Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Μάιος 2024, 10:12

pluton έγραψε:Εγώ δεν συμφωνώ να γράφουμε ανακρίβειες. Η ΝΔ καταψήφισε τις Πρέσπες, είπε ότι δεν μπορούμε να τις αναθεωρήσουμε, τώρα αν υπάρχουν παραβάσεις από μέρους των Σκοπίων .... Οφείλουμε να ενεργήσουμε καταργώντας την συμφωνία της αριστεράς.

Αυτά είναι η δική μου γνώμη.

Η ΝΔ όχι μόνο δεν ζητάει κατάργηση της, αλλά ζητάει να εφαρμοστεί. Εκεί δεν σε πιάνει πατριωτική ευαισθησία όμως.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 16 Μάιος 2024, 10:58

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην το χρησιμοποιούν το "Μακεδονία".
Αυτό θα γίνει στην πράξη, και θα το δούμε.
Ολα τα αλυτρωτικά μένουν στο τραπέζι, ό,τι και να λέει η Συμφωνία».

Με αυτή την τοποθέτηση του ΓΓ του προειδοποιούσε το ΚΚΕ από το Σεπτέμβρη του μακρινού 2018
ότι τα Σκόπια θα γράψουν τη συμφωνία στα παπάρια τους αφού:

«...πρόκειται για συγκεκριμένο σχέδιο των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ, ηγετικών δυνάμεων της ΕΕ, για την ένταξη στο ΝΑΤΟ. Αυτός είναι ο σχεδιασμός».

...κάνοντας συριζα και νδ να σκούζουν για τη δικαίωση των ριζοσπαστικο-αριστερών οραμάτων του
ο πρώτος και τη δεύτερη να απειλεί να στείλει στο απόσπασμα όλους όσους υποστήριξαν την προδοτική
συμφωνία των Πρεσπών. :giggle02:
Ευτυχώς αυτή τη φορά το γλυτώσαμε εμείς οι κομμουνιστές το απόσπασμα αφού δεν ψηφίσαμε
τη συμφωνία. :D

Εν τω μεταξύ σήμερα βγήκε στη φόρα ότι ο μητσοτακικός υπουργός εξωτερικών Γιώργος
Γεραπετρίτης είχε καθοριστική συμβολή στη σύνταξη της συμφωνίας των Πρεσπών μέσω του
δικηγορικού του γραφείου το οποίο είχε αναλάβει το ''χτένισμα'' και την τελική διαμόρφωση
του κειμένου.
Όχι πατριώτες δε σας δουλεύουν, απλά βρέχει. :s_rofl
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 16 Μάιος 2024, 11:01

Παυλος Γ. έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Χέστηκε η μεγαλοαστική τάξη της Ελλάδας για τη δική σου γνώμη.
Τα συμφέροντα της ρε φουκαρά ούτε στο άπειρο δε συναντώνται με τα δικά σου.
Σε έχουν φλομώσει με το παραμύθι του πανσλαβισμού ώστε να πολεμάς ανεμόμυλους και αυτοί θησαυρίζουν
κάνοντας μπίζνες με το ΝΑΤΟ
και τους Σλάβους ομόλογους τους.
Κοιμήση πατριώτη πάρτο χαμπάρι ότι σε συνεργασία με τον συριζα σου την έφερε η νδ. :giggle02:

Συμφωνώ απολύτως σ΄ αυτά που γράφεις.
Τα παρακάτω, πώς τα κρίνεις ;

Υπενθυμίζεται ότι ο ΓΓ βρέθηκε στη Νέα Υόρκη με αντιπροσωπεία του ΚΚΕ και συναντήθηκε μεταξύ άλλων με τον γενικό πρόξενο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, τον πρόεδρο και τα μέλη της διοίκησης του Συνδικάτου Εργαζομένων στην "Amazon" και τον αρχιεπίσκοπο Αμερικής Ελπιδοφόρο.

Ο κ. Κουτσούμπας χόρεψε το "σαν απόκληρος γυρίζω" σε στίχους και μουσική του Βασίλη Τσιτσάνη και χειροκροτήθηκε από Έλληνες ομογενείς.

https://www.thetoc.gr/politiki/article/ ... pa-binteo/

Σύμφωνα με ενημέρωση από το ΚΚΕ, "μετά την ανακοίνωση της συμμετοχής στο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών του επικεφαλής του αντιδραστικού καθεστώτος της Ουκρανίας, Β. Ζελένσκι, καθώς και της διεξαγωγής κλειστής συνεδρίασης με τη συμμετοχή του ΝΑΤΟ, στην οποία προφανώς θα συζητηθεί και η ένταξη της Ουκρανίας, είναι αυτονόητο πως ούτε ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ, ούτε κάποιο άλλο στέλεχος του ΚΚΕ πρόκειται να συμμετάσχει".

https://www.thetoc.gr/politiki/article/ ... -zelenski/

Πώς να τα κρίνω ρε Παύλε;
Είναι ολοφάνερο πλέον ότι το ΚΚΕ έχει αστικοποιηθεί. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 16 Μάιος 2024, 11:07

Λαχουρένιος έγραψε:
pluton έγραψε:Εγώ δεν συμφωνώ να γράφουμε ανακρίβειες. Η ΝΔ καταψήφισε τις Πρέσπες, είπε ότι δεν μπορούμε να τις αναθεωρήσουμε, τώρα αν υπάρχουν παραβάσεις από μέρους των Σκοπίων .... Οφείλουμε να ενεργήσουμε καταργώντας την συμφωνία της αριστεράς.

Αυτά είναι η δική μου γνώμη.

Η ΝΔ όχι μόνο δεν ζητάει κατάργηση της, αλλά ζητάει να εφαρμοστεί. Εκεί δεν σε πιάνει πατριωτική ευαισθησία όμως.

Τον πιάνει ρε μια ευαισθησία αλλά την ψιλοαγνοεί γιατί αυτές τις ημέρες έχει ένα πρόβλημα τσίρλας.
Όταν το ξεπεράσει και σταθεροποιηθούν τα χεσίματα του τότε θα δεις τι πα να πει πατριωτική
ευαισθησία η οποία καλλιεργήθηκε κατά τη διάρκεια της επταετίας (χούντας). :fico:
1 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 16 Μάιος 2024, 12:14

I don't give a fuck όπως είπε και η Σαττι, το τι πιστεύω εγώ, τό τι θέλω είναι διαφορετικά από αυτά που συμβαίνουν στην μεταπολιτευτικό κυνοβουλιο, το οποίο χεσμενο το έχω... Εξ άλλου εγώ είμαι με την Αρμενία. https://www.facebook.com/share/r/4ioVxaXNGZsthqZN/
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 16 Μάιος 2024, 13:46

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:

Τον πιάνει ρε μια ευαισθησία αλλά την ψιλοαγνοεί γιατί αυτές τις ημέρες έχει ένα πρόβλημα τσίρλας.
Όταν το ξεπεράσει και σταθεροποιηθούν τα χεσίματα του τότε θα δεις τι πα να πει πατριωτική
ευαισθησία η οποία καλλιεργήθηκε κατά τη διάρκεια της επταετίας (χούντας). :fico:

Για διάρροια δεν ξέρω, αλλά λογοδιάρροια έχει σίγουρα :D για οτιδήποτε άλλο εκτός από το εκάστοτε θέμα του νήματος.
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 16 Μάιος 2024, 21:09

pluton έγραψε:I don't give a fuck όπως είπε και η Σαττι, το τι πιστεύω εγώ, τό τι θέλω είναι διαφορετικά από αυτά που συμβαίνουν στην μεταπολιτευτικό κυνοβουλιο, το οποίο χεσμενο το έχω...Εξ άλλου εγώ είμαι με την Αρμενία.

Μια ζωή ξενόδουλος. :D
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 16 Μάιος 2024, 21:15

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:

Για διάρροια δεν ξέρω, αλλά λογοδιάρροια έχει σίγουρα :D για οτιδήποτε άλλο εκτός από το εκάστοτε θέμα του νήματος.

Ένεκα των σλαβοκίνητων κομμουνιστώνε. :fico:
Φυλάττει Θερμοπύλες μην αφήνοντας τους σε χλωρό κλαρί θυμίζοντας τους ακόμα και σε νήμα
για την ευρωβίζιον ότι ο Άρης βίαζε ανήλικα. :D
1 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”