οι Αντιφα.

Για να ειναι φοβητρα των νοικοκυρεων, τα δυο μαντροσκυλα που θα τους κανουν να κλεινονται στο συστημικο μαντρι απο φοβο.

Τη ΧΑ τη διαλυσανε μονο και μονο επειδη ξεφυγε απο τον ελεγχο τους και απεκτησε σοβαρη δυναμικη που θα μπορουσε πραγματικα να απειλησει το συστημα.

Γω θεωρω πως ακριβως γι' αυτο το λογο επιλεγηκε ο μετριοπαθης Βελοπουλος, για να κοψει απο τη ΧΑ. Και η επιλογη πιστευω πως εγινε απο τη ΝΔ.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 13 Οκτ 2020, 12:48

Ακομα κλαις χιτλερικε? :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 13 Οκτ 2020, 23:11

Λαχουρένιος έγραψε:Eιχαν πρωτοπαλικαρο αλβανο, πεφτω απο τα συννεφα :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Ήξερε την καλύτερη ορθογραφία από όλη τη συμμορία και τον έκαναν αρχηγό. :fico:

nemo έγραψε:....

Αγαπούλα, αν δεν έχεις τουλάχιστον μια ισόβια στο βιογραφικό σου, δεν είσαι άξιος ούτε τον καφέ του προέδρου να κουβαλάς. Πάγαινε στον Βελόπουλο. :fico:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 14 Οκτ 2020, 10:13

Adminović έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Eιχαν πρωτοπαλικαρο αλβανο, πεφτω απο τα συννεφα :laugh1: :laugh1: :laugh1:

Ήξερε την καλύτερη ορθογραφία από όλη τη συμμορία και τον έκαναν αρχηγό. :fico:

nemo έγραψε:....

Αγαπούλα, αν δεν έχεις τουλάχιστον μια ισόβια στο βιογραφικό σου, δεν είσαι άξιος ούτε τον καφέ του προέδρου να κουβαλάς. Πάγαινε στον Βελόπουλο. :fico:

δεν χωραει καμια αμφιβολια σινελινα ο λαος νικισε τους φασησταις αλλα εχουμε δρομο ακομι
πολλα τα αυγα του φηδιου και πρεπι εμεις η αντιφαστηταις να τσακηζουμε καιφαλια ενα ενα
ο λαος δεν ξεχνα τι σημενη ναζισμος εμεις ι ελλινες που γνοριζουμε καλη ορθωγραφηα
εχουμε καθικον να τα τσακιζουμε οπου τα βρουμαι
μπορι να χεζομασται απο την χαρα που ειμαστε περηφανη που τσακησαμαι τον φασισμο
μπορι να φτασουμε να μι εχουμαι να φαμε μπορει να γινι πολεμος με την τουρκια
μπορι να φυγουν και αλλι μεταναστες εληνοις μπορι να μη γαμ#@με αλλα μις θα τσακισουμε τον φασισμο
πος μπορι να μιν ειμαστε περηφανι ; μπρος σινελινα να τσακισουμε τον φασησμο
ιγω δεν κημιθικα απο την χαρα μου αυτων τον κερο να μαζεψουμαι τοσο πολι κοσμο στον δρωμο
αφου σκεπτομε να αλλαξω φιλο και απο ανδρας να γινο ζακι να τσακιζο τους φασιστες :s_mad
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 14 Οκτ 2020, 11:00

Λαχουρένιος έγραψε:Ακομα κλαις χιτλερικε? :D

Χαρουμενος ειμαι γιατι τωρα χωρις τη ΧΑ θα μπορεσω να εργαστω για τη συνενωση του εθνικου χωρου χωρις να μπλεκομαι με φασιστες στα ποδια μου.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 14 Οκτ 2020, 11:47

nemo έγραψε:αφου σκεπτομε να αλλαξω φιλο και απο ανδρας να γινο ζακι να τσακιζο τους φασιστες :s_mad

Μπανάλ. :nono: :ohno343:

Ακόμα εκεί έχεις μείνει εσύ ρε;
Τώρα της μόδας είναι η αλλαγή είδους. Εγώ ας πούμε σκέφτομαι να αλλάξω είδος και να γίνω Γυπαετός. :fico:

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 14 Οκτ 2020, 13:03

Αρίστος έγραψε:Χαρουμενος ειμαι γιατι τωρα χωρις τη ΧΑ θα μπορεσω να εργαστω για τη συνενωση του εθνικου χωρου χωρις να μπλεκομαι με φασιστες στα ποδια μου.

Αν βρεις μη φασιστες στον ''εθνικο'' χωρο σφυρα μου.
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 14 Οκτ 2020, 13:19

Εικόνα
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 14 Οκτ 2020, 13:38

Χτες διάβαζα το βιβλίο του Γρηγόρη Δαφνή "Η Ελλάς μεταξύ δύο πολέμων 1922-1940" εκδόσεις ΒΗΜΑ 2ος τόμος για το ΙΔΙΩΝΙΜΟ (νόμος 4229 του 1929) πολύ ενδιαφέρον το συμπέρασμα ήταν ότι με τον νόμο αυτό το ΚΚΕ από 2% πήγε στο 5% και μετά στο 8% ....

Όποιος δεν διαβάζει ιστορία τον εκπλήσσουν μετά τα γεγονότα, διότι καλώς ή κακώς η ιστορία από υπάρξεως κόσμου επαναλαμβάνεται...

Το ΚΚΕ διαλύθηκε σταδιακά και φυσικά στα επόμενα 10 χρόνια δεν θα υπάρχει σχεδόν καθόλου, από το 1974 με την νομιμοποίησή και όχι με την καταδίωξή του..... :D

Θυμηθείτε με, σύντομα θα προσγηωθείτε.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”