itteithe έγραψε:ΩRIΩNAS7 έγραψε:Πέφτω από τα συννεφα. Νόμιζα ότι είμαι ο μόνος που μπλοκάρει τύπους με αποψάρα για θέματα που δεν έχουν ιδέα
Ο Νίκος νομίζει οτι ανήκει σε κάποιου είδους αριστοκρατικής ελίτ. Παίζει μπριτζ, ακούει κλασική μουσική και ασχολείται με τα θέματα της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ. Ουσιαστικά πρόκειται για μια αρσενική έκδοση της Μαντάμ Σουσού, ένα ψώνιο ολκής με απίστευτα κολλήματα. Παραπάνω ανέφερε οτι έβαζα στοιχήματα για το αν θα κλείδωναν κάποια topic που άνοιγε, ή συμμετείχε. Παρέλειψε βέβαια να αναφέρει οτι στα εν λόγω νήματα το μόνο που έγραφε ήταν για κάτι πατάρια στο Χαλάντρι και προσωπικές επιθέσεις στον Αρίστο. Τότε ήταν κολλημένος με τον Αρίστο, μετά έφαγε κόλλημα και μας ειρωνεύονταν οτι ασχολούμαστε μόνο με ποταπά θέματα και όχι με την κλασική μουσική και την ΑΟΖ και αυτές τις μέρες το κόλλημά του είναι το άσυλο και οι αιώνιοι φοιτητές. Φαντάσου οτι ακόμη και στο δίπλα δεν τον άντεξαν και του έκαναν permaban. Δεν έχω κανέναν άλλο στην ignore list μου, αλλά αυτό το ψώνιο το αξίζει.
Φαίνεται ότι είναι προβληματικό άτομο με απίστευτα κολλήματα και βυθισμένος στην κοσμάρα του.
Υγ: Δεν ξεπέρασα τις 10 λέξεις!
.gif)