Ραν ταν πλαν έγραψε:Αρίστος έγραψε:
Εβαλα τρεις πηγες που στο βιογραφικο του αναφερουν πτυχιο και μαλιστα το MBA.
.
Το ότι χίλιες δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν ότι κατέχει όχι ένα αλλά εκατό πτυχία,
χωρίς να μπορούν να το αποδείξουν, δε συνιστά ποινικό αδίκημα αλλά απλή δημοσιογραφική παραπλάνηση,
κάτι σύνηθες στην ελληνική δημοσιογραφία.
Όπως και ο ισχυρισμός του ιδίου περί κατοχής πτυχίου δε συνιστά τίποτα περισσότερο από μία γελοία μυθομανή προσωπικότητα.
Από εκεί και πέρα η ευθύνη για το ότι γίνεται δεκτός ο ισχυρισμός του βαραίνει αυτούς που τον αποδέχτηκαν χωρίς τον απαιτούμενο έλεγχο.
Κι εγώ δηλώνω ψευδώς αυτή τη στιγμή ότι είμαι κάτοχος δώδεκα πτυχίων, τα οποία δεν παρουσιάζω ποτέ, τα οποία εγγυώνται την εκ των προτέρων επιτυχημένη πορεία μου στη θέση του υπερσυντονιστή στο ελεύθερο.![]()
Εμένα βαρύνει η μυθομανία μου ή τον υπεύθυνο να με διορίσει σε αυτή τη θέση;
Κι εγω σου λεω οτι συνιστα τουλαχιστον πολιτικο σκανδαλο πρωτης γραμμης αν οχι αδικημα γιατι ειναι δημοσιο προσωπο σε υπερευαισθητη θεση κι εγω σαν απλος πολιτης μπορω να ισχυριστω οτι με το ψευτοπτυχιο κοροιδεψε τον πρωθυπουργο και τη ΝΔ για να αναλαβει θεση υφυπουργου. Δηλαδη ΖΗΜΙΩΣΕ το ελληνικο δημοσιο.
Φυσικα ο Κουλης με τοσους συμβουλους γυρω του θα ειχε σκαναρει αναλυτικα τα βιογραφικα οσων αποφασισε να υπουργοποιησει οποτε η ευθυνει βαρυνει και τον ιδιο, οχι ομως μονο τον ιδιο.
.