Ομιλίες και συνεντεύξεις του Ηγέτη.

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Re: Ομιλίες και συνεντεύξεις του Ηγέτη.

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 04 Σεπ 2015, 20:44

Αφήστε τις ανοητες φαγωμάρες και ξεστραβωθείτε να μαθετε κάτι χρήσιμο...

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9B%CE%B9%CE%B2%CE%B1%CE%B4%CE%B5%CE%B9%CE%AC

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 04 Σεπ 2015, 20:57

μιλαμε για πληθωρα επιχειρηματων ... οχι σαν εμας τους πτωχοι ...

το σουβλακι οπως το βλεπω ειναι με απολα συριζαιικο, δηλ. σανο, βρωμη, κοπρια, κομπλε ...
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 04 Σεπ 2015, 21:02

nik_killthemall έγραψε:μιλαμε για πληθωρα επιχειρηματων ... οχι σαν εμας τους πτωχοι ...

το σουβλακι οπως το βλεπω ειναι με απολα συριζαιικο, δηλ. σανο, βρωμη, κοπρια, κομπλε ...

εδώ είσαι εσύ?
Νόμιζα οτι θα ησουν στην προεκλογική συγκέντρωση του Τζήμερου.
Αλήθεια που μιλάει σήμερα?

Μάλλον δεν θα είχε προεκλογική συγκέντρωση σήμερα γιατί βλέπω ολοι οι οπαδοί του είστε δω.

Θα ανεβαίνει στην εξέδρα ο τζήμερος και θα αρχίζει την ομιλία του Ελληνικέ λαέ....
και συ απο κάτω θα του λες αρχηγέ φώναζε με Νίκο.

Αληθεια ρε Νίκο πως αρχίζει τις ομιλίες του ο Θάνος? "Ρε μαλάκες βγάλτε το σκασμό να μιλήσω"....
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
Μάντης
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό Μάντης » 04 Σεπ 2015, 21:17

AZUREUS έγραψε:
Αληθεια ρε Νίκο πως αρχίζει τις ομιλίες του ο Θάνος? "Ρε μαλάκες βγάλτε το σκασμό να μιλήσω"....

Υ.Γ

Σου χω άσχημα νέα το σουβλάκι της Λιβαδειάς έχει χαλάσει πάνε αυτά που ήξερες.
0 .
Απαγορεύεται η μερική,ή η ολική αναδημοσίευση ,δημοσίευσης μου πέραν του Ελεύθερου Ελληνικού Φόρουμ χωρίς την συγκατάθεση μου με γραπτό μήνυμα.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 04 Σεπ 2015, 21:25

δεν ξερω ρε συ μαν πως ξεκιναει ο τζημερος, δεν εχω παει ποτε σε προεκλογικη συγκεντρωση, δεν τις συμπαθω κιολας, μου θυμιζουν στανη με προβατα.

εσυ ομως ειναι φανερο πως το κατεχεις το πραγμα, οποτε για πες σε ποσες εχεις παει, πως ηταν, σας τα λεγε καλα ο τσοπανης, σας προγκαγε καλα με τη γκλιτσα, σας ταιζε καλο σανο, κουναγατε σημαιακια ρυθμικα, κολαγατε και αφισσες, του φιλουσατε και το χερι ? ειναι αληθεια ολα αυτα που βλεπουμε στα ντοκιμαντερ του νασιοναλ γρεκογκραφικ και εμεις οι ακοινωνητοι ?

για πε
0 .

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 04 Σεπ 2015, 21:43

nik_killthemall έγραψε:δεν ξερω ρε συ μαν πως ξεκιναει ο τζημερος, δεν εχω παει ποτε σε προεκλογικη συγκεντρωση, δεν τις συμπαθω κιολας, μου θυμιζουν στανη με προβατα.

εσυ ομως ειναι φανερο πως το κατεχεις το πραγμα, οποτε για πες σε ποσες εχεις παει, πως ηταν, σας τα λεγε καλα ο τσοπανης, σας προγκαγε καλα με τη γκλιτσα, σας ταιζε καλο σανο, κουναγατε σημαιακια ρυθμικα, κολαγατε και αφισσες, του φιλουσατε και το χερι ? ειναι αληθεια ολα αυτα που βλεπουμε στα ντοκιμαντερ του νασιοναλ γρεκογκραφικ και εμεις οι ακοινωνητοι ?

για πε

δεν ξέρω αν θα το καταλάβεις μιας και οπως λες δεν έχεις πάει ποτέ σε προεκλογική συγκέντρωση αλλά στις συγκεντρώσεις της αριστεράς δεν συνηθίζεται να μιλάει ένας τζομπάνης στα πρόβατα αλλά ένα πρόβατο στα άλλα πρόβατα. Τουλάχιστον αυτό θα έπρεπε να συμβαίνει κανονικά σ αυτές τις συγκεντρώσεις γιατί και γω έχω καιρό να πάω....Μη νομίζεις...
0 .
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 04 Σεπ 2015, 21:55

Tελικα τον Νικο τον σκοτωστρα τον παω για ενα και μονο λογο ανεξαρτητα απο το τι γραφει.
Δεν δισταζει να γραφει εναντιον ολων , των σανοφαγων.
Θελει σιγουρα να τους αλλαξει την διατροφη.
Ρε Νικο, το θεμα ειναι η εμμονη, σε ενα ιδιο τεμπο.
Παρτο πιο μαλακα, πιο λαικα, ηπια, .....γραψε κανενα γλυκο λογακι για καποιον που κανεις κεφι.
Ρε συ τους αγριευεις ολους, τους τρομαζεις, πως να στο γραψω!
Τι διαλα, κανενας δεν υπαρχει του γουστου σου με συγκεκριμενη ταυτοτητα ιδεολογικη η αλλη?
Αυτοι ειναι οι γ@μενοι ολοι, αντε διαλεξε γιατι μας εχεις πρηξει τα @@.
Αντε να σε βοηθησω και εγω αν εχεις δυσκολια , αλλα χρησιμοποιοντας σωστη πολιτικη γλωσσα.

Πες, απο ολους τους κυριους ποιος παλιοπουστας σου ειναι κοντινος?
Εχει τις ιδιες περιπου αποψεις με σενα, βριζει ανετα τους παντες, και ειναι εντιμος μεχρι το μεδουλι ο μαλακας, να μας τον δειξεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 05 Σεπ 2015, 00:10

Νικο δε ξερω τι γραφεις,η αληθεια ειναι οτι με χετε κουρασει ολοι,αλλα αν κρινω απο το σε ποιους τα λες,μαλλον δικιο θα χεις :D
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 05 Σεπ 2015, 00:17

ροκο το οτι τελευταια με πας, μου προκαλει ανασφαλεια, οτι κανω κατι λαθος, θα το βρω ομως το γαμιδι και θα το διορθωσω.

Αυτος που ειναι λιγο πιο κοντα στην σκατοψυχη οπτικη μου ειναι ο βλημερος με τον οποιο ο "αζορ αρφ αρφ" απο πανω με δουλευει, αλλα και μαυτον τον φυρερο στο φουμπου κοντραρουμε ψιλοαγριως που και που. Εν ολιγοις φιλελε σκωληκας ειμαι με στατιστικο λαθος ανα 5ετια να ψηφιζω κκε (παφιλαρος γαμησε πριν το δημοψηφισμα, οι αμπαλοι οι κκεδες ηταν οι μονοι βρηκαν το θαρρος να πουν οτι το δημοψηφισμα ηταν πλαστο εκ των πρωτερων, τα γαμησαν ομως μετα απο αυτο, ως οφειλαν σαν κκε που σεβεται τη καταντια του και την κβαντομηχανικη του ταυτοτητα).

Απο κει και περα, να πω και τουτο : στην ελληνιστικη εποχη πριν περασει ο οδοστρωτηρ του χριστιανισμου και τα γαμευσει ολα στο διαβα του, υπηρχαν δυο βασικες και αντιπαλες φιλοσοφικες σχολες στην αρχαια ελλαδα που το χριστιανικο κατεστημενο φροντισε να αναπαραξει ως ασημαντες και δαιμονικες, οι επικουρειοι και οι στωικοι. Ιδεολογικα γουσταρω, σχεδον ταυτιζομαι με επικουρειους και μαλλον ειμαι αντιστωικος, αλλα δεν μπορεις να μην παραδεχτεις οτι τοτε τον εγκεφαλο οι τυποι τον χρησιμοποιουσαν δεν τον ειχαν απλα για την ευσταθεια στη βαδιση, και ειναι βεβαιο οτι και οι στωικοι σε μαγευουν.

Ενας απο δαυτους λοιπον, ο Επικτητος εχει πει

"Ενας απαιδευτος ανθρωπος για αυτο που ειναι ή δεν ειναι, τα βαζει μονο με τους αλλους, ενας ανθρωπος που εχει αρχισει να μορφωνεται για αυτο που ειναι ή που δεν ειναι, τα βαζει μονο με τον εαυτο του, και ενας σοφος δεν τα βαζει με κανεναν"

ειναι ξεκαθαρο λοιπον οτι ο Επικτητος στη πρωτη περιπτωση περιγραφει το βυζαντινο-οθωμανο-νεοελ υβριδικο απολιθωμα της χωρας μας για το ποιον του οποιου ο Επικτητος ειχε γνωση, για το ποιον του οποιου το απολιθωμα εχει πληρη αγνοια, και για το οποιο ο χελωνος και ο βηξτε τις κοβουν με τη παρτη μου επειδη απλα το ομολογω.

Για το οτι 40 χρονια δεν καναμε τπτ ουτε σαν πολιτες ουτε σαν πολιτικοι που εκλεγονταν απο τους πολιτες, για να φτιαξουμε ενα δικαιο ασφαλιστικο που δεν θα χρεοκοπει τους νεους και δεν θα φτιαχνει ανθρωπους-συντεχιες ή ένα σωστο κρατικο μηχανισμο που δεν θα γινεται παραγωγος διαφθορας και ελλειμματων ή ενα σταθερο και απλοποιημενο φορολογικο που δεν θα προσφερει απειρα παραθυρακια σε πλουσιους και λαμογια (που κατα τ'αλλα κατακεραυνωνουμε) κ.ο.κ. για ολα αυτα ροκο φταινε οι δυτικοι, φταινε οι αλλοι, που

- ενω εβλεπαν την διαφθορα μας δεν εκαναν τπτ, αρα ειναι και αυτοι διεφθαρμενοι (εμεις τι ειμαστε αραγε ?)

- ενω εβλεπαν τη διαφθορα μας συνεχιζαν και μας δανειζαν με επιδοτησεις (εμεις που τις τρωγαμε τι ειμαστε αραγε ?)

- αν εκαναν κατι για να μας βοηθησουν και επενεβαιναν στο ασφαλιστικο μας, στο δημοσιο κλπ οπως ακριβως τωρα, θα τους κατηγορουσαμε οτι μας εχουν προτεκτορατο, οπως ακριβως τωρα

- εκμεταλλευτηκαν ΟΝΤΩΣ την διαφθορα μας προς οφελους τους σε δευτερο χρονο, αλλα το οτι η δικη μας διαφθορα γαμησε σε πρωτο χρονο πολλαπλασια τη χωρα μας ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΜΕ, το αντιστρεφουμε

- κατεστρεψαν την αγροτικη σου παραγωγη και την αυτοκινητοβιομηχανια σου ... επειδη προστατευσαν τα γαλακτοκομικα σου με την ποσοστωση που τωρα μετα απο 30 χρονια που την εξαφανιζουν εχουν αρχισει ολοι και σκουζουν, και κατεστρεψαν την αυτοκινητοβιομηχανια πονυ επειδη ο ανδρεας εξεθρεψε τον ασυδωτο κρατικοδιαιτο και διαπλεκομενο συνδικαλισμο ...

- κ.ο.κ.

Ειναι ξεκαθαρο λοιπον κατα τον Επικτητο οτι πλειοψηφεια η νοοτροπια των πολιτων αυτης εδω της χωρας, ειναι απαιδευτοι. Το βλεπουμε γυρω μας το βλεπουμε και οπου συζηταμε οι ελ στο νετ.

Κι εσυ εισαι απαιδευτος ροκο κι εγω ειμαι απαιδευτος.

Εισαι απαιδευτος γιατι βαζεις την ιδεολογια πανω απτην εμφυτη λογικη σου, και γιατι για να δεχτεις οτι ο χ τσιπρας που υποστηριζεις ειναι για τα μπαζα δεν σου φτανουν τα ελλογα επιχειρηματα για να στο αποδειξουν, αλλα μου απαιτεις να σου παρουσιασω εναν μαιντανο που θα ναι καλυτερος απτον δικο σου μαιντανο, λες και συγκρινουμε τις πουτσες μας για να δουμε ποιος ειναι πιο αντρας.

Κι ειμαι απαιδευτος κι εγω, γιατι η υποκρισια σας και η προσποιητη ή μη, βλακεια σας με ενοχλει και με κανει αλλαζονα, υπεροπτη, σκατοψυχο, αντιπαθη και πορδοβουλωμα.

Το χ μνημονιο ροκο θα επρεπε να το ειχαμε φτιαξει ΜΟΝΟΙ μας για οφελος δικο μας πριν 10ετιες, το οτι μας το επιβαλλουν τωρα δεν σημαινει πως εκτος ευρω δεν θα το ζουσαμε ακριβως το ιδιο πραγμα, ουτε σημαινει οτι υπαρχει καποιος μεσσιας για να μας λυσει το προβλημα.

Το κοινο που εχει μια ισχυρη διαπραγματευση με το κυνηγι -φορολογηση της πλουτοκρατιας ειναι οτι και τα δυο εχεις βασιμες ελπιδες να τα πετυχεις οταν η οικονομια σου ακμαζει κι οχι οταν χρεοκοπει !
0 .

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 05 Σεπ 2015, 01:21

Παρακαλώ πολύ να επαναφερθεί το ποστ μου. Ευχαριστώ πολύ.
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”