Λαχουρένιος έγραψε:Kauldron έγραψε:Ενδιαφέρον, μόνο που άτομα που στήριζαν επι χρόνια κομμουνιστικό πρόσημο, στράφηκαν στον συριζα, όπως δείχνουν οι πρόσφατες εκλογές.
Και γω τους ψηφισα για πρωτη και τελευταια φορα τον Ιουνιο του '12 ετσι για το γαμωτο,και μετα απο μερικους μηνες εγινα κοψοχερης.
Οι κομμουνιστες ψηφιζουν ΚΚΕ και Μ-Λ,ΕΕΚ κλπ,και οσοι λενε οτι ειναι κομμουνια και ριχνουν συριζα πουλανε φυκια ή δεν ξερουν τι ειναι ο κομμουνισμος.Μα αν πάρει το μπούλο ο Μπόμπολας από τα ΜΜΕ, μετά ανοίγει ο δρόμος για να φύγει και η "επένδυση" και όλα τ' άλλα που έχει κάνει (διόδια, κλπ). Τα κανάλια του είναι που πρέπει να χτυπηθούν πρώτα. Εσύ εδώ θέλεις να του δώσουν πάτημα (στην ΝΔ βασικά) να φωνάζει για παραβίαση των νόμων κλπ. Ε, δεν θα παίξουν έτσι οι συριζαίοι. Θα παίξουν πιο πονηρά. Εδώ παίζεται σκάκι, και στο σκάκι δεν γίνεται ματ με 1 μόνο κίνηση, μαγειρεύεται σιγά σιγά.
Αυτα ξαναλεω δεν τα λεγανε προ εκλογων.Μαλιστα το Μαιο του 14 λεγανε οτι ψηφιζεις Μιχο και τελος η επενδυση χωρις αστερισκους.
Εγω βλεπουν οτι μας μαγειρευουν σιγα σιγα σαν το βατραχι στο γνωστο μυθο.Παραπεμπεται και αυτο στο θα,θα,θα...οπως πολλα αλλα που υποσχεθηκαν.
Επειδή σε συμπάθησα που είσαι κομμούνι (στην αρχή σε πέρασα για ΝΔ, μετά για Τζημερίτη ρε παιδί μου, συγγνώμη δηλαδή).
Να σου πώ την άποψή μου, και πώς μου φαίνεται το ΚΚΕ κλπ.
Αν αύριο γίνονταν εκλογές, και κάναμε καμιά πλάκα και τους δίναμε 45%, θα τους έβλεπες όλους εκεί στο κόμμα, ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥΣ. Όπως το ακούς. Ο Κουτσουμπάς θα έβαζε τεχνητό μουστάκι και καμπαρντίνα με σηκωμένο γιακά, κλπ.
Μια ευκαιρία να γίνετε εξωστρεφείς είχατε, με τον Μπογιόπουλο. Νέος, επικοινωνιακός, επιθετικός, δυναμικός, ικανός. Και τί κάνατε? Τον βγαλατε? Όοοοοοχι. Μην τυχόν και βρεθούμε σε θέση να κυβερνήσουμε. Ομοίως και με την Καννέλη. Και πήγατε και βγάλατε τον not even him mother knows him.
Εντάξει. Το είπε και ο Τζίμης, Ιεχωβάδες.