Kαι ξαφνικά μπαράζ καλών νέων από παντού

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Kαι ξαφνικά μπαράζ καλών νέων από παντού

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 24 Ιουν 2016, 10:29

Aμα δεχτεις να σου υποδειξω κι εγω να σβησεις καποια πραγματα (μονο απο χθεσινες υβριστικες σου δημοσιευσεις) ευχαριστως θα το σβησω...

διαφορετικα στο καλο και να μας γραφεις...

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 24 Ιουν 2016, 10:37

Kαι δεν ειδα να ενοχληθηκες ουτε εσυ, ουτε κανενας αλλος οταν ο Λαχουρενιος με κατηγορουσε οτι πληρωνομαι απο Συριζα...

οποτε θα εχω καποιες ευαισθησιες λιγοτερες για ατομα που σε καποια αλλοτινα φορα ειχα υπερασπιστει...

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 24 Ιουν 2016, 10:59

Αρίστος έγραψε:Aμα δεχτεις να σου υποδειξω κι εγω να σβησεις καποια πραγματα (μονο απο χθεσινες υβριστικες σου δημοσιευσεις) ευχαριστως θα το σβησω...

.

Να έκανες όποια υπόδειξη γούσταρες χθες, προχθές κλπ

Ο καθένας είναι ελεύθερος να καθορίζει τα όρια ανοχής του σε όποιον χρόνο επιθυμεί.

Σήμερα είναι αργά για δάκρυα.

Οπότε, το αν θα το σβύσεις ευχαρίστως ή με πόνο ψυχής δεν μ' ενδιαφέρει.

Περιμένω.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 24 Ιουν 2016, 11:03

Oxι ρε φιλεναδα δεν προκειται να σβησω κατι για λογαριασμο καποιου που χτες με προκαλουσε με προσωπικες επιθεσεις...

και πολυ περισσοτερο δεν θα το κανω μεσω εκβιασμου, εγω θελω να μεινεις αλλα δεν θελω να υποχωρησω ειδικα μετα τη χθεσινη σου συμπεριφορα...

.
0 .

.

ΓΑΛΗ
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό ΓΑΛΗ » 24 Ιουν 2016, 11:09

Κανένα πρόβλημα.

Εγώ από κάτι φίλους σαν και σένα προτιμώ τους έντιμους εχθρούς, πράγμα που είναι πολύ πιο σπάνιο.

Μείνε.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 24 Ιουν 2016, 11:14

Bασικα μου φαινεται ιδιαιτερα κωμικο να το παιζεις εσυ θιγμενη για ενα πικαρισμα της στιγμης που σου κανα, μετα απο ενα οχετο (κυριολεκτω) προσωπικων επιθεσεων που δεχτηκα απο σενα τον τελευταιο καιρο...

δε γινεται και ειδικα σημερα μερα χαρας να εχεις τετοιο κολλημα αλλα να τελικα που γινεται...

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 24 Ιουν 2016, 11:15

Ανθρωποι που ειναι ταγμενοι σε κομματα δεν κανουν φιλιες,μονο δημοσιες σχεσεις.

Και δεν εξαιρω ΚΑΝΕΝΑ κομμα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 24 Ιουν 2016, 12:23

ΓΑΛΗ έγραψε:Το εννοώ.

Και προκαλώ τον αντμίν να πάρει θέση.

Ποιο είναι το θέμα δεν έχω καταλάβει.
Αν υπάρχουν υβριστικά-προσβλητικά σχόλια σε δημοσιεύσεις ή σε πμ, καλό είναι να γίνει αναφορά, να τα δουν οι συντονιστές.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 24 Ιουν 2016, 12:37

Αν κατάλαβα καλά η Γαλή θεωρεί προσβολή ότι ο Αρίστος της έγραψε ότι υποστηρίζει τους Παραιτηθείτε. Αυτό παιδιά δεν είναι προσβολή. Και τον Αρίστο ή άλλους έχω δει κατά καιρούς να τους χαρκατηρίζουν "πασόκους", "νεοδημοκράτες", "κουμούνια", "μνημονιακούς" κλπ.
Δεν ξέρω, ας πουν και οι άλλοι την γνώμη τους.

Σε κάθε περίπτωση, όπως έχω ξαναπεί, μπορείτε να πάτε στο προφίλ ενός χρήστη που δεν σας αρέσει και να πατήσετε εκεί που λέει "add foe" και αυτομάτως δεν θα βλέπετε πλέον καμμία δημοσίευση του χρήστη αυτού.

Αν τώρα κάπου υπάρχουν προσβολές ή υβριστικά σχόλια που δεν τα είδα, παρακαλώ να γίνει αναφορά.
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 24 Ιουν 2016, 13:11

καταγγέλω και γω επισήμως ότι η πέπυ με βρίζει κάγκουρα μου ρίχνει χλαπάτσες και δεν μου απαντάει στα πμ. :fico:
να πάρει θέση ο συντονισμός.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”