Το άσυλο

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
ΩRIΩNAS7

Re: Το άσυλο

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 29 Ιούλ 2019, 20:45

itteithe έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:Πέφτω από τα συννεφα. Νόμιζα ότι είμαι ο μόνος που μπλοκάρει τύπους με αποψάρα για θέματα που δεν έχουν ιδέα

Ο Νίκος νομίζει οτι ανήκει σε κάποιου είδους αριστοκρατικής ελίτ. Παίζει μπριτζ, ακούει κλασική μουσική και ασχολείται με τα θέματα της υφαλοκρηπίδας και της ΑΟΖ. Ουσιαστικά πρόκειται για μια αρσενική έκδοση της Μαντάμ Σουσού, ένα ψώνιο ολκής με απίστευτα κολλήματα. Παραπάνω ανέφερε οτι έβαζα στοιχήματα για το αν θα κλείδωναν κάποια topic που άνοιγε, ή συμμετείχε. Παρέλειψε βέβαια να αναφέρει οτι στα εν λόγω νήματα το μόνο που έγραφε ήταν για κάτι πατάρια στο Χαλάντρι και προσωπικές επιθέσεις στον Αρίστο. Τότε ήταν κολλημένος με τον Αρίστο, μετά έφαγε κόλλημα και μας ειρωνεύονταν οτι ασχολούμαστε μόνο με ποταπά θέματα και όχι με την κλασική μουσική και την ΑΟΖ και αυτές τις μέρες το κόλλημά του είναι το άσυλο και οι αιώνιοι φοιτητές. Φαντάσου οτι ακόμη και στο δίπλα δεν τον άντεξαν και του έκαναν permaban. Δεν έχω κανέναν άλλο στην ignore list μου, αλλά αυτό το ψώνιο το αξίζει.

Φαίνεται ότι είναι προβληματικό άτομο με απίστευτα κολλήματα και βυθισμένος στην κοσμάρα του.

Υγ: Δεν ξεπέρασα τις 10 λέξεις!
:laugh1:
1 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 29 Ιούλ 2019, 20:51

Εικόνα

Δείχνω κατανόηση στον πόνο σας, που τώρα με τα πρώτα νομοθετήματα της κυβέρνησης ψαλιδίζονται τα φτερά σας.

Αλλά θα καταλάβετε και εσείς ότι έχω προτεραιότητα τώρα να παρακολουθήσω και να σχολιάσω (ενδεχομένως και να ανοίξω νήματα) σε ένα άλλο πάρα πολύ γνωστό ειδησεογραφικό και σχολιαστικό μπλογκ, στο οποίο εσάς θα σας είχαν κάνει μπαν από το πρώτο δευτερόλεπτο που θα γράφατε.

Εκεί έχω γράψει και για ΑΟΖ, πράγματα που εσείς θα βρίσκετε δευτερεύουσας σημασίας (τώρα μάλιστα που οι ενωμένοι στόλοι Ελλάδας-Ισραήλ-Αιγύπτου έχουν εξασφαλίσει την υπεροπλία έναντι των Τούρκων - κατά τον Κράχτη - στην Ανατολική Μεσόγειο).

Good By!
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 29 Ιούλ 2019, 20:55

abalaea.png
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 29 Ιούλ 2019, 21:05

NikosVy έγραψε:Εικόνα

Δείχνω κατανόηση στον πόνο σας, που τώρα με τα πρώτα νομοθετήματα της κυβέρνησης ψαλιδίζονται τα φτερά σας.

Αλλά θα καταλάβετε και εσείς ότι έχω προτεραιότητα τώρα να παρακολουθήσω και να σχολιάσω (ενδεχομένως και να ανοίξω νήματα) σε ένα άλλο πάρα πολύ γνωστό ειδησεογραφικό και σχολιαστικό μπλογκ, στο οποίο εσάς θα σας είχαν κάνει μπαν από το πρώτο δευτερόλεπτο που θα γράφατε.

Εκεί έχω γράψει και για ΑΟΖ, πράγματα που εσείς θα βρίσκετε δευτερεύουσας σημασίας (τώρα μάλιστα που οι ενωμένοι στόλοι Ελλάδας-Ισραήλ-Αιγύπτου έχουν εξασφαλίσει την υπεροπλία έναντι των Τούρκων - κατά τον Κράχτη - στην Ανατολική Μεσόγειο).

Good By!

Δε μας χρειάζεσαι, δε σε χρειαζόμαστε ,αλλά πάλι εδώ θα γυρνάς.

Σκάσε και με την ΑΟΖ, εγώ έχω επιστρατευθεί με τα ΊΜΙΑ το 1996, τι να μου πεις ρε χαμένε;
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 29 Ιούλ 2019, 21:21

Το άσυλο και πούτσες μπλε + οι φοιτητές και πούτσες μπλε. Δεν κοιτάτε που ευαίσθητα στοιχεία της άμυνας πάνε απ 'το κακό στο χειρότερο.

Κι ακόμα δεν άρχισα να μπινελικώνω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Ιούλ 2019, 21:23

itteithe έγραψε:Εν τω μεταξύ, εκτός από την Γκότζι Μπέρι, η οποία γράφει στην ενότητα της νομικής (για την ακρίβεια, μόνο στην ενότητα της νομικής), παίζει να μην έχουμε άλλο φοιτητή (τουλάχιστον προπτυχιακό) στο ελεύθερο. Δηλαδή με τέτοιο κόλλημα που έχει με το άσυλο και τους αιώνιους φοιτητές σε σημείο να μας θεωρεί όλους φοιτητές και να νομίζει οτι μας την λέει,

Mλκ οντως... :laugh1:

το επόμενο βήμα είναι να μας γράφει για κομπρεσέρ και νυχοκόπτες.

Αυτο το μεμε τι φαση ειναι? Ποτε δεν το πιασα :dunno:
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 29 Ιούλ 2019, 21:27

Λαχουρένιος έγραψε:
itteithe έγραψε:Εν τω μεταξύ, εκτός από την Γκότζι Μπέρι, η οποία γράφει στην ενότητα της νομικής (για την ακρίβεια, μόνο στην ενότητα της νομικής), παίζει να μην έχουμε άλλο φοιτητή (τουλάχιστον προπτυχιακό) στο ελεύθερο. Δηλαδή με τέτοιο κόλλημα που έχει με το άσυλο και τους αιώνιους φοιτητές σε σημείο να μας θεωρεί όλους φοιτητές και να νομίζει οτι μας την λέει,

Mλκ οντως... :laugh1:

το επόμενο βήμα είναι να μας γράφει για κομπρεσέρ και νυχοκόπτες.

Αυτο το μεμε τι φαση ειναι? Ποτε δεν το πιασα :dunno:

Σκάσε ,είναι τραυματική εμπειρία , δε θες να ξέρεις ..και σε ζηλεύω
0 .

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 29 Ιούλ 2019, 21:33

Λαχουρένιος έγραψε:Αυτο το μεμε τι φαση ειναι? Ποτε δεν το πιασα :dunno:

Στο ακατονόμαστο, έγραφαν πολλά προβληματικά άτομα (αν και πολλοί από αυτούς ήταν τρολλ), το γνωρίζεις ήδη. Ένας από αυτούς (δεν θυμάμαι καν το nickname, ο Στύγιος μπορεί να τον θυμάται), άνοιγε νήματα και ρωτούσε για το αν μπορείς να σπάσεις ένα νυχοκόπτη με κομπρεσέρ. Καταλαβαίνεις τι πανηγύρι ακολούθησε...
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 29 Ιούλ 2019, 21:40

itteithe έγραψε:

Στο ακατονόμαστο, έγραφαν πολλά προβληματικά άτομα (αν και πολλοί από αυτούς ήταν τρολλ), το γνωρίζεις ήδη. Ένας από αυτούς (δεν θυμάμαι καν το nickname, ο Στύγιος μπορεί να τον θυμάται), άνοιγε νήματα και ρωτούσε για το αν μπορείς να σπάσεις ένα νυχοκόπτη με κομπρεσέρ. Καταλαβαίνεις τι πανηγύρι ακολούθησε...

Μη συνεχίζεις σε παρακαλώ, τα μυαλά μας πονάνε..
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Ιούλ 2019, 21:47

itteithe έγραψε:

Α αυτο ηταν? Περιμενα οτι ηταν καποιο συγκεκριμενο υπονοουμενο.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”