Και μάνα και αδερφό και φίλη διορίζω .... ΔΙΟΡΙΖΑ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Crazy poster
Crazy poster

Re: Και μάνα και αδερφό και φίλη διορίζω .... ΔΙΟΡΙΖΑ

Δημοσίευσηαπό Φρούραρχος » 20 Ιαν 2016, 17:56

Metranion έγραψε:Λοιπόν αν θες να σου πω την αλήθεια η ΕΕ δεν θα στηρίξει ποτέ την ΧΑ και ΚΚΕ, τα βιντεάκια της ΧΑ στην Γερμανία είναι όλα απαγορευμένα, θα φιλήσεις πρώτα κατουρημένες ποδιές θα βάλεις νερό στο κρασί σου και μετά ΙΣΩΣ να το ξανασκεφτούνε. Δεν είπα να στηρίξει επίσημα Χούντα αλλά να αντικατασταθεί η χούντα σε στρατιωτικό κόμμα ή όποιο κόμμα ανεβαίνει στην εξουσία να λαμβάνει το χρίσμα από την χούντα.

Καλά το πας και το δουλεύεις στο μυαλό σου.
Εγώ βλέπω ή μάλλον έχω την υποψία ότι ήδη έχει γίνει. Χωρίς στρατιωτικούς. Για σκέψου το λίγο. ;)
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 20 Ιαν 2016, 18:04

Ναι αλλά διαφωνούν όλοι ότι το κόμμα είναι χιτλερικό ή έστω πρώην. Όσο για το ΔΝΤ νομίζω ότι υπάρχει μια τεράστια διαφορά, αυτοί ελέγχουν μόνο τα δημοσιονομικά και προσπαθούν να τα ισορροπήσουν. Βασικά πιέσεις μόνο από τις Βρυξέλλες μπορείς να έχεις. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, πρέπει οι ξένοι δανειστές και μη, να σου πούνε πως να φέρεις την χώρα σου στα κανονικά επίπεδα; Η Ελλάδα απλώς δεν εφαρμόζει βορειοευρωπαϊκά συστήματα, ενώ η Βουλγαρία που έχει αρχίσει από το 2000 είναι σε καλύτερη μοίρα, σκέψου να μην είχαμε και τους τουρίστες κάθε χρόνο η πείνα θα πήγαινε σύννεφο.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an. :s_cool

Άβαταρ μέλους
Φρούραρχος
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Φρούραρχος » 20 Ιαν 2016, 18:13

Metranion έγραψε:Ναι αλλά διαφωνούν όλοι ότι το κόμμα είναι χιτλερικό ή έστω πρώην. Όσο για το ΔΝΤ νομίζω ότι υπάρχει μια τεράστια διαφορά, αυτοί ελέγχουν μόνο τα δημοσιονομικά και προσπαθούν να τα ισορροπήσουν. Βασικά πιέσεις μόνο από τις Βρυξέλλες μπορείς να έχεις. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, πρέπει οι ξένοι δανειστές και μη, να σου πούνε πως να φέρεις την χώρα σου στα κανονικά επίπεδα; Η Ελλάδα απλώς δεν εφαρμόζει βορειοευρωπαϊκά συστήματα, ενώ η Βουλγαρία που έχει αρχίσει από το 2000 είναι σε καλύτερη μοίρα, σκέψου να μην είχαμε και τους τουρίστες κάθε χρόνο η πείνα θα πήγαινε σύννεφο.

Το κόμμα ανήκει στο τόξο. Δεν είναι η ΧΑ.
η ΧΑ και το ΚΚΕ μόνο εκτός ΕΕ θα παίξουν μπάλα.
Θα επανέρθω το βράδυ
0 .

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 20 Ιαν 2016, 18:21

Προσκυνητής έγραψε:
Metranion έγραψε:Λοιπόν αν θες να σου πω την αλήθεια η ΕΕ δεν θα στηρίξει ποτέ την ΧΑ και ΚΚΕ, τα βιντεάκια της ΧΑ στην Γερμανία είναι όλα απαγορευμένα, θα φιλήσεις πρώτα κατουρημένες ποδιές θα βάλεις νερό στο κρασί σου και μετά ΙΣΩΣ να το ξανασκεφτούνε. Δεν είπα να στηρίξει επίσημα Χούντα αλλά να αντικατασταθεί η χούντα σε στρατιωτικό κόμμα ή όποιο κόμμα ανεβαίνει στην εξουσία να λαμβάνει το χρίσμα από την χούντα.

Καλά το πας και το δουλεύεις στο μυαλό σου.
Εγώ βλέπω ή μάλλον έχω την υποψία ότι ήδη έχει γίνει. Χωρίς στρατιωτικούς. Για σκέψου το λίγο. ;)

Κάποιοι συνδέουν τις χούντες και τη μισαλλοδοξία μόνον με τις στρατιωτικές στολές.
Αυτομάτως λοιπόν, λειτουργούν ατταβιστικά και είναι ήδη πεπεισμένοι ότι όποιος φοράει γραβάτα είναι απλώς συντηρητικός και όποιος δεν φοράει είναι ο Τσε της πολιτικής.

Εκεί έχει ήδη χαθεί η μπάλλα για το είναι και το φαίνεσθαι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 20 Ιαν 2016, 18:24

Δεν γίνεται αυτό που λες γιατί αυτοί δεν πήγαν ποτέ μπροστά έστω και αν πήραν μεγαλύτερες θέσεις τώρα, βασικά είναι άχρηστοι. Έχω αρνητικές πληροφορίες ότι κανονικά τα ξύνανε. Το καλό σε όλη αυτή την υπόθεση είναι πως άλλαξε η ψυχολογία των ψηφοφόρων τους τώρα ξέρουν ότι δεν μπορούν να βγουν από την ευρωζώνη και την ΕΕ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 20 Ιαν 2016, 18:30

Για να πω την αλήθεια το όραμά μου για την ΕΕ είναι η πλήρως φεντεραλοποίηση, μια κοινή γλώσσα, ανοιχτά σύνορα, ίσως και κάποιες υπηρεσίες να γίνουν κοινές. Α και περισσότερες συναλλαγές πληθυσμών δεν μπορεί ο κάθε μπετόβλακας πχ Γερμανός να μην γνωρίζει κατά που πέφτει η Βουδαπέστη ή η Αθήνα και να μην έχει πάει ποτέ μακρύτερα από το χωριό του, το ίδιο ισχύει και για τον Έλληνα μπουρτζόβλαχο που το μόνο πράγμα που ξέρει είναι να βόσκει πρόβατα πάνω στο βουνό. Περισσότερο Ευρώπη θέλουμε!!!
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 20 Ιαν 2016, 18:56

Ωχου ρε Μετράνιε, μας έπρηξες με το τρολάρισμά σου.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 20 Ιαν 2016, 18:57

Ναι μόνο που δεν κυβερνούν ΝΑΖΙ στην Ουκρανία ο δεξιός τομέας έχει υψηλά ποσοστά αλλά δεν κυβερνάει.

Ποιο τρολάρισμα; Νομίζεις πως τα λέω για πλάκα για Αμερική και ΕΕ? :o
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 20 Ιαν 2016, 19:00

Το ελπίζω αλλιώς πρέπει να συμπεράνω οτι είσαι μέγας μπούφος, και μάλιστα πετρωτός.
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
Freisinniger
Maître des anions
Maître des anions

Δημοσίευσηαπό Freisinniger » 20 Ιαν 2016, 19:07

Δεν πειράζει καλύτερα Αμερική και Καναδάς παρά έτσι όπως είναι το σκορποχώρι η ΕΕ.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”