Πρώτο δείγμα κυβερνησης ΝΔ.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
vallon
Supreme poster
Supreme poster

Re: Πρώτο δείγμα κυβερνησης ΝΔ.

Δημοσίευσηαπό vallon » 25 Ιούλ 2019, 13:29

Στύγιος έγραψε:
vallon έγραψε:
ααα μπα;
για να πάρεις ώρες ρε παλιοφελόσοφε της δεκάρας θα πάω εγώ να καταποντιστώ με το νεοφίλι;
δε σφάξανε
μόνο με ρηγήτησα κάνω χωριό
αμα δεν έχει κάτι το ιδεολογικά επαναστατικό
η γυνή δεν είναι σεξουαλική

τις γκόμενες τις πλαστικές .....

Γω του χρόνου θα επανέλθω σχολείο. Κοιτάζω να σε αποκαταστήσω φέτος ρε χαμένε που μας κάνεις και το δύσκολο, άιντε παπάρα ε παπάρα.

χεχε
το ξέρω καλέ μου φίλε
αλλά τη νεοφιλελέ σαβούρα δεν τη φορτώνομαι
είπαμε
επαναστάτρια...!!!!!!!!!
:D ;)
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 25 Ιούλ 2019, 13:38

Μέχρι το τέλος του 2019 θα είσαι παντρεμένος , κανόνισε την πορεία σου. :hat44:
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 25 Ιούλ 2019, 13:54

ε να
αφου τα θες άκου τώρα..
εχω δαγκώσει κανονικά τη λαμαρίνα με γυναικάκι που μου έχει βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι λέμε..
γνωριζόμαστε κοντά δέκα μέρες και τις περισσότερες ώρες τις έχουμε περάσει στο κρεβάτι,
ατελείωτο ταίριασμα λέμε
ρε μλκς να είμαστε δέκα ώρες στο κρεβάτι μιλάμε για απίστευτη κατάσταση...και όταν λέμε κρεβάτι ...ξέρετε.
μετά απο όλα αυτά τα ωραία..
χτες, ήταν εκείνη αθήνα κι εγώ ωρωπό,
ε και μπλέξαμε με μια βάρκα ντιζελάτη που μας άφησε μεσοπέλαγα το απόγευμα και δεν την πήρα τηλέφωνο γιατί το είχα ξεχάσει στη μηχανή , έξω στο λιμάνι,
ενώ να φανταστείς, μέχρι τις 4. της έστελνα μηνύματα στο μεσεντζερ, και χασκογελάγαμε, επειδή δεν είχαμε μιλήσει στο τηλ μέχρι τις 9 που ξεμπερδέψαμε, μου πάτησε ένα καβγά....!!!!!!!!!!!
με έσκισε ρε φίλε
ότι και καλά εγώ δεν έχω καμία ανάγκη να μιλάω μαζί της και δεν με νοιάζει και ότι μαλακία θες..
άσε που είναι πολύ ζηλιάρα και νόμιζε ότι ήμουνα με άλλη..
ρε καλό μου ρε χρυσό μου
μου έκανε τη ζωή πατίνι όλο το βράδυ.....!!!!!!!!!!
τι της έστελνα μηνύματα , ρε τι της τηλεφωνούσα ..ντίπ γα ντιπ΄
καμία απάντηση
με είχε στο φτύσιμο
ούτε γραμματόσημο να ήμουνα
πιο κάτω δεν έχω νιώσει από γυναίκα
μιλάμε για πάτημα κανονικό
κατάλαβες που πάω και μπλέκω;
σήμερα με τα πολλά παρακάλια και άυπνος όλο μα όλο το βράδυ...αφού έκανε την επίδειξη ισχύος ότι και καλά εκείνη έχει το πάνω χέρι...
μαλάκωσε
και θα έρθει να περάσουμε μαζί το υπόλοιπο...καλοκαίρι
τώρα πως το κόβεις;
είναι λογικό να φέρεται έτσι για μια τόσο ασήμαντη αφορμή;
αλλά κατά τα άλλα είναι αστέρι παιδί, ( σαν χαρακτήρας εννοώ) το μόνο κακό είναι ότι η μπαμπάς της είχε ένα κολοεργοστάσιο..και είναι λίγο καβαλημένη
γαμημένοι κεφαλαιοκράτες
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 25 Ιούλ 2019, 14:03

vallon έγραψε:….

Μπλα ,μπλα ,μπλα , αφού για τη Σοφούλα είσαι και το ξέρεις..
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 25 Ιούλ 2019, 14:07

χεσε μας ρε
με το μπαζο
φταίω εγω που με δουλεύεις και κάθομαι και σου απαντάω σοβαρα
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 25 Ιούλ 2019, 14:12

1ον, αν σου κανε τετοιες μανουρες απο το πρωτο 10ημερο τοτε δεν ειναι και γμ τα παιδια.
2ον, εδειξες υποτακτικος στην μεταξυ σας κοντρα και επεσες στα ματια σας. Θα σου βγει σε κακο συντομα.

Συνεχισε να βλεπεις το γκομενετο αφου τα βρισκετε στο κρεβατι αλλα κλασικα μεχρι τον 15αυγουστο σε βλεπω να βρισκεις παλι τον ερωτα της ζωης σου :whistle: :whistle:
0 .

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 25 Ιούλ 2019, 14:12

vallon έγραψε:χεσε μας ρε
με το μπαζο
φταίω εγω που με δουλεύεις και κάθομαι και σου απαντάω σοβαρα

Μπάζο η Ζαχαράκη; Μια χαρά ωραία κοπέλα είναι ,αν ήμουν ανύπαντρος ευχαρίστως την παντρευόμουν :yesyes:

Στύγιος έγραψε:Εικόνα

Μλκ με μοντέλες κυκλοφορείς;
0 .

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 25 Ιούλ 2019, 18:54

Λαχουρένιος έγραψε:1ον, αν σου κανε τετοιες μανουρες απο το πρωτο 10ημερο τοτε δεν ειναι και γμ τα παιδια.
2ον, εδειξες υποτακτικος στην μεταξυ σας κοντρα και επεσες στα ματια σας. Θα σου βγει σε κακο συντομα.

Συνεχισε να βλεπεις το γκομενετο αφου τα βρισκετε στο κρεβατι αλλα κλασικα μεχρι τον 15αυγουστο σε βλεπω να βρισκεις παλι τον ερωτα της ζωης σου :whistle: :whistle:

απάντηση στο1
η μανούρα αν το καλοσκεφτείς έγινε γιατί δεν νιώθει σιγουριά για εμένα, νομίζει ότι γκομενίζω πίσω από την πλάτη της, πράγμα που δεν ισχύει. άρα της δίνω ένα ελαφρυντικό για τον τσαμπουκά καθώς έγινε με πρόσχημα.
επιμένω ότι είναι και γμ τα παιδιά , απλά λίγο κακομαθημένη. Αυτό όμως κοντρολάρεται..

απάντηση στο2
σύμφωνα με τον στρατηγό σαν ζου, ο καλός ηγέτης είναι εκείνος που αποκοιμίζει τον εχθρό, όταν είναι δυνατός δείχνει αδύναμος, και το αντίθετο. Η επίδειξη δύναμης δείχνει μόνο αδυναμία και αντίστοιχα το να δείξεις συγκατάβαση απλά είναι δύναμη.
Το ότι τούμπαρα την κατάσταση μετά το "ξύλο" που έφαγα με εκπαίδευσε στο πιο απλό χούι της. Πλέον αρχίζω και μαθαίνω την λογική της "αναφοράς".

Γιατί εσύ νομίζεις ότι άμα θέλω εγώ η αναφορά θα την σώσει;...
είμεθα επαγγελματίες κύριε δεν είμεθα ερασιτέχναι...
:D ;)

ΥΓ δεν έχω διάθεση πια για άλλους νέους έρωτες κουράστηκα..

ΥΓ 1 ωραία το κάναμε μπαχαλο το νήμα που κράζουμε τη νουδούλα
δεν τα μετακομίζουμε όλα αυτά κάπου αλλού;
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Ιούλ 2019, 07:56

vallon έγραψε:απάντηση στο1
η μανούρα αν το καλοσκεφτείς έγινε γιατί δεν νιώθει σιγουριά για εμένα, νομίζει ότι γκομενίζω πίσω από την πλάτη της, πράγμα που δεν ισχύει. άρα της δίνω ένα ελαφρυντικό για τον τσαμπουκά καθώς έγινε με πρόσχημα.
επιμένω ότι είναι και γμ τα παιδιά , απλά λίγο κακομαθημένη. Αυτό όμως κοντρολάρεται..

Σιγουρα αυτη η αντιδραση δειχνει οτι καιγεται για σενα, αλλα αν αρχιζει απο τωρα ετσι, θα χειροτερεψει μετα.

απάντηση στο2
σύμφωνα με τον στρατηγό σαν ζου, ο καλός ηγέτης είναι εκείνος που αποκοιμίζει τον εχθρό, όταν είναι δυνατός δείχνει αδύναμος, και το αντίθετο. Η επίδειξη δύναμης δείχνει μόνο αδυναμία και αντίστοιχα το να δείξεις συγκατάβαση απλά είναι δύναμη.
Το ότι τούμπαρα την κατάσταση μετά το "ξύλο" που έφαγα με εκπαίδευσε στο πιο απλό χούι της. Πλέον αρχίζω και μαθαίνω την λογική της "αναφοράς".

Θα ξενερωσει αργα ή γρηγορα αν συνεχεια φαινεσαι ο αδυναμος. Πιανει ανασφαλεια τις γκομενες και γινονται ανυποφορες. Πολλες φορες ειναι καλυτερο να ριξεις γροθια στο μαχαιρι.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 28 Ιούλ 2019, 12:33

Τον καθαρισμό ανέλαβαν ιδιωτικές εταιρείες, δωρεάν, μετά από κινήσεις του Μεγάρου Μαξίμου και αφού η νέα κυβέρνηση ακύρωσε τη σύμβαση που είχε υπογραφεί επί ΣΥΡΙΖΑ, εξοικονομώντας σχεδόν ένα εκατ. ευρώ για τον προϋπολογισμό του κράτους.

Αυτός ο άτιμος ο ιδιωτικός τομέας πάντα θα βρίσκει να κάνει κάτι και θα αποδεικνύει πόσο διανοητικά καθυστρημένες αμοιβάδες είναι οι ζέοι που κυβερνούσαν την Ελλάδα τα τελευταία τέσσερα+ χρόνια.

Εικόνα

Αμέσως μετά τις ευρωεκλογές και πριν από τις εθνικές εκλογές, ο τότε Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, Θάνος Βούρδας, υπέγραψε πρόσκληση ενδιαφέροντος, προϋπολογισμού 806.451 ευρώ (χωρίς ΦΠΑ), για τον καθαρισμό του οικοπέδου.

https://www.iefimerida.gr/politiki/syri ... RYghjijVks

Ο άχαστος πρώην πρωθυπουργός και ο ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ έδειξαν ότι τελικά ήταν ένα άδειο κυβερνητικό κουφάρι. Χωρίς ουσία και χωρίς επικοινωνία. Τώρα έχουν γίνει απλά θεατές των πρωτοβουλιών του Μητσοτάκη και της ΝΔ

Ούτε ένας μήνας δεν πέρασε από τη στιγμή που ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε την εξουσία που κρατούσε επί 4,5 χρόνια και η αποδόμηση είναι τέτοια που κανείς δεν το περίμενε.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”