Πασιφάη έγραψε:Βρε κοίτα τι μαθαίνουμε. Τί στην ευχή; Τόση πρεμούρα έχετε για τα κωλοκόμματα; Ειλικρινά απορώ.
Προσωπικά τυπάδες που το παίζουν κομματικοί νταβατζήδες, τους έχω για ένα χέσιμο, ένα γερό ξυλίκι και βουρ για το hospital ''Παναγιά η βοήθεια'' του Ρίου. Ας βάλουνε στα επείγοντα ταμπέλα που θα λέει '' Συνδικάλες, κουμανταδόροι, λαμόγια'', να ξέρουμε τουλάχιστον πού θα τους πηγαίνουμε. Ρε ουστ λεμε.
Εγω ειλικρινα απορω πως μπορει να αλλαξει πολιτικα αυτη η χωρα χωρις να παρουν την εξουσια νεα κομματα απο το ΝΔΣΟΚ, σε εχω ξαναρωτησει και δεν απαντησες ποια εναλλακτικη υποστηριζεις, τωρα σε ρωταω και πως θα μπορεσεις να την επιβαλεις χωρις κομματα...
Ολοι υποστηριξαν κομματα ιστορικα: και οι κομμουνιστες και οι ναζι, οι μονοι που δεν υποστηριζουν κομματα, οι αναρχικοι, βρισκονται στη φυλακη η ζητιανευουν τη δοση τους...
.
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.