Να φορολογηθεί ο πλουτος

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Να φορολογηθεί ο πλουτος

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Ιουν 2023, 18:13

Ο Πλούτων που πληρώνει 100 ευρώ εφορία ταυτίζεται με τους εκατομυριούχους και τους δισεκατομυριούχους. Κλασική περίπτωση ΝΔ.

ΥΓ Σιγά μην κάτσω να διαβάσω 80 ποστ αυτισμού.
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Ιουν 2023, 19:08

Λαχουρένιος έγραψε:Ο Πλούτων που πληρώνει 100 ευρώ εφορία ταυτίζεται με τους εκατομυριούχους και τους δισεκατομυριούχους. Κλασική περίπτωση ΝΔ.

Αυτού του είδους συσχετισμοί έπιαναν στην δεκαετία του 30...

Προπολεμικος κομμουνιστής.

Εσύ Λαχουρενιε πόσο τοις εκατό από τον Μαρξ έχεις διαβάσει;
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 05 Ιουν 2023, 20:36

Λαχουρένιος έγραψε:Ο Πλούτων που πληρώνει 100 ευρώ εφορία ταυτίζεται με τους εκατομυριούχους και τους δισεκατομυριούχους. Κλασική περίπτωση ΝΔ.

Ναι αλλά του την έχουμε στημένη έτσι;
αν τολμήσει και βγει και πει ότι δεν του φτάνουν για βενζίνη ή σουπερ μαρκετ έχει να πέσει πολύ γερό κράξιμο...
ανασκολοπισμός κανονικός
:laugh1:

κανένα έλεος για νεοδημοκράτες νοικοκύρηδες μπαρμπάδες βλαχοέλληνες
καμία λύπηση
σαν τα σκυλιά εκεί να ψοφήσουν
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 05 Ιουν 2023, 21:24

Δεν ξέρεις την παροιμία που λέει ''κι η κοσκινού τη μούρη της με τους πραματευτάδες;'' :D
Αν δεν υπήρχαν οι λιγούρηδες που υποστηρίζουν τα συμφέροντα των εκατομμυριούχων θα
βρισκόμασταν μπροστά στον κίνδυνο ανατροπής της τάξης πραγμάτων που διακονεί
η εκκλησία μας και κατάρρευσης των ιδανικών που συγκροτούν τον εθνικό κορμό.
Και γιατί ρε να μη διαβάσεις αυτιστικά κείμενα;
Εμείς μαλάκες είμαστε που τα διαβάζουμε και γελάμε μόνοι μας με κίνδυνο να θεωρηθούμε
πειραγμένοι; :fico:
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Ιουν 2023, 21:40

Ραν ταν πλαν έγραψε:

Δεν ξέρεις την παροιμία που λέει ''κι η κοσκινού τη μούρη της με τους πραματευτάδες;'' :D
Αν δεν υπήρχαν οι λιγούρηδες που υποστηρίζουν τα συμφέροντα των εκατομμυριούχων θα
Εμείς μαλάκες είμαστε που τα διαβάζουμε και γελάμε μόνοι μας με κίνδυνο να θεωρηθούμε

Εγώ το ξέρω, μου το έχει διδάξει η πείρα, οι αριστεροί είστε ματσωμενοι, εγώ θέλω να υπερασπιστώ το λιγοστό εισόδημα μου, και αυτό μόνο ένα λαϊκό κόμμα μου το εγγυάται.

Δόξα τω Θεώ μια χαρά ζω την οικογένεια μου, και τίποτα δεν μου έλλειψε μέχρι τώρα, ελπίζω έτσι να τελειώσω την ζωή μου οικονομικά.

Ξεκολλήστε βρε με την μπολσεβίκικη επιχειρηματολογία του μεσοπολέμου, δεν πιάνει. Βρείτε κάτι νέο να πείτε.
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

vallon
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό vallon » 05 Ιουν 2023, 22:24

pluton έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Εγώ το ξέρω, μου το έχει διδάξει η πείρα, οι αριστεροί είστε ματσωμενοι, εγώ θέλω να υπερασπιστώ το λιγοστό εισόδημα μου, και αυτό μόνο ένα λαϊκό κόμμα μου το εγγυάται.

Δόξα τω Θεώ μια χαρά ζω την οικογένεια μου, και τίποτα δεν μου έλλειψε μέχρι τώρα, ελπίζω έτσι να τελειώσω την ζωή μου οικονομικά.

Ξεκολλήστε βρε με την μπολσεβίκικη επιχειρηματολογία του μεσοπολέμου, δεν πιάνει. Βρείτε κάτι νέο να πείτε.

όπου φτωχός και η μοίρα του
και τι κατάφερες που γλύφεις τους πλούσιους; σου ρίχνουν κάνα ξεροκόμματο; ή στη λιγούρα σε έχουν για να είσαι καλό σκυλί;
0 .
Αν ο κομπλεξισμός ήταν άθλημα, κάποιοι θα είχαν πάρει πανηγυρικά το πρωτάθλημα.

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 05 Ιουν 2023, 22:26

vallon έγραψε:
pluton έγραψε:

όπου φτωχός και η μοίρα του
και τι κατάφερες που γλύφεις τους πλούσιους; σου ρίχνουν κάνα ξεροκόμματο; ή στη λιγούρα σε έχουν για να είσαι καλό σκυλί;

Μέχρι τώρα ζω μια χαρά, μακάρι και στο μέλλον έτσι.... Τι δεν καταλαβαίνεις;
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 05 Ιουν 2023, 23:01

pluton έγραψε:Μέχρι τώρα ζω μια χαρά, μακάρι και στο μέλλον έτσι...

Ωραία τότε τι τους θες τους Τζήμερους και τους Κλασίδες αφου είσαι μια χαρά; Με το Μάρξ τι ασχολείσαι;... Ζήσε την ωραία σου ζωή κι ασε αυτά που δεν καταλαβαίνεις, μην χάνεις το χρόνο σου τζάμπα και χαλιέσαι, η ζωή είναι μικρή... :pardon:
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 06 Ιουν 2023, 12:22

BaKXOS_Lysios έγραψε:
pluton έγραψε:Μέχρι τώρα ζω μια χαρά, μακάρι και στο μέλλον έτσι...

Ωραία τότε τι τους θες τους Τζήμερους και τους Κλασίδες αφου είσαι μια χαρά; Με το Μάρξ τι ασχολείσαι;... Ζήσε την ωραία σου ζωή κι ασε αυτά που δεν καταλαβαίνεις, μην χάνεις το χρόνο σου τζάμπα και χαλιέσαι, η ζωή είναι μικρή... :pardon:

Αυτό κάνω προς το παρόν. Εσύ που καταλαβαίνεις τον Μαρξ πόσο τοις εκατό διάβασες τα τελευταία είκοσι χρόνια;

Και δεν μιλάω για το das kapital ξεκίνα με το κομμουνιστικό μανιφέστο, που είμαι βέβαιος ότι ούτε αυτό δεν έχεις διαβάσει.

Το μανιφέστο πρέπει να το ξέρεις όπως ξέρουμε εμείς το ,,Πάτερ ημών,,
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 06 Ιουν 2023, 13:29

pluton έγραψε:Το μανιφέστο πρέπει να το ξέρεις όπως ξέρουμε εμείς το ,,Πάτερ ημών,,

Παπάρια ξέρετε και από το πατερημών όπως παπάρια ξέρετε και για το πούθε παν τα τέσσερα. :D
Ενώ εγώ που έχω διαβάσει όλο το μαρξικό έργο και έχω κατανοήσει μετά από μια εικοσαετία
βασανιστικής μελέτης ένα 10% (γιατί η διάνοια του Μαρξ υπερβαίνει απείρως την όποια θεϊκή σοφία δοξάζετε μετά γλειψίματος μέσω των προσευχών σας) μπορώ να σου ξεσκονίσω λέξη προς λέξη το πολύ σε δέκα λεπτά το πατερημό σας και να αποδείξω ότι απευθύνεται σε κρετίνους.

Πάμε μία στα γρήγορα.

Πατέρα μας, που βρίσκεσαι στους ουρανούς, κάνε να σε δοξάσουν όλοι ως Θεό,
να έρθει η βασιλεία σου·

Στον πρώτο στίχο έχουμε ένα γέρο που αραγμένος στο συμπαντικό άπειρο ξύνει τ' α.ρχίδια του περιμένοντας πότε θα έρθει η στιγμή να τον δοξάσουν σαν θεό κάτι τιποτάδες που κατοικούν από τύχη σε κάποια συμπαντική σκατότρυπα.

να γίνει το θέλημά σου και από τους ανθρώπους, όπως γίνεται από τις ουράνιες δυνάμεις.

Εδώ ζητούν από τον ίδιο γέρο να επιβάλλει με τον τσαμπουκά του το θέλημα του στους τιποτάδες
αλλά και σε όλη τη συμπαντική δημιουργία γιατί αν δεν το ξέρετε το σύμπαν δημιουργήθηκε
όταν ο γέρος είχε ευκοίλια και του 'φυγαν τα σκατά στο σώβρακο.

Δώσε μας σήμερα τον απαραίτητο για τη ζωή μας άρτο.

Εδώ παρακαλάνε οι τιποτάδες να τους πετάξει ο παπούλης κανα κόκαλο όπως κάνουν και με τα προσομοιάζοντα στον ουράνιο γέρο αφεντικά τους.

Και χάρισέ μας τα χρέη των αμαρτιών μας, όπως κι εμείς τα χαρίζουμε στους δικούς μας οφειλέτες.

Εδώ κι αν δίνουν ρέστα οι τιποτάδες.
Στην ουσία ζητούν από το γέρο να γαμούν ανήλικα και ο γέρος να κάνει τα στραβά μάτια
όπως κάνουν και οι ίδιοι όταν στη γειτονιά τους κάποιος τα ίδια σκατά με αυτούς (συνήθως παπάς) γαμάει το δεκάχρονο ορφανό.

Και μη μας αφήσεις να πέσουμε σε πειρασμό, αλλά γλίτωσέ μας από τον Πονηρό.

Εδώ οι τιποτάδες ομολογούν ότι οι ίδιοι είναι ανίκανοι να ελέγξουν τις βρομερές επιθυμίες τους
και ζητούν από το γέρο να μεσολαβήσει ώστε να μην τους σκανδαλίζει κάποιος που
υποτίθεται ότι θέλει το κακό τους.

Γιατί σ’ εσένα ανήκει παντοτινά η βασιλεία, η δύναμη και η δόξα.
Αμήν.

Κι εδώ μεταφράζεται μόνο ως ''Καλέ τι γκόμενος είσαι εσύ!!!!!!!!''
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”