Προέλλην έγραψε:denplirono έγραψε:αρχ@@@@ θα πιασουν ειδικα ο τιποτας ο δενεχωδουλεψειποτεμου ξεχνα το....να μου ελεγες για κανεναν αδωνη να σου ελεγα, σε βραχο να τον βαλεις θα παραξει....Γεννήθηκε το 1969 στη Γλυφάδα και είναι γιος του πρώην βουλευτή και ευρωβουλευτή Ιωάννη Βαρβιτσιώτη και εγγονός του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη του οποίου φέρει το όνομα. Κατάγεται από οικογένεια της Λακωνίας με μεγάλη πολιτική παράδοση από αρχής βασιλείας του Γεωργίου Α', το 1864. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και πολιτικές επιστήμες στο Extension School του Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ της Βοστώνης με ειδίκευση στον τομέα διεθνών σχέσεων. Η μεταπτυχιακή του εργασία είχε θέμα "Η Ελλάδα και οι Μεγάλες Δυνάμεις 1910-1920".
Με την επιστροφή του στην Ελλάδα ασχολήθηκε ως δικηγόρος σε θέματα χρηματιστηρίου, κεφαλαιαγοράς, τηλεπικοινωνιών καθώς και ναυτιλιακά, ενώ φέρεται να έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια σχετικά με τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις για βαλκανικά θέματα και την ασφάλεια της περιοχής και παράλληλα να έχει διδάξει σε ειδικά προγράμματα παλιννοστούντων και άγαμων μητέρων.
Διαμένει μόνιμα στη Γλυφάδα και είναι άγαμος
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE ... E%B7%CF%82
Είσαι κατά των Αρίστων και της παραδοσιακρατίας; Καρανίκες θες στα πόστα;
φυσικα και οχι. αλλα δεν θελω τιποταδες. τι ηταν αυτος; τι εκανε; τι δουλεψε; τιποτα....
δεν εργαστηκε, αλλα ασχοληθηκε. και εγω ασχοληθηκα ως επιστημονας, με την μελετη πλανητη Αρη. ειμαι σπιστημονας καθως εχω πτυχιο τριτοβαθμιας εκπ/δευσης ασχετο βεβαια με αστροφυσικη, αλλα....και εγω ασχοληθηκα ρε φιλε. Επισης ενα καλοκαιρι που δεν ειχα δουλεια, ασχοληθηκα με το να μαζευω παλια λαστιχα αυτοκινητων και να τα πουλαω , επισης ασχοληθηκα με το νερο της λιμνης τριχωνιδας.....
βρε....αι σηχτηρ τιποταδες....
υπαρχουν ανθρωποι που ειναι και σοβαροι και εργαστηκαν και προσεφεραν, αλλα καποιοι αλλοι ειναι απλα τιποταδες

.gif)