Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό pluton » 27 Δεκ 2020, 11:44

Ραν ταν πλαν έγραψε:
pluton έγραψε:
Η κοινωνία μας χωρίς την Εκκλησία, στα χέρια της απάνθρωπης μαρξιστικής συμμορίας, θα μετατρεπόταν σε μια αγέλη θηρίων. Είδαμε τι κελεπούρια μας ξαπέστειλε η σοβιετία μετά την πτώση της.

Μη γράφεις βλακείες γιατί εντάξει εμείς σε ξέρουμε αλλά οι επισκέπτες μας γελάνε μαζί σου.
Η πολιτική συμμορία που μας κυβερνά και είναι υπεύθυνη για το ότι ο τόπος είναι ρημάδι είναι η ίδια, σε αγαστή συνεργασία με τη συμμορία της εκκλησίας, εδώ και διακόσια χρόνια και είναι αυτή που ψηφίζεις.
Αυτά είπαμε, σε τίποτα γριές που κρύβουν τις γίδες μην τους τις πάρουν οι κομμουνιστές. :fico:

Εγώ ξέρω ότι μαζί με τους μαρξιστές χέρι χέρι πάει όλο το πολιτικό σύστημα, στην μάσα και στον λουφέ ίδιοι είναι.... ποτέ οι μαρξιστές δεν ψήφισαν όχι στις αυξήσεις μισθών και προνομίων. Και με τα δύο χέρια ψηφίζαν ναι στην κοινοβουλευτική μασαμπούκα (όταν λέω κοινοβουλευτική εννοώ όλες τις βαθμίδες εξουσίας, όπου και αν βρίσκονται σε οργανισμούς, ΟΤΑ, σωματεία κλπ κλπ).

EqOSvIoXEAQ9xHE.jpg
Δεν έχετε τα απαραίτητα δικαιώματα για να δείτε τα συνημμένα αρχεία σε αυτήν τη δημοσίευση.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 27 Δεκ 2020, 13:49

micro έγραψε:Πάντως η Εκκλησία πιστεύω πως πρέπει επιτέλους να πάρει επίσημη θέση για αυτά τα θέματα, πχ σχετικά με αρρωστιές που μεταδίδονται ή δε μεταδίδονται με τη θεία κοινωνία, για το άγιο φως κλπ.

Όσο δεν το κάνει, τόσο μπορεί ο οποιοσδήποτε, είτε της εκκλησίας είναι (μητροπολίτης, αρχιεπίσκοπος κλπ), είτε απλός πιστός, να ισχυριστεί το δικό του. Κι έτσι βλέπεις φαινόμενα όπως ο Αμβρόσιος, να συμβουλεύουν τους πιστούς να ψεκάζονται με αγιασμό για να διώξουν τον κωρονοϊό και άλλες αρρώστιες, μα και άλλους μητροπολίτες να τάσσονται με το μέρος της επιστήμης και της πολιτείας.

Από την άλλη, αν η Εκκλησία πάρει επίσημη θέση, τότε νομίζω πως θα απωλέσει πολλούς πιστούς, μάλλον για αυτό κρατά σιγή ιχθύος.

Δύσκολη η θέση της πραγματικά, αλλά η γελοιότητα του πράγματος νομίζω πως είναι εμφανής, σε όλους εκτός από τους οπαδούς της φυσικά.

Η Εκκλησια δεν ειναι στρατος ουτε αστυνομια. Ουδεμια διαφορα εχει ο αρχιεπισκοπος Αθηνων απο τον Μητροπολιτη κατω κολωπετινιτσας , δηλαδη αν βγει ο αρχιεπισκοπος και πει το Α ειναι απολυτα φυσιολογικο και δεν ειναι ανταρσια να βγουν αλλοι και να πουν το Β . Δεν υπαρχει ουσιαστικη ιεραρχια ειναι πιο πολυ ιεραρχια τιτλου. Δυναται καθω Μητροπολιτης να διαφωνει ανοιχτα και αυτο αποτελει φυσιολογικο και οχι αντισταση στην αρχιεπισκοπο. Στον τρατο ή στην αστυνομια, δεν ισχυει αυτο, ισχυει ο,τι πει ο ανωτερος .-
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Δεκ 2020, 14:01

pluton έγραψε:Είναι ένα κείμενο υποθέσεων τώρα όλο αυτό.

Θα πρέπει να ξέρεις ότι υπάρχουν 10.000 ιερείς και καλόγεροι για να μη υπολογίσουμε ψαλτάδες , νεωκόρους κλπ σ όλη την Ελλάδα.

Αυτοί 2-3 φορές - ίσως και περισσότερες - την εβδομάδα κοινωνούν. Υπάρχουν κρούσματα μεταξύ των ιερέων, αλλά είναι μηδαμινά.

Λογικά θα πρέπει να κάνουμε την υπόθεση (μιας και με υποθέσεις μιλάς στο κείμενό σου) ότι τουλάχιστον στους ιερείς θα έπρεπε το σύνολο να έχει αρρωστήσει από τον ιό.

Διότι εγώ ξέρω στην ενορία μου καμιά εικοσαριά άτομα που κοινωνούν κάθε βδομάδα (εκτός των ιερέων) και φυσικά εκτός των περιστασιακών που έχουν αραιώσει λόγω ιου, στην ενορία μου λοιπόν (που λίγο πολύ τους ξέρω τους εκκλησιαζόμενους), θα έπρεπε σύμφωνα με τους υπολογισμούς σου τουλάχιστον 10 άτομα να νοσούν... έτσι δεν είναι;

Δεν γνωρίζω κανένας να έχει πάθει τίποτα.

Φυσικά ΟΛΟΙ παίρνουν μέτρα προστασίας ΚΑΙ οι ιερείς (μάσκα, αντισηπτικό κλπ) αλλά η Θεία Κοινωνία όπως στα είπα.

Κι έτσι να είναι υπάρχουν πολλές πιο ρεαλιστικές εξηγήσεις από αυτήν που αποδέχεσαι εσύ.
Δλδ πραγματικά μου ζητάς να δεχθώ μια μεταφυσική ερμηνεία παρά μια άλλη πιο λογικοφανή εξήγηση, έστω και αν αυτή η λογικοφανή εξήγηση στατιστικά είναι λιγότερο πιθανή παρόλα αυτά έχει μια λογική που μπορεί να την χωρέσει ανθρώπινος νους.
Για παράδειγμα αυτά τα 20αριά άτομα που κοινωνούν κάθε εβδομάδα μπορεί να μη νόσησαν, γιατί πολύ απλά να έτυχε να μην υπάρχει κάποιο θετικό κρούσμα ανάμεσά τους και να τη γλίτωσαν. Στατιστικά λιγότερο πιθανό; Ίσως. Αλλά πολύ πιο λογικό σε σχέση με τη δική σου μεταφυσική θεωρία.
Υπάρχουν περιοχές με πολύ περισσότερο επιβαρυμένο ιικό φορτίο και άλλες με μηδαμινό. Στις περιοχές με μικρότερο ιικό φορτίο, λοιπόν, που θα μπορούσε να είναι η δική σου περιοχή, ο κίνδυνος να συναντηθείς με κρούσμα είναι μικρότερος.
Άρα δεν είναι απίθανο στη δική σου ενορία απλά να μην υπάρχουν κρούσματα άρα γι' αυτό και ίσως δεν νόσησαν κάποιοι.

Αλλά ας δεχθούμε ότι υπάρχουν κρούσματα στην περιοχή σου. Επικαλείσαι κάποια άτομα που λες ότι γνωρίζεις ότι κοινωνούν κάθε εβδομάδα και δεν νόσησαν. Επειδή όπως είπες κι εσύ είναι καθαρά θέμα τύχης να κολλήσεις τον ιό ας δούμε πώς μπορεί να εξηγηθεί και αυτό.
Αυτά τα 20 άτομα για να κολλήσουν τον ιό θα πρέπει ο προηγούμενός τους να έχει τον ιό. Παίζει πολύ το ενδεχόμενο ο προηγούμενός τους να μην είχε τον ιό αλλά να τον είχε ο επόμενος και ο επόμενος να κόλλησε τον επόμενο και πάει λέγοντας. Αυτοί που κόλλησαν μπορεί να μην είναι μέσα στα άτομα που εσύ γνωρίζεις. Δλδ φαντάζομαι ότι δεν κρατάτε κάποιο record με ποια σειρά κοινωνεί ο καθένας, ποιος ήταν πίσω από ποιον, ώστε να ξέρουμε με ακρίβεια ποιοι νοσούν ποιοι δεν νοσούν και πόσους από αυτούς που νοσούν εσύ γνωρίζεις κτλ. Είναι περισσότερο περίπλοκο το ζήτημα απ' ότι φαίνεται.

Πέρα από αυτό όταν λέμε "νοσούν" δε σημαίνει απαραίτητα ότι διασωληνώθηκαν και πέθαναν. Υπάρχουν και άνθρωποι που περνούν τον ιό "ήσυχα" χωρίς ούτε καν οι ίδιοι να το καταλαβαίνουν ή να είναι τόσο ήπια τα συμπτώματα που να μην αναφέρονται καν και οι ίδιοι οι νοσούντες να μην μπήκαν καν στη διαδικασία να εξεταστούν με τεστ, ώστε να επιβεβαιωθούμε αν νόσησαν ή όχι.

Επίσης, λάβε υπόψη σου ότι πολλοί θρησκευόμενοι είναι αρνητές της πραγματικότητας (γιατί κόβιντ = χάραγμα, 666 κτλ) και ακόμα και αν νοσούν δεν το παραδέχονται ή λένε απλά πως είναι μια απλή γρίπη. Οπότε δεν ξέρω ακριβώς τι και πώς σου μεταφέρονται στα αυτιά σου από αυτούς που ξέρεις ότι δεν νόσησαν.
Φαντάζομαι ότι δεν είσαι και μέσα στο σπίτι του καθενός να τους παίρνεις τη θερμοκρασία και να ξέρεις σε τι κατάσταση είναι ο οργανισμός τους.

Βλέπεις ότι υπάρχουν πολλές πιο λογικοφανείς εξηγήσεις.
Η μόνη ρεαλιστική θεωρία που ακούγεται και που είναι κάπως πιο ανεκτή είναι ότι το αλκοόλ σκοτώνει τον ιό. Άντε πες αυτό στέκει κάπως. Δλδ προτιμώ να μου πεις κάτι τέτοιο που έχει κάποια βάση παρά όλα τα υπόλοιπα.

Άλλα ξέρεις τι; Άδικα συζητάμε. Γιατί ούτε εσύ πρόκειται να με πείσεις ούτε κι εγώ. Και μάλιστα εγώ κινδυνεύω να χαρακτηρισθώ ότι προσβάλλω και τα θρησκευτικά σου πιστεύω.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Δεκ 2020, 14:12

Επίσης, αυτό το "δε νόσησαν" ως επιχείρημα δεν τον καταλαβαίνω.
Ο ιός έχει πολύ ύπουλη και ανεξήγητη συμπεριφορά.

Κι εγώ δουλεύω μέσα σε σχολεία που είχαμε κρούσματα κάποιοι κόλλησαν και κάποιοι δεν κόλλησαν.
Τι πάει να πει αυτό;
Ότι έγινε κάποιο θαύμα ή ότι ο ιός είναι ψέματα;

Στα νοσοκομεία δουλεύουν γιατροί που έρχονται σε άμεση επαφή με κρούσματα και κάποιοι νοσούν και κάποιοι δεν νοσούν.
Μέσα στην ίδια οικογένεια υπάρχει κρούσμα και κάποια μέλη νοσούν και κάποια δεν νοσούν.

Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό αλλά έχει παρατηρηθεί.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Δεκ 2020, 14:21

Και το θέμα δεν είναι μόνο η θεία κοινωνία. Το θέμα είναι ότι η εκκλησία ζητάει μονίμως ειδική μεταχείριση.
Είναι μονίμως μέσα στην αντίδραση και δεν συμμορφώνεται και μάλιστα για ένα θέμα δημόσιας υγείας. Δε συζητάμε εδώ για τους μισθούς των κληρικών ή για τον πάτερ παστίτσιο. Μιλάμε για μια πανδημία.
Συμμορφώθηκε ως έναν βαθμό μόνο όταν αντιλήφθηκε και η ίδια ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Δλδ έχουν κλείσει σχολεία, πανεπιστήμια, επιχειρήσεις, ζωτικής σημασίας για την κοινωνία δομές .... έχουν παγώσει όλα, όλοι έχουμε φτύσει αίμα να βοηθήσουμε την κατάσταση και η εκκλησία τον χαβά της.

Λες και είπαμε εμείς να κλείσουν οι εκκλησίες δια παντός. Να μπουν σε αναστολή ,είπαμε, όπως μπήκαν και όλες οι υπόλοιπες δραστηριότητες της κοινωνίας μέχρι να διαφύγουμε τον κίνδυνο.

Αν ξεπεράσουμε τον κίνδυνο κοινωνάτε και 20 φορές την ημέρα. Τώρα τι προσπαθείτε να αποδείξετε δλδ;
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Δεκ 2020, 14:51

Επίσης, κάτι άλλο που σκέφτομαι (δεν είμαι και ειδικός αλλά από αυτά που ακούω) είναι ότι το αν θα νοσήσεις και αν θα το περάσεις ελαφριά ή βαριά, εξαρτάται και από σε τι βαθμό έχεις εκτεθεί στον ιό.

Απ΄ ότι κατάλαβα αν εκτεθείς σε μικρό ιικό φορτίο δεν νοσείς τόσο βαριά ή το περνάς ασυμπτωματικά. Γι' αυτό φοράμε και τις μάσκες άλλωστε.
Άρα μπορεί η ποσότητα σάλιου που μεταφέρεται από στόμα σε στόμα μέσω της λαβίδας να μην είναι η επαρκής ποσότητα, ώστε να προκαλέσει μετάδοση του ιού. Ή και αν την προκαλέσει να μην είναι τόσο ορατή η μετάδοση, αφού δεν θα προκαλέσει σοβαρά συμπτώματα στους νοσούντες.

Μπορώ να σκεφτώ και άλλο σενάριο.
Έστω ότι έχουμε έναν θετικό στη σειρά. Έχει τον ιό. Μεταλαμβάνει. Κοινωνεί ο επόμενος. Αυτός ο επόμενος κολλάει τον ιό αλλά ταυτόχρονα δεν κόβει την αλυσίδα για τους επόμενους αφού αυτός πήρε τον ιό άρα το κουταλάκι μένει καθαρό για τους υπόλοιπους;
:D

Ντάξει το τράβηξα πολύ. Αλλά πιστεύω πραγματικά είναι πώς θα σου κάτσει να κολλήσεις τον ιό.
Δλδ αν ο ιός ήταν ορατός θα παθαίναμε πλάκα για το πώς μεταδίδεται ή δεν μεταδίδεται.
Πραγματικά είναι θέμα τύχης.
Μπορεί πχ σε μια επιφάνεια να υπάρχουν μολυσμένα σταγονίδια πχ στο κάγκελο μιας σκάλας κι εσύ για λίγα μόνο χιλιοστά να μην ακούμπησες το χέρι σου πάνω στη μολυσμένη επιφάνεια.
:laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 27 Δεκ 2020, 14:58

bizeli έγραψε:Και το θέμα δεν είναι μόνο η θεία κοινωνία. Το θέμα είναι ότι η εκκλησία ζητάει μονίμως ειδική μεταχείριση.
Είναι μονίμως μέσα στην αντίδραση και δεν συμμορφώνεται και μάλιστα για ένα θέμα δημόσιας υγείας. Δε συζητάμε εδώ για τους μισθούς των κληρικών ή για τον πάτερ παστίτσιο. Μιλάμε για μια πανδημία.
Συμμορφώθηκε ως έναν βαθμό μόνο όταν αντιλήφθηκε και η ίδια ότι τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά.

Δλδ έχουν κλείσει σχολεία, πανεπιστήμια, επιχειρήσεις, ζωτικής σημασίας για την κοινωνία δομές .... έχουν παγώσει όλα, όλοι έχουμε φτύσει αίμα να βοηθήσουμε την κατάσταση και η εκκλησία τον χαβά της.

Λες και είπαμε εμείς να κλείσουν οι εκκλησίες δια παντός. Να μπουν σε αναστολή ,είπαμε, όπως μπήκαν και όλες οι υπόλοιπες δραστηριότητες της κοινωνίας μέχρι να διαφύγουμε τον κίνδυνο.

Αν ξεπεράσουμε τον κίνδυνο κοινωνάτε και 20 φορές την ημέρα. Τώρα τι προσπαθείτε να αποδείξετε δλδ;

δεν εχουμε κατι να αποδειξουμε. εσυ νομιζεις οτι ειναι κρασακι και ψωμακι και εμεις πιστευουμε οτι ειναι το Σωμα και το Αιμα του Κυριου. Μην το συνεχιζεις γιατι βλεπω στο τελος να προσβαλεις τα θρησκευτικα μου καθηκοντα. Δε σε ειδα να κανεις χαβαλε με τους μουσουλμανους που δεν τρωνε χοιρινο, με τος χριστιανους τα εβαλε. Δεν σε προτρεπω να κανεις χαβαλε με τους μουσουλμανους, απλα, σου δειχνω ποσο εχεις μεσα σου το δαιμονα. Ξερω θα γελας μεχρι αηδια. Ετσι κανουν και οι ψυχοπαθεις σαν τους το πει ο γιατρος οτι εχουν θεμα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Δεκ 2020, 15:05

micro έγραψε:Πάντως η Εκκλησία πιστεύω πως πρέπει επιτέλους να πάρει επίσημη θέση για αυτά τα θέματα, πχ σχετικά με αρρωστιές που μεταδίδονται ή δε μεταδίδονται με τη θεία κοινωνία, για το άγιο φως κλπ.

Η εκκλησία αποφάνθηκε "δεν κολλάει".
Το θέμα είναι η επίσημη θέση του κράτους ποια είναι.

Μέχρι στιγμής η απάντηση του κράτους είναι
"Κοιτάξτε, μάγκες, δεν ξέρουμε αν κολλάει ή αν δεν κολλάει. Μάλλον κολλάει αλλά επειδή ποιος ακούει την εκκλησία μετά ... δεν το πολυζορίσαμε κιόλας το θέμα.
Εσείς καλού κακού μην το ρισκάρετε. ;) "
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 27 Δεκ 2020, 15:13

denplirono έγραψε:δεν εχουμε κατι να αποδειξουμε. εσυ νομιζεις οτι ειναι κρασακι και ψωμακι και εμεις πιστευουμε οτι ειναι το Σωμα και το Αιμα του Κυριου. Μην το συνεχιζεις γιατι βλεπω στο τελος να προσβαλεις τα θρησκευτικα μου καθηκοντα. Δε σε ειδα να κανεις χαβαλε με τους μουσουλμανους που δεν τρωνε χοιρινο, με τος χριστιανους τα εβαλε. Δεν σε προτρεπω να κανεις χαβαλε με τους μουσουλμανους, απλα, σου δειχνω ποσο εχεις μεσα σου το δαιμονα. Ξερω θα γελας μεχρι αηδια. Ετσι κανουν και οι ψυχοπαθεις σαν τους το πει ο γιατρος οτι εχουν θεμα

Καταρχήν δεν κάνω χαβαλέ.
Μιλάω πολύ σοβαρά και σταματήστε όποιος έχει διαφορετική άποψη να τον απειλείτε ότι σας προσβάλλει τα θρησκευτικά σας πιστεύω. Έχουμε ανεξιθρησκεία και ελευθερία λόγου και μπορώ να εκφέρω την άποψή μου ελεύθερα και να πω ότι σε αυτό που πιστεύεις εσύ, εγώ δεν πιστεύω. Γιατί προσβάλλεσαι;
Δεύτερον γιατί να τα βάλω με τους μουσουλμάνους που δεν τρώνε χοιρινό; Απειλούν την υγεία μου;
Και τρίτον δεν με παρακολουθείς.
Τα έχω βάλει με διάφορες διατροφικές συνήθειες άλλων πολιτισμών που θεωρώ ότι θέτουν σε κίνδυνο την παγκόσμια υγεία όπως με τους ασιάτες που τρώνε κάθε σαβούρα. Καλά όχι με όλους τους ασιάτες αλλά με αυτούς που το τερματίζουν και τρώνε αηδίες.

Αλλά οκ αφού θεωρείς ότι προσβάλλω τα θρησκευτικά σου πιστεύω, σταματώ εδώ. Ό,τι ήταν να πω το είπα έτσι κι αλλιώς.
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 27 Δεκ 2020, 15:53

bizeli έγραψε:
denplirono έγραψε:δεν εχουμε κατι να αποδειξουμε. εσυ νομιζεις οτι ειναι κρασακι και ψωμακι και εμεις πιστευουμε οτι ειναι το Σωμα και το Αιμα του Κυριου. Μην το συνεχιζεις γιατι βλεπω στο τελος να προσβαλεις τα θρησκευτικα μου καθηκοντα. Δε σε ειδα να κανεις χαβαλε με τους μουσουλμανους που δεν τρωνε χοιρινο, με τος χριστιανους τα εβαλε. Δεν σε προτρεπω να κανεις χαβαλε με τους μουσουλμανους, απλα, σου δειχνω ποσο εχεις μεσα σου το δαιμονα. Ξερω θα γελας μεχρι αηδια. Ετσι κανουν και οι ψυχοπαθεις σαν τους το πει ο γιατρος οτι εχουν θεμα

Καταρχήν δεν κάνω χαβαλέ.
Μιλάω πολύ σοβαρά και σταματήστε όποιος έχει διαφορετική άποψη να τον απειλείτε ότι σας προσβάλλει τα θρησκευτικά σας πιστεύω. Έχουμε ανεξιθρησκεία και ελευθερία λόγου και μπορώ να εκφέρω την άποψή μου ελεύθερα και να πω ότι σε αυτό που πιστεύεις εσύ, εγώ δεν πιστεύω. Γιατί προσβάλλεσαι;
Δεύτερον γιατί να τα βάλω με τους μουσουλμάνους που δεν τρώνε χοιρινό; Απειλούν την υγεία μου;
Και τρίτον δεν με παρακολουθείς.
Τα έχω βάλει με διάφορες διατροφικές συνήθειες άλλων πολιτισμών που θεωρώ ότι θέτουν σε κίνδυνο την παγκόσμια υγεία όπως με τους ασιάτες που τρώνε κάθε σαβούρα. Καλά όχι με όλους τους ασιάτες αλλά με αυτούς που το τερματίζουν και τρώνε αηδίες.

Αλλά οκ αφού θεωρείς ότι προσβάλλω τα θρησκευτικά σου πιστεύω, σταματώ εδώ. Ό,τι ήταν να πω το είπα έτσι κι αλλιώς.

σωπα κουμπαρα.....προσβαλεις τα θρηκσευτικα μου πιστευω. σοβαρα τωρα. ανεξηθρησκεια εχουμε, το να προσβαλουμε την θρησκεια του αλλου ομως, ΔΕΝ εχουμε. Μπορεις να πιστευεις ο,τι θελεις αρκει να μην προσβαλεις τη δικη μου θρησκεια.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”