Ενταξει. Εδω μεσα πρεπει να συγκρουονται 3 διαφορετικές γενιές..δεν εξηγειται διαφορετικά αυτό το μπαχαλο ιδεών.

Kauldron έγραψε:Εγώ προτιμώ να είναι αυτάρκης η χώρα μου, και ας μην είναι σε καμία ένωση.
paralo έγραψε::LoL:![]()
![]()
Ενταξει. Εδω μεσα πρεπει να συγκρουονται 3 διαφορετικές γενιές..δεν εξηγειται διαφορετικά αυτό το μπαχαλο ιδεών.

fasistario έγραψε: Πόντικας είναι εκσυγχρονιστής,

fasistario έγραψε:Kauldron έγραψε:Εγώ προτιμώ να είναι αυτάρκης η χώρα μου, και ας μην είναι σε καμία ένωση.
Πριν 50 χρόνια, όχι στο σημερινό παγκόσμιο γεωπολιτικό γίγνεσθαι.paralo έγραψε::LoL:![]()
![]()
Δεν είναι γενιές.
Είναι σχολές και τρόποι σκέψης.
Προσωπικά είμαι φυλετιστής φεντεραλιστής πχ, από τους ελάχιστους εν Ελλάδι. Ο Πόντικας είναι εκσυγχρονιστής, ο χελώνος λαϊκοδεξιός.
Έχουμε σημαντικές διαφορές.

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:fasistario έγραψε: Πόντικας είναι εκσυγχρονιστής,
Με συγκινείς ρε άτιμε, δεν μπορώ να σου θυμώσω.

fasistario έγραψε:Kauldron έγραψε:Εγώ προτιμώ να είναι αυτάρκης η χώρα μου, και ας μην είναι σε καμία ένωση.
Πριν 50 χρόνια, όχι στο σημερινό παγκόσμιο γεωπολιτικό γίγνεσθαι.paralo έγραψε::LoL:![]()
![]()
Δεν είναι γενιές.
Είναι σχολές και τρόποι σκέψης.
Προσωπικά είμαι φυλετιστής φεντεραλιστής πχ, από τους ελάχιστους εν Ελλάδι. Ο Πόντικας είναι εκσυγχρονιστής, ο χελώνος λαϊκοδεξιός.
Έχουμε σημαντικές διαφορές.

Kauldron έγραψε:Δε θέλω να σου το χαλάσω, αλλά ο Φυλετισμός έχει πλέον ξεπεραστεί εδώ και κάπου 60 χρόνια. Εσύ τον επαναφέρεις. Δικαιώμά σου. Αλλά δικαίωμά μου, να επαναφέρω κι εγώ την έννοια της αυτάρκειας ενάντια στο "παγκοσμιοποιημένο" περιβάλλον.