Λαχουρένιος έγραψε:pluton έγραψε:Δεν θυμάμαι πότε ακριβώς (κάπου μεταξύ 1980-1990) το ΚΚΕ πήρε από πέντε δήμους στην Β Πειραιά και τους πέντε........

Πόσους πήρε τώρα; ΚΑΝΕΝΑ.... εσείς πάντως νοιώθετε ευτυχείς που δεν πήρε η ΧΑ δήμο.
Παραβιαζεις ανοιχτες θυρες. Ουτε γω προσωπικα ουτε το ΚΚΕ ελεγε μεγαλα λογια για τις εκλογες.
Οι χρυσαυγιτες ησασταν που διαδιδατε απο το '12 οτι ο Κασιδιαρης θα παει στον β γυρο στην Αθηνα ή θα βγει δημαρχος και τελικα οχι μονο την Αθηνα δεν πηρατε αλλα ουτε μισο δημο.
Άκουσε πάλι την μπάλα στην εξέδρα με την ΧΑ πάλι καλά που δεν μας μόστραρες φωτογραφίες του Μιχαλιολιάκου να χαιρετά αρχαιοελληνικά... 10.000 σου έχω πει χέσ@ μας με την ΧΑ λοιπόν 10.001 χέσ@ μας με την ΧΑ ....
Εγώ σου λέω ότι περιοχές με κομμουνιστική παράδοση σας έχουν γυρίσει την πλάτη. ΓΙΑΤΙ; είναι στραβός ο γιαλός ή στραβά αρμενίζετε;
Δημοτικές εκλογές Οκτώβριος 1986
Δήμαρχος Νικαίας Σ Λογοθέτης
Δήμαρχος Κερατσινίου Δ Σαράφογλου
Δήμαρχος Δραπετσώνας Μπεαζόγλου Ν.
Δήμαρχος Κορυδαλλού Δημήτρης Μαλαγαρδής
Δήμαρχος Περάματος Ιωάννης Πατσιλινάκος
Όλοι εκλεκτοί του ΚΚΕ .... περιοχές που ακόμα και τώρα τους "αριστερούς" του ΣΥΡΙΖΑ διαλέγουν.
Ξέρεις τι μου θυμίζει η λογική σας;
Μετά τα Δεκεμβριανά και ενώ έτρεχαν να σωθούν στα Τρίκαλα κάποιοι ανεγκέφαλοι είχαν βγάλει ένα τραγούδι και κάποιοι φανατικοί το τραγουδούσαν :
" Μας πήραν την Αθήνα τριάλαρι λαρα
μας πήραν την Αθήνα τριάλαρι λαρα
μόνο για έναν μήνα κάπα κάπα έψιλον
γειά σου ΚΚΕ "
Μας πήραν το Παγκράτι
Τζουμ τριαλαρό
Μας πήραν το Παγκράτι
Τζουμ τριαλαρό
Μα θα τους βγει το μάτι
Τζουμ τριαλαρό
Κάπα Κάπα Έψιλον γιάσου Κουκουέ.
Μας πήραν το Μενίδι
Τζουμ τριαλαρό
Μας πήραν το Μενίδι
Τζουμ τριαλαρό
Τους δώσαμε ένα αρχίδ@
Τζουμ τριαλαρό
Κάπα Κάπα Έψιλον γιάσου Κουκουέ
Άλλη Εκτέλεση του ιδίου είναι η πιό κάτω:
" Μας πήραν την Αθήνα τριάλαρι λαρα
μας πήραν την Αθήνα τριάλαρι λαρα
μόνο για έναν μήνα κάπα κάπα έψιλον
γειά σου ΚΚΕ "
" Μας πήραν το Παγκράτι τριάλαρι λαλα
μας πήραν το Παγκράτι τριάλαρι λαλα
μα θα τους βγει το μάτι κάπα κάπα έψιλον
γειά σου ΚΚΕ "
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».