Για να καταφερεις να λυσεις ενα προβλημα, ενα μειονεκτημα που εχεις πρεπει να κανεις 2 πραγματα.
1)Να βρεις την γεννουσιοργο αιτια του προβληματος
2)Να εφαρμοσεις τα καταλληλα μετρα επι της/των γεννουσιοργων αιτιων
Για να κανεις το 2, πρεπει να εντοπισεις το 1. Ειναι πολυ ευχαριστο που η παραταξη των προδοτων του εθνους, ακομα δεν εχει εντοπισει το 1 και ολα δειχνουν οτι κανει λαθος διαγνωση. Οποτε θα γινει αυτο που φανταζομαι λυαν συντομως
θα ήθελα να πιστεύω ότι θα ανακάμψει ο συριζα στις βουλευτικές
-
denplirono
- Extreme poster

Re: θα ήθελα να πιστεύω ότι θα ανακάμψει ο συριζα στις βουλευτικές
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

BaKXOS_Lysios έγραψε:Καλά καταλαβαίνω που το πας... Θες να σε σκυλοβρισω για να φάω μπαναρισμα αλλά δεν θα το καταφέρεις!... Γίνομαι τέρας υπομονής και απάθειας αν γουστάρω ....
Λαχουρένιος έγραψε:Κουβεντα κανουμε, εσυ αρχισες να βριζεις. Ουτε καν αναφορα εκανα (ουτε προκειται).
Και ρε μλκ Βακχε, οσο και αν δεν το πιστευεις μου εισαι συμπαθης, οποτε δε θα σου κανα τετοια κολπα. Αλλο αν σου την λεω για τους ζαιους.
Ελπιζω να σου περασει σιγα σιγα η μποτ-ιτιδα γιατι πιστευω εχεις παραπανω μυαλο και ηθος απο τους αλλους.
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Τελικά δεν μου απάντησες. Ποιον να ψηφίσω για Δήμαρχο Αθήνας την Κυριακή;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

NikosVy έγραψε:
Τελικά δεν μου απάντησες. Ποιον να ψηφίσω για Δήμαρχο Αθήνας την Κυριακή;
Κανενα. Προερχονται και οι δυο απο 2 παραταξεις που κατεστρεψαν τον τοπο.
Ο ενας ειναι ενας αεργος γονος οικογενειας επαγγελματιων πολιτικων και ο αλλος ειναι ο κυριος τιποτα
Θα απεχω στο δευτερο γυρο οπως κανω παντα.
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Έτσι λέω να κάνω και εγώ.
Αλλά για περιφερειάρχη, πολύ πάει να το παίξω αδιάφορος για να έχει να υπερηφανεύεται η Δούρου ότι ... έχασε απλά με μια φυσιολογική φθορά.
Αλλά για περιφερειάρχη, πολύ πάει να το παίξω αδιάφορος για να έχει να υπερηφανεύεται η Δούρου ότι ... έχασε απλά με μια φυσιολογική φθορά.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
Πρετεντέρης
- Crazy poster

Στύγιος έγραψε:Πρετεντέρης έγραψε:
Σύντροφε, πες στον πατριώτη μου τον Κουτσούμπα ότι, αν δε χτυπήσει διψήφιο τώρα με τον Σύριζα πληγωμένο, είναι χαφιές σαν τον Σιάντο κλπ, ξέρετε εσείς.
Εξέφρασες ΎΒΡΙΝ νουδούλη και θα χτυπηθείς αλύπητα σαν χταπόδι .
Ξετσουτσουνιάσατε μαλακισμένα ΝΔ και μάλιστα πρόωρα ..
Εγώ για το καλό του ΚΚΕ μίλησα.

0 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.
-
Πρετεντέρης
- Crazy poster

Στύγιος έγραψε:Κάτι έλεγε ο Κούλης για "ταπεινά" ρε μαλακισμένα,γμ το κεφάλι σας![]()
Μεγάλη αλήθεια.
Όποιος κάνει χοντρή πατάτα σπίτι του. Όπως με τον τύπο που κορόιδευε την Κούνεβα. Και ο Ψαριανός πρέπει να πάρει πόδι για αυτά που έγραψε για τους γύφτους.
0 .
-
Πρετεντέρης
- Crazy poster

Θα μαζέψει τη διαφορά ο Σύριζα, αλλά θα χάσει.
Πολλοί ζαίοι τρόλαραν με Βαρουφάκη. Τώρα, μπροστά στο φόβο της Δεξιάς, θα συσπειρωθούν.
Από την άλλη, αν οι ζαίοι απέχουν ή πάνε στο ΚΙΝΑΛ
, θα πέσει τρελό γέλιο στον Σύριζα.
Πολλοί ζαίοι τρόλαραν με Βαρουφάκη. Τώρα, μπροστά στο φόβο της Δεξιάς, θα συσπειρωθούν.
Από την άλλη, αν οι ζαίοι απέχουν ή πάνε στο ΚΙΝΑΛ
, θα πέσει τρελό γέλιο στον Σύριζα.
0 .
-
pluton
- Supreme poster

Κυρίτσης (ΣΥΡΙΖΑ) : Είμαστε η πιο σεμνή κυβέρνηση τα τελευταία 190 χρόνια
https://www.thetoc.gr/politiki/article/ ... 190-xronia
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».
-
Green Dragon
- Crazy poster

Μετά από απουσία ετών, είπα να περάσω να ρίξω μια ματιά από περιέργεια.
Πέρα από κάποιες μετακινήσεις δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο.
Γειά σε όλους!
Να κάνω και ένα σχόλιο για το θέμα, μιας και έγραψα εδώ: Ότι έγινε στις ευρωεκλογές θα γίνει και στις εθνικές. Τίποτα δεν πρόκειται ν' αλλάξει μέσα σε 30 ημέρες.
Πέρα από κάποιες μετακινήσεις δεν βλέπω κάτι το ιδιαίτερο.
Γειά σε όλους!
Να κάνω και ένα σχόλιο για το θέμα, μιας και έγραψα εδώ: Ότι έγινε στις ευρωεκλογές θα γίνει και στις εθνικές. Τίποτα δεν πρόκειται ν' αλλάξει μέσα σε 30 ημέρες.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.