Το Πολυτεχνείο Ζει!

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Το Πολυτεχνείο Ζει!

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Νοέμ 2018, 07:32

nrg έγραψε:
Αυτή η κυβέρνηση παίζει να είναι η μόνη πραγματικά Δεξιά κυβέρνηση που πέρασε από την χώρα.

Οντως, ειπες και κατι σωστο.
0 .

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 18 Νοέμ 2018, 08:11

'71 έγραψε:
pan έγραψε: Δηλαδή εσύ έχεις ακούσει ποτέ από κκε κακή κουβέντα για το Πολυτεχνείο; Αυτά μόνο του το παρακράτος τα αναμεταδίδει, τα λένε και χαίρονται, ότι κάτι είπανε.
Γιατί οι κκέδες βρέθηκαν στις εξορίες γιατί δεν έκαναν δήλωση αποδοχής της Χούντας. Και μετά το Πολυτεχνείο τους κνίτες τους βασάνιζαν για τη συμμετοχή τους και την οργάνωση της εξέγερσης. Δεν υπάρχει άλλη ιστορία.

Μιλάω σε παρασκηνιακό επίπεδο.Σε κάθε κόμμα θα βρεις άτομα που ειλικρινά πιστεύουν ότι τους λένε είτε αλήθεια είτε ψέμμα,στο ΚΚΕ ακόμα περισσότερο γιατί είναι πειθαρχικό το κόμμα αυτό.Προσωπικά ποτέ δε θα μπορούσα να την παλέψω να γραφτώ σε κόμμα και να ακολουθώ αρχηγούς και άλλους,την είχα δει λίγο τύραννος και αβασίλευτος από μικρός.Αλλά για να απαντήσω στο ερώτημά σου,όχι δεν έχω ακούσει κακή κουβέντα.Αυτό δε σημαίνει ότι εγώ γράφω αναληθή πράγματα παραπάνω.Το καθεστώς είχε προσεταιριστεί την ΕΣΣΔ γιατί έψαχνε διεξόδους και οι ρώσσοι άνοιξαν επαφές,γιατί να μην το έκαναν στην τελική;Αυτό λέω εγώ,σε συνδυασμό ότι αν δεν είσαι αποφασισμένος να πειθαρχείς σε όσα σου λένε τα ανώτερα κομματικά όργανα τότε το ΚΚΕ δεν είναι κόμμα για σένα.Εγώ αν και είμαι φιλικός προς τους κομμουνιστές,γι'αυτό το λόγο ποτέ δεν απάντησα καταφατικά όταν μου λέγανε να γραφτώ και να ασχοληθώ μαζί τους πιο ενεργά.Πάντοτε περιοριζόμουν στο να δώσω 2€ και να πάρω κουπονάκι.Είχα βλέπεις και την αρνητική εμπειρία να έχω τον αδερφό της μάνας μου στο κόμμα να φυλάει σκοπιές,και όταν αρρώστησε βαριά δεν ήρθε ούτε ένας από αυτούς να τον δει.Ίσως είμαι προκατειλημένος αρνητικά εγώ από προσωπικά βιώματα στην τελική.
Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε σε όλα.

Ναι η προσωπική ιστορία του κάθε ανθρώπου είναι απολύτως σεβαστή.

Αλλά όπως είδες, ούτε κι εσύ έχεις να πεις κάποιον κκε που να μιλούσε εναντίον του Πολυτεχνείου.
Οι ακροδεξιοί και οι προβοκατόρικοι μηχανισμοί τα λένε μεταξύ τους να χαίρονται. Κανείς άλλος. Αυτά στην πραγματική ζωή δεν θα τα δεις ποτέ.
Στην πραγματική ζωή θα δεις χιλιάδες κομμουνιστές κάθε χρόνο να αποτίουν φόρο τιμής στην εξέγερση κατά της μισητής Χούντας.

Εικόνα
0 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 18 Νοέμ 2018, 08:29

Χθες από όσο κατάλαβα δεν είχε γίνει τίποτα στο μπλοκ των αναρχικών και οι μπάτσοι τους την έπεσαν χωρίς λόγο για να γίνει. Δεν ξέρω αν με αντιλαμβάνεστε.
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 18 Νοέμ 2018, 09:32

pan έγραψε:
'71 έγραψε:Μιλάω σε παρασκηνιακό επίπεδο.Σε κάθε κόμμα θα βρεις άτομα που ειλικρινά πιστεύουν ότι τους λένε είτε αλήθεια είτε ψέμμα,στο ΚΚΕ ακόμα περισσότερο γιατί είναι πειθαρχικό το κόμμα αυτό.Προσωπικά ποτέ δε θα μπορούσα να την παλέψω να γραφτώ σε κόμμα και να ακολουθώ αρχηγούς και άλλους,την είχα δει λίγο τύραννος και αβασίλευτος από μικρός.Αλλά για να απαντήσω στο ερώτημά σου,όχι δεν έχω ακούσει κακή κουβέντα.Αυτό δε σημαίνει ότι εγώ γράφω αναληθή πράγματα παραπάνω.Το καθεστώς είχε προσεταιριστεί την ΕΣΣΔ γιατί έψαχνε διεξόδους και οι ρώσσοι άνοιξαν επαφές,γιατί να μην το έκαναν στην τελική;Αυτό λέω εγώ,σε συνδυασμό ότι αν δεν είσαι αποφασισμένος να πειθαρχείς σε όσα σου λένε τα ανώτερα κομματικά όργανα τότε το ΚΚΕ δεν είναι κόμμα για σένα.Εγώ αν και είμαι φιλικός προς τους κομμουνιστές,γι'αυτό το λόγο ποτέ δεν απάντησα καταφατικά όταν μου λέγανε να γραφτώ και να ασχοληθώ μαζί τους πιο ενεργά.Πάντοτε περιοριζόμουν στο να δώσω 2€ και να πάρω κουπονάκι.Είχα βλέπεις και την αρνητική εμπειρία να έχω τον αδερφό της μάνας μου στο κόμμα να φυλάει σκοπιές,και όταν αρρώστησε βαριά δεν ήρθε ούτε ένας από αυτούς να τον δει.Ίσως είμαι προκατειλημένος αρνητικά εγώ από προσωπικά βιώματα στην τελική.
Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε σε όλα.

Ναι η προσωπική ιστορία του κάθε ανθρώπου είναι απολύτως σεβαστή.

Αλλά όπως είδες, ούτε κι εσύ έχεις να πεις κάποιον κκε που να μιλούσε εναντίον του Πολυτεχνείου.
Οι ακροδεξιοί και οι προβοκατόρικοι μηχανισμοί τα λένε μεταξύ τους να χαίρονται. Κανείς άλλος. Αυτά στην πραγματική ζωή δεν θα τα δεις ποτέ.
Στην πραγματική ζωή θα δεις χιλιάδες κομμουνιστές κάθε χρόνο να αποτίουν φόρο τιμής στην εξέγερση κατά της μισητής Χούντας.

Εικόνα

Μα εδώ δε συζητάμε αν συμμετέχει το κκε στους εορτασμούς ή όχι.Φυσικά και το κάνει.Εδώ συζητάμε αν ήταν υπέρ ή κατά της εξέγερσης τότε.Η απάντηση είναι ότι δεν την υποκίνησε το κκε και οι μηχανισμοί του.Κανείς δεν υπήρχε από πίσω με οργανωτικές ικανότητες κομματικού μηχανισμού,και φάνηκε αυτό από το γεγονός ότι οι δεξιοί τους χώσαν αλύπητα στο ψαχνό με συνοπτικές διαδικασίες.Μια αυθόρμητη εξέγερση ήταν αυτό που έγινε τότε και σίγουρα όλοι μετά κοιτάξαν να το καρπωθούν για λογαριασμό τους.Επαναλαμβάνω ακόμα και οι κρυπτοφασίστες που υπάρχουν στο εσωτερικο της δαπ και της οννεδ συμμετέχουν και αυτοί στους εορτασμούς κάθε χρόνο.Δεν έχει να λέει κάτι,όταν με τα ίδια άτομα αν αποκτησεις κάποια πιο ιδιωτική επαφή σου ξεπλένουν την επταετία και δηλώνουν οπαδοί του καθεστώτος.Το πιο κλασσικό χαρακτηριστικό για κρυπτο-χουντικό οπαδό που έχω εντοπίσει,είναι ότι σου λένε ότι οι χουντικοί ήταν όλοι τους καλοί πατριώτες,αλλά ήταν πατριώτης μεν αλλά βλάκας ο Ιωαννίδης.Αυτά.
0 .

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 18 Νοέμ 2018, 18:43

'71 έγραψε:
pan έγραψε:Ναι η προσωπική ιστορία του κάθε ανθρώπου είναι απολύτως σεβαστή.

Εικόνα

Μα εδώ δε συζητάμε αν συμμετέχει το κκε στους εορτασμούς ή όχι.Φυσικά και το κάνει.Εδώ συζητάμε αν ήταν υπέρ ή κατά της εξέγερσης τότε.Η απάντηση είναι ότι δεν την υποκίνησε το κκε και οι μηχανισμοί του.Κανείς δεν υπήρχε από πίσω με οργανωτικές ικανότητες κομματικού μηχανισμού,και φάνηκε αυτό από το γεγονός ότι οι δεξιοί τους χώσαν αλύπητα στο ψαχνό με συνοπτικές διαδικασίες.

Κανείς δεν είπε ότι το ΚΚΕ υποκίνησε την εξέγερση.
Οι κνίτες ήταν όμως οργανωτές, και για αυτό τους βασάνιζαν όλους στα μπουντρούμια της Χούντας. Και για αυτό τόσοι κνίτες συμμετείχαν στη συντονιστική επιτροπή της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.
Δεν τους αναγνώρισαν ως συντονιστές της εξέγερσης, διά αντιπροσώπου. Εκεί ήταν. Στο Πολυτεχνείο.
1 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 18 Νοέμ 2018, 19:21

Για παρτε μια θεση γι' αυτο.

Stephanos A Mytilineos
21 ώρες ·

Το «έθιμο της μολότοφ» του μπαχαλάκια μετά από κάθε πορεία Πολυτεχνείου, που το «σεβάστηκαν» όλα τα κόμματα που κυβέρνησαν τον τόπο (μόνο επί Χρυσοχοΐδη το 2009 δεν έγινε τίποτα, γιατί τους μάζεψε προληπτικά από τα στέκια τους), αποδεικνύει πόσο βαθιά σάπιο, λαϊκίστικο, κακόγουστο, αντιαισθητικό και επαρχιώτικο είναι το πολιτικό σύστημα της Τρίτης Ελληνικής Δημοκρατίας. Διότι επιτρέπει σε ένα οργανωμένο παρακρατικό τσούρμο τσογλαναράδων με κουκούλες, που δηλώνουν ευθαρσώς εχθροί της δημοκρατίας, να ασχημονούν ανενόχλητοι και να αμαυρώνουν τους τριήμερους εορτασμούς και την πομπή προς τιμήν εκείνων που θυσίασαν τις ζωές τους αγωνιζόμενοι κατά της απριλιανής τυραννίδας και υπέρ της αποκατάστασης της δημοκρατίας. Στις 17 Νοέμβρη τιμούμε πρωτίστως όσους σκοτώθηκαν αγωνιζόμενοι κατά της δικτατορίας και υπέρ της δημοκρατίας. Κάθε κυβέρνηση που επιτρέπει (γιατί η κυβέρνηση το επιτρέπει) στους μπαχαλάκηδες να ασχημονούν, προσβάλει τις μνήμες των σκοτωμένων και τους αγώνες των ζωντανών. Αλλά, αλήθεια, έχετε αναρωτηθεί σε ποιο συμπέρασμα καταλήγουμε εάν δούμε την πραγματικότητα δίχως αχλή; Απαλλαγμένη από τους παραμορφωτικούς φακούς της κάθε κομματικής προπαγάνδας; Ότι μάλλον η εκάστοτε κυβέρνηση σε αυτό τον τόπο «γραμμένο» είχε το Πολυτεχνείο. Για αυτό και καμία δεν το σεβάστηκε και δεν το διαφύλαξε ως εξέγερση δημοκρατική, αλλά το άφησαν να διασύρεται από τραμπουκισμούς και χουλιγκανισμούς και αντί να εξελιχθεί με τα χρόνια σε μια πάνδημη πομπή του έθνους, κατάντησε μια παρέλαση γραφικών και περιθωριακών με σανδάλια και άπλυτων τραμπούκων οπλισμένων με μολότοφ, βαριοπούλες και σφεντόνες. Ξέρετε τι σας χρειάζεται όλους εσάς που κυβερνάτε εδώ και δεκαετίες εξαπατώντας και όλων των υπολοίπων που στηρίζετε ως κομματόσκυλα αυτό το σάπιο καθεστώς της ψευδο - «μεταπολίτευσης» του 1974; Μια πραγματική δημοκρατία σας χρειάζεται για να στρώσετε χαρακτήρα. Εδώ και 44 χρόνια έχετε αποτρελάνει τον ελληνικό λαό με τις μπούρδες και τους αστικούς μύθους σας... Θα έρθει η ώρα, να είστε βέβαιοι. Να θυμάστε: Οι Γιακωβίνοι εμφανίζονται στο τέλος της υπομονής.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 18 Νοέμ 2018, 19:25

Τους μπαχαλους τους χαιδευει ο ΣΥΡΙΖΑ απο την εποχη του Αλαβανου. Τι να παρουμε θεση? Κυβερνηση ειστε, μαζεψτε τους αφου σας ενοχλουν.

Στους εργαζομενους ξερετε να στελνετε μπατσους ενω τον Ρουβικωνα τον αφηνετε και αλωνιζει.
0 .

Άβαταρ μέλους
L'ami du peuple
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό L'ami du peuple » 18 Νοέμ 2018, 19:56

δείγματα από τα χτεσινά για τη συλλογή .
χώρες προέλευσης: Βραζιλία, ΗΠΑ, Γερμανία, άγνωστη (η μεγάλη πράσινη)

στην δεξιά από την πράσινη (που λέει condor) έχει ένα κουτάκι να λέει επικίνδυνο αν χρησιμοποιηθεί μετά την ημερομηνία λήξης. Ακριβώς από κάτω δείχνει την ημερομηνία λήξης να είναι Ιούλης του 2017

ΣΥΡΙΖΑ_ΞΕΦΤΙΛΕΣ
0 .
΄ Συνεχίζω να κάνω το χρέος μου, γιατί πιστεύω πως αυτό το οποίο μας περιμένει, είναι το σύμπαν ολόκληρο, μπροστά στην σκόνη του χτες ΄΄ !!!

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 18 Νοέμ 2018, 20:30

Ποιον Συριζαιο προπηλακισαν οι μπαχαλακηδες που πληρωνουμε οι Συριζαιοι για να μας βαρανε.

Maria Lyropoulou
16 Νοεμβρίου στις 2:06 μ.μ. ·
Νίκος Μανιός: Συνελήφθη το 1971 για την δυναμική και ένοπλη δράση με την οργάνωση "Κίνημα 20ης Οκτώβρη" και καταδικάστηκε σε 16ετή φυλάκιση. Μετά το Πολυτεχνείο εκτοπίστηκε στη Γυάρο μέχρι τη μεταπολίτευση. Αυτόν εμπόδισαν να μπει στο Πολυτεχνείο, οι αυτόκλητοι "ιδιοκτήτες" του.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

pan
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό pan » 18 Νοέμ 2018, 20:31

Λαχουρένιος έγραψε:Τους μπαχαλους τους χαιδευει ο ΣΥΡΙΖΑ απο την εποχη του Αλαβανου. Τι να παρουμε θεση? Κυβερνηση ειστε, μαζεψτε τους αφου σας ενοχλουν.

Στους εργαζομενους ξερετε να στελνετε μπατσους ενω τον Ρουβικωνα τον αφηνετε και αλωνιζει.

Τους Ρουβίκωνες γιατί να μην τους υποστηρίζει;
Δηλαδή αν δεν ήταν τόσο βλάκες, θα έπρεπε και να τους χρηματοδοτήσει, όχι να τους τιμωρήσει.

Και γενικά μαζεμένους τους έχει και ο ΣΥΡΙΖΑ τους μπάχαλους. Αλλά επειδή δεν έχουν τα τυπικά προσόντα, δεν τους κάνουν και υπουργούς. Καμιά σφραγίδα να βαράνε, κανένα εξάμηνο καθαριότητα και τέτοια πράματα.
Τα υπόλοιπα που λένε για επεισόδια, είναι μαγική εικόνα των μμε. Αφού πάνω από 3 μιριγκόγκους, δεν έχει καμία φωτογραφία. Μόνο στα ΜΑΤ βλέπουμε δεκάδες.
1 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”