Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Δεκ 2020, 14:31

pluton έγραψε:
Σε εμάς η ενορία έκανε δύο λειτουργίες, φυσικά και πήγα και όλοι κοινώνησαν.

koronoios-eikona-1.jpg

Εσείς μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε.
Εγώ την υγεία της μητέρας μου δεν τη ρισκάρω.
Μπορεί να πιστεύει όπου θέλει, σεβόμαστε όλοι τα πιστεύω της και την ευτυχία που της προσφέρει η πίστη της στον Θεό αλλά όταν κάτι θέτει σε κίνδυνο την υγεία της θα πατήσω πόδι. Τέλος.
Έχασα ήδη τον έναν μου γονιό. Δεν έχω καμία όρεξη να κηδέψω και τον άλλον.
1 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 25 Δεκ 2020, 17:36

bizeli έγραψε:
pluton έγραψε:
Σε εμάς η ενορία έκανε δύο λειτουργίες, φυσικά και πήγα και όλοι κοινώνησαν.

koronoios-eikona-1.jpg

Εσείς μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε.
Μπορεί να πιστεύει όπου θέλει, σεβόμαστε όλοι τα πιστεύω της και την ευτυχία που της προσφέρει η πίστη της στον Θεό αλλά όταν κάτι θέτει σε κίνδυνο την υγεία της θα πατήσω πόδι. Τέλος.

Εύχομαι υγεία και μακροημέρευση και στην μητέρα σου και σε εσένα, αλλά το να κωλύσεις τον ιό είναι καθαρά τύχη και μόνο, όλη την ημέρα είμαστε εκτεθειμένοι με χίλιους τρόπους και εγώ παίρνω μέτρα και μάλιστα πάρα πολλά....

Ο λίγος που έγιναν δύο λειτουργίες ήταν για να μοιραστεί ο κόσμος. Πάντων το σύνολο κοινώνησε.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 25 Δεκ 2020, 18:17

bizeli έγραψε:
denplirono έγραψε:αντιχριστη κομμουνιστρια....κουταλι γλειψιμο το βλεπουν οι μωαμεθανοι. για τος Χριστιανους Ορθοδοξους αυτο ειναι τοΣωμα και το Αιμα του Κυριου. Αρα λοιπον, εσυ προσβαλεις τα Θρησκευτικα μας πιστευω. Εσυ μπορει να γλειφεις κατι εμεις μεταλαμβανουμε τον Κυριο....

Αν η μάνα μου καταλήξει στο νοσοκομείο... μόνο αυτό σου λέω.

Και απάντησέ μου ειλικρινά σε παρακαλώ. Αν ήξερες ότι ο μπροστινός σου είχε AIDS θα κοινωνούσες ναι ή όχι;

ειλικρινα; ναι.
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 25 Δεκ 2020, 18:21

bizeli έγραψε:Παιδιά ευχάριστα τα νέα
:wooohoo: :wooohoo: :wooohoo:
Η μάνα μου είχε σκοπό να πάει στην πολύ πρωινή λειτουργία (θα είχε με βάρδιες λειτουργία σήμερα) αλλά δεν ξύπνησε.

Και όταν πήγε αργότερα είχε αστυνομία έξω από την εκκλησία που απομάκρυνε τον κόσμο, έτσι δεν κατάφερε να μπει μέσα.

Σώθηκε η μανουλίτσα μου.
Μπράβο στην ΕΛ.ΑΣ.

εχεις φαει τον παραμύθι μαζι με τον δράκουλα, αμάσητο και αχώνευτα. ολο το παραμυθι, μια μπουκια. ετσι και αλλιως ολα για να μην κοινωνησει ο κοσμος γινονταν και μονον για αυτο. χτες εξω, της πουτανας γινοτανε στις πλατειας, ολοι παιζαν και τα λεγανε....αυτα....ο αθεος αθεος ηταν αθεος θα μεινει και σκονη θα γινει. αυτα.
δεν ειναι κρασακι με ψωμακι ειναι το Σωμα και το Αιμα του Κυριου να σκασετε βειζεβουληδες
Εικόνα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Δεκ 2020, 20:17

pluton έγραψε:
bizeli έγραψε:Εσείς μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε.

Εύχομαι υγεία και μακροημέρευση και στην μητέρα σου και σε εσένα, αλλά το να κωλύσεις τον ιό είναι καθαρά τύχη και μόνο, όλη την ημέρα είμαστε εκτεθειμένοι με χίλιους τρόπους και εγώ παίρνω μέτρα και μάλιστα πάρα πολλά....

Ο λίγος που έγιναν δύο λειτουργίες ήταν για να μοιραστεί ο κόσμος. Πάντων το σύνολο κοινώνησε.

Ευχαριστώ για τις ευχές, ανταποδίδω τις ίδιες σε σένα και στην οικογένειά σου.
Ό,τι περνάει από το χέρι μου θα το κάνω για να προστατέψω τα πρόσωπα που αγαπάω. Το ξέρω ότι είναι θέμα τύχης αλλά δε χρειάζεται να την προκαλούμε κιόλας.

Ο κόσμος που κοινώνησε σήμερα, κακώς κατά τη γνώμη μου, αλλά κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με την εκκλησία. Ούτε το ίδιο το κράτος απ' ο,τι φαίνεται.
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 25 Δεκ 2020, 20:18

denplirono έγραψε:ειλικρινα; ναι.

Ειλικρινά; Σε πιστέψαμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 25 Δεκ 2020, 20:54

Σιχαμάρα είναι να βάζεις στο στόμα σου αντικείμενο που έχει περάσει από ποιος ξέρει πόσα άπλυτα στόματα αρρωστιάρηδων, φαφούτων γριών και κωλόγερων.
Αυτά τα παραμύθια για αμόλυντες ''θείες κοινωνίες'' καθιερώθηκαν εποχές που οι άνθρωποι ήξεραν τον κόσμο το πολύ μέχρι πέντε χιλιόμετρα μακριά από τα σπίτια τους. Όση απόσταση δλδ χρειάζονταν τα πρόβατα για να βοσκήσουν.
Απορώ με μορφωμένους ανθρώπους που στήνονται στην ουρά για να κοινωνήσουν και μπροστά τους βρίσκεται γριά που χάσκει ο κώλος της να βγει η ψυχή της και της τρέχουν τα σάλια μέσα από τη μασέλα και δεν τους έρχεται αναγούλα και μόνο με τη σκέψη ότι το μολυσμένο κουταλάκι από το βοθρόστομα της γριάς θα το βάλουν μετά στο στόμα τους.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Δεκ 2020, 20:55

bizeli έγραψε:
denplirono έγραψε:ειλικρινα; ναι.

Ειλικρινά; Σε πιστέψαμε.

To ιδιο θα εκανα κι εγω. Το Aids χτυπαει μονο οσους εχουν διαλυμενο ανοσοποιητικο. Κι εγω που γριπη παθαινω καθε 6 χρονια θεωρω οτι δεν θα παθω μικροβιοφοβια στα ξαφνικα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Δεκ 2020, 20:57

Ραν ταν πλαν έγραψε:Σιχαμάρα είναι να βάζεις στο στόμα σου αντικείμενο που έχει περάσει από ποιος ξέρει πόσα άπλυτα στόματα αρρωστιάρηδων, φαφούτων γριών και κωλόγερων.
Αυτά τα παραμύθια για αμόλυντες ''θείες κοινωνίες'' καθιερώθηκαν εποχές που οι άνθρωποι ήξεραν τον κόσμο το πολύ μέχρι πέντε χιλιόμετρα μακριά από τα σπίτια τους. Όση απόσταση δλδ χρειάζονταν τα πρόβατα για να βοσκήσουν.
Απορώ με μορφωμένους ανθρώπους που στήνονται στην ουρά για να κοινωνήσουν και μπροστά τους βρίσκεται γριά που χάσκει ο κώλος της να βγει η ψυχή της και της τρέχουν τα σάλια μέσα από τη μασέλα και δεν τους έρχεται αναγούλα και μόνο με τη σκέψη ότι το μολυσμένο κουταλάκι από το βοθρόστομα της γριάς θα το βάλουν μετά στο στόμα τους.

Αυτοι οι ανθρωποι πιστευουν σε μια παναρχαιη αξια της κοινοτητας που τους διαλυει το φοβο. Ακομη και ψυχολογικα η βοηθεια που παιρνουν οταν το κανουν ξεπερναει τις σιχασιες και τις μικροβιοφοβιες.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 25 Δεκ 2020, 20:59

Το ξερετε οτι οι παπαδες οτι περισσευει απο την αγια κοινωνια, το υπολοιπο στο ποτηρι, το πινουν ολο μετα το τελος του μυστηριου;

Γιατι ετσι επιβαλει ο εκκλησιαστικος κανονισμος.

Συμφωνα με τη λογικη των λοιμοξιολογων δεν θα επρεπε να εχει μεινει ουτε ενας ζωντανος.

Συνηθως ομως οι παπαδες ζουν πολλα χρονια (δεστε και τους προκαθημενους της εκκλησιας).

Και ισως ενας απο τους λογους που ζουν πολυ ειναι οτι εξαιτιας των πολλων μικροβιων που πινουν με την αγια κοινωνια εχουν παθει ανοσια. :yesyes:

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”