Θα είναι αυτό το καραμανλικό κομμα;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Θα είναι αυτό το καραμανλικό κομμα;

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Μαρ 2019, 16:47

Αρίστος έγραψε:Ενα δεξιο πορταλ που λεγεται Βραδυνη.gr που να ξυσω τα νυχια μου οτι δεν ειναι η Βραδυνη;

Μηπως εχω ξαναμπει στο σαιτ της Βραδυνης; :laugh1:

Αλλα οκευ και επειδη δεν ειναι η Βραδυνη σημαινει οτι δεν κραζουν οι δεξιοι που το εχουν τον Κουλη σαν μαθητουδι του Σημιτη;

Δηλωνεις δημοσιογραφος, εισαι υποχρεωμενος να τα ξεχωριζεις, οπως ενας κομμωτης πρεπει να ξεχωριζει την βουρτσα απο την πουτσα.
0 .

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 27 Μαρ 2019, 16:50

Ο μπαρμπαριστος είναι ικανός να μπει με μαγιό σε μπαράκι της Καρδίτσας που ονομάζεται Σεϋχέλλες και όταν τον πάρουν με τις ντομάτες να λέει "που να το ξέρω ρε μαλακές, Σεϋχέλλες γράφει αφού".
4 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 27 Μαρ 2019, 16:51

Ένα καλό με το άρθρο 13, είναι οτι θα πάρουν τον μπούλο όλα αυτά τα portal.

Ενδιαφέρον έχει οτι hostάρεται στην hetzner, στην οποία hostάρονταν και το ακατονόμαστο.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Echelon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Echelon » 27 Μαρ 2019, 16:53

Λαχουρένιος έγραψε:
Αρίστος έγραψε:Ενα δεξιο πορταλ που λεγεται Βραδυνη.gr που να ξυσω τα νυχια μου οτι δεν ειναι η Βραδυνη;

Αλλα οκευ και επειδη δεν ειναι η Βραδυνη σημαινει οτι δεν κραζουν οι δεξιοι που το εχουν τον Κουλη σαν μαθητουδι του Σημιτη;

Δηλωνεις δημοσιογραφος, εισαι υποχρεωμενος να τα ξεχωριζεις, οπως ενας κομμωτης πρεπει να ξεχωριζει την βουρτσα απο την λουτσα.

Όταν κάνεις δημοσιογραφική <<έρευνα>> βασιζόμενος στο τι θες να ακούσεις και όχι στο τι πραγματικά γίνεται, τότε αυτά συμβαίνουν συνέχεια.
1 .
«Προφανείς και μεγάλες ευθύνες» της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή για την «φάκα του μνημονίου» απέδωσε ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κατά τη συνέντευξή του στο Open.

Ερωτηθείς από την Έλλη Στάη για τις ευθύνες των δύο κυβερνήσεων εις ότι αφορά την είσοδο στα μνημονία, ο κ. Τσίπρας σχολίασε ότι η μεν κυβέρνηση Καραμανλή «μας έβαλε στη φάκα, όμως οι χειρισμοί που έγιναν στη συνέχεια δεν ήταν οι κατάλληλοι για να μας βγάλουν από τη φάκα».

«Είναι διαφορετικές οι ευθύνες αλλά εξίσου μεγάλες» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 27 Μαρ 2019, 16:56

Λαχουρένιος έγραψε:

Δηλωνεις δημοσιογραφος, εισαι υποχρεωμενος να τα ξεχωριζεις, οπως ενας κομμωτης πρεπει να ξεχωριζει την βουρτσα απο την λουτσα.

Θα ημουν υποχρεωμενος αν το χρησιμοποιουσα σε δημοσιογραφικη ερευνα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 27 Μαρ 2019, 17:04

Πηρα τηλεφωνο τη Βραδυνη και τη ρωτησα τι συμβαινει εδω.

Πεσαν απο τα συννεφα.

Δεν γνωριζαν την υπαρξη του ανταγωνιστη και μου ειπαν οτι θα βαλουν δικηγορους να το κατεβασουν.

.
1 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Μαρ 2019, 17:05

Αρίστος έγραψε:Θα ημουν υποχρεωμενος αν το χρησιμοποιουσα σε δημοσιογραφικη ερευνα.

Δηλαδη οταν δεν κανεις ''δημοσιογραφικη ερευνα'' λες ο,τι μαλακια σου κατεβει στο κεφαλι?

Ειναι σαν να λεει ενας μαστορας πως δεν ειναι υποχρεωμενος να ξεχωριζει το κατσαβιδι απο την ταναλια οταν ειναι εκτος δουλειας.
0 .

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 27 Μαρ 2019, 17:08

vallon έγραψε:
Πρετεντέρης έγραψε:Θεούλης ο Αρίστος, μοιράζει πόνο στη ΝΔ. :D

καβλώστον
σερβιρίσου ελεύθερα
μη ντρέπεσαι

:laugh1:

Σου έλειψα ε;
0 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 27 Μαρ 2019, 17:09

Λαχουρένιος έγραψε:
Πρετεντέρης έγραψε:Θεούλης ο Αρίστος, μοιράζει πόνο στη ΝΔ. :D

Καλως τον :ciao5:

Θενξ.
0 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Μαρ 2019, 17:11

Αρίστος έγραψε:Πηρα τηλεφωνο τη Βραδυνη και τη ρωτησα τι συμβαινει εδω.

Πεσαν απο τα συννεφα.

Δεν γνωριζαν την υπαρξη του ανταγωνιστη και μου ειπαν οτι θα βαλουν δικηγορους να το κατεβασουν.

Εικόνα

:D :D
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”