Mία ενδιαφέρουσα ανάλυση των πραγμάτων στο παρακάτω
http://tassosanastassopoulos.blogspot.g ... garet.html
Τι ψηφίζουμε τώρα?
-
exomotis
- Chiprleader

Re: Τι ψηφίζουμε τώρα?
Δεν εχει λογικη απο την σκοπια που το κοιταζει.
Ευκολα ολα αυτα αν δεν λες τιποτα, καμμια θεση.
Μπορει δηλαδη να το βαλει σαν κατι ιδιαιτερο που τον εντυπωσιαζει ενας ας πουμε υποστηρικτης μια Γκωλικης πολιτικης, δεξιος, και ακομα ενα αριστερο γκρουπουσκουλο.
Γνωστα δηλαδη τα περισσοτερα , που οδηγουν σε ντουφεκιες στον αερα.
Το παραξενο με ολους αυτους ειναι το ποσο πολυ τους ενοχλει ο Τσιπρας , τα εχουν δωσει ολα, θα παθουν μεγαλη ζημια την νυχτα των εκλογων νομιζοντας οτι αποδυναμωθηκε.
Ευκολα ολα αυτα αν δεν λες τιποτα, καμμια θεση.
Μπορει δηλαδη να το βαλει σαν κατι ιδιαιτερο που τον εντυπωσιαζει ενας ας πουμε υποστηρικτης μια Γκωλικης πολιτικης, δεξιος, και ακομα ενα αριστερο γκρουπουσκουλο.
Γνωστα δηλαδη τα περισσοτερα , που οδηγουν σε ντουφεκιες στον αερα.
Το παραξενο με ολους αυτους ειναι το ποσο πολυ τους ενοχλει ο Τσιπρας , τα εχουν δωσει ολα, θα παθουν μεγαλη ζημια την νυχτα των εκλογων νομιζοντας οτι αποδυναμωθηκε.
0 .
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

exomotis έγραψε:νομιζοντας οτι αποδυναμωθηκε.
Το σαράκι αυτό της αμφιβολίας θα σε κατασπαράζει αργά και βασανιστικά μέχρι τις είκοσι.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
exomotis
- Chiprleader

Σαρακοι ειχαν οι ρωμεροι και τρισαθλιοι πασοκοι.
Τωρα που δεν υπαρχουν πλεον ο καθενας γνωριζει την τυχη του , και για αυτο δεν τολμα να βγαλει κανενας γλωσσα στον ηγετη.
Του την κοβει κοντα.
Τωρα που δεν υπαρχουν πλεον ο καθενας γνωριζει την τυχη του , και για αυτο δεν τολμα να βγαλει κανενας γλωσσα στον ηγετη.
Του την κοβει κοντα.
0 .
-
paralo
- Crazy poster

Ο Τσιπρας εχει κάνει τους Συριζαίους να κλάσουν μέντες και αυτό φανηκε σημερα απο την αντίδραση Μητρόπουλου:
Βγηκε πουρνω πουρνώ στο ΜΕΓΚΑ και ελεγε ο Μητρόπ " Θα ειμαι στα ψηφοδελτια του Συριζα, ρωτησα τον Προεδρο αν ειναι ΟΚ να ψηφισω Αποχή απο τα μέτρα (αναφερόταν στη 2η ψηφοφορία) και μου ειπε Ναι. Αμα ο Τσίπρας ή κάποιοι απο μεσα στο Συριζα ανακατεβουν και μου ριχνουν λάσπη, να βγει ο Τσιπρας να μου πει οτι δεν θελει να ειμαι στα ψηφοδελτια(αναφερεται για ενα δικαστηριο που εχει ηδη εκδοθη αλλά χαρην προεκλογικής λασπης το ξαναφέρνουν στο προσκήνιο)".
(καλά, δεν μεταφερω επακριβώς επακριβώς τα λόγια, αλλά επειδη ΚΑΘΕ μερα ο Μητρόπουλος βγαινει στο Μεγκα (το ΝΕΟ Συριζοκαναλο..) , ε, δεν θυμάμαι όλα τα λόγια του επακριβώς. )
Απο τη πολλή τη μηχανοραφία εκει μεσα στο Συριζα δεν ξέρετε ΠΟΫ πανε τα 4 .
Βγηκε πουρνω πουρνώ στο ΜΕΓΚΑ και ελεγε ο Μητρόπ " Θα ειμαι στα ψηφοδελτια του Συριζα, ρωτησα τον Προεδρο αν ειναι ΟΚ να ψηφισω Αποχή απο τα μέτρα (αναφερόταν στη 2η ψηφοφορία) και μου ειπε Ναι. Αμα ο Τσίπρας ή κάποιοι απο μεσα στο Συριζα ανακατεβουν και μου ριχνουν λάσπη, να βγει ο Τσιπρας να μου πει οτι δεν θελει να ειμαι στα ψηφοδελτια(αναφερεται για ενα δικαστηριο που εχει ηδη εκδοθη αλλά χαρην προεκλογικής λασπης το ξαναφέρνουν στο προσκήνιο)".
(καλά, δεν μεταφερω επακριβώς επακριβώς τα λόγια, αλλά επειδη ΚΑΘΕ μερα ο Μητρόπουλος βγαινει στο Μεγκα (το ΝΕΟ Συριζοκαναλο..) , ε, δεν θυμάμαι όλα τα λόγια του επακριβώς. )
Απο τη πολλή τη μηχανοραφία εκει μεσα στο Συριζα δεν ξέρετε ΠΟΫ πανε τα 4 .
0 .
#ccc
-
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- Βαλκάνιος Κούρος

Ιδεολογικά ναυάγια περιφέρονται σαστισμένα παραμιλώντας στα ερείπια των ονείρων τους. Βιώσανε την συντριβή, βιώνουν την ματαίωση.
0 .
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
-
paralo
- Crazy poster

http://www.iefimerida.gr/news/223517/ek ... lirofories
kala, ok, διεκδικώ τον τίτλο του συριζο-ανταποκριτη εδω μέσα. Θα κονταροχτυπθώ με τον ΦΙΛΟ μου τον εξωμότη ετσι όπως εξελισονται τα πράγματα (και δεν θελω).
(ας κρατησουμε και μια επιφυλαξη γτ η i εφημεριδα γραφει τα περισσότερα ΜΗ εγκυρα απο ολες)
kala, ok, διεκδικώ τον τίτλο του συριζο-ανταποκριτη εδω μέσα. Θα κονταροχτυπθώ με τον ΦΙΛΟ μου τον εξωμότη ετσι όπως εξελισονται τα πράγματα (και δεν θελω).
(ας κρατησουμε και μια επιφυλαξη γτ η i εφημεριδα γραφει τα περισσότερα ΜΗ εγκυρα απο ολες)
0 .
#ccc
-
Green Dragon
- Crazy poster

Αρχέλαος έγραψε:Mία ενδιαφέρουσα ανάλυση των πραγμάτων στο παρακάτω
http://tassosanastassopoulos.blogspot.g ... garet.html
Πολύ ενδιαφέρον. Αλήθειες που αρκετοί γνωρίζουμε αλλά το σύστημα δεν επιτρέπει να γίνουν mainstream.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.