Νομοσχέδιο σχετικά με την απόδοση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Re: Νομοσχέδιο σχετικά με την απόδοση ιθαγένειας σε αλλοδαπο

Δημοσίευσηαπό fasistario » 20 Μάιος 2015, 00:37

ВладимирВладимирович έγραψε:
Κατά δεύτερον, εγώ είμαι Βλάχος. Και ναι, ξέρω καλά την φυλετική προέλευση των Βλάχων.

Αυτό είναι, εσύ είσαι η καλύτερη απόδειξη του ότι με σωστή παιδεία οι Ελληνοποιημένοι γίνονται πιο φανατικοί Έλληνες.

Μπερδεύεσαι.
Δεν δηλώνω Έλληνας Εθνικιστής. Ούτε είμαι "φανατικός Έλληνας", απόγονος του Λεονάιντας. In case που αναρωτιέσαι πάντως, το μεγαλύτερο κομμάτι των φύλων που συνέβαλε στην γέννεση των Βλάχων ήταν βορειοελληνικά φύλα, μαζί με Θράκες. Ουδεμία σχέση με Σλάβους ή μη ευρωπαϊκά φύλα. Απλά ήταν οι πιο "πρωτόγονοι".

Όσον αφορά τους Αλβανούς, δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί τους, στηρίζω την νομιμοποίησή τους. Επαναλαμβάνω πως έχω αμφιβολίες για την απόδοση πολιτικών δικαιωμάτων, καθότι η Αλβανία ως χώρα αρχίζει να ακολουθεί αναθεωρητική πολιτική όσον αφορά τα σύνορα.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 20 Μάιος 2015, 00:48

Όχι φίλε δεν μπερδεύομαι και μιας και δεν θέλω να συνεχίζω ad hominem ισχυρισμούς, καλύτερα να κλείσουμε αυτή την φάση. Εξάλλου δεν έχει και τόση σημασία μπας και γνωρίζουμε όλοι ότι έχω δίκιο.

Επιστρέφουμε στο θέμα μας, θέλεις να τους Ελληνοποιήσουμε τους Αλβανούς ή να τους κρατήσουμε όπως είναι;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 20 Μάιος 2015, 01:02

Εγώ θέλω αφομοίωση. Ολοκληρωτικά.
Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα όμως, και την στάση της χώρας τους, υπάρχουν σημαντικές αντιρρήσεις στην απόδοση πολιτικών δικαιωμάτων.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 20 Μάιος 2015, 01:13

Εγώ θέλω αφομοίωση. Ολοκληρωτικά.

Άρα - Ελληνοποίηση.

Με βάση τα υπάρχοντα δεδομένα όμως, και την στάση της χώρας τους

Πρέπει να μην είναι η χώρα τους. Εδώ χρειαζόμαστε πολύ λεπτή δουλειά από τους εκπαιδευτικούς μας, πολιτικούς μας και γενικά κοινωνίας μας.
Αλλά αξίζει κόπο.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 20 Μάιος 2015, 09:22

akirav έγραψε:Α, πολυ ομορφα αυτα που μας λες.
Πες μας και που εφαρμοστηκαν και πετυχαν.

(οντως, καμμια επαφη με την πραγματικοτητα. Αι κουιτ)

ενω εσυ μας φλομωσες στα επιχειρηματα ...

αυτα που λεω δεν εγινε καν προσπαθεια καπου για να εφαρμοστουν, αρα η ερωτηση σου δεν εχει νοημα.

το προβλημα σου βεβαια εσενα δεν ειναι η εφαρμοσιμοτητα και το μανικιουρ. Κανενος σας το προβλημα δεν ειναι αυτο.

το προβλημα σας ειναι οτι σας ειναι αδιανοητο η νεοελ πουστια να μπει στο ιδιο ακριβως υψος και να αντιμετωπιστει με τον ιδιο ακριβως τροπο (απελαση) με την βαρβαροτητα των απολιτιστων μεταναστων.

διοτι τα αφοδευματα των νεοελ μοσχοβολανε, ενω τα αφοδευματα των μεταναστων ειναι βρωμερα ...
0 .

Άβαταρ μέλους
akirav
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό akirav » 20 Μάιος 2015, 10:07

nik_killthemall έγραψε:

αυτα που λεω δεν εγινε καν προσπαθεια καπου για να εφαρμοστουν, αρα η ερωτηση σου δεν εχει νοημα.

Αρα λες π@παριες και το ξερεις.

nik_killthemall έγραψε:ενω εσυ μας φλομωσες στα επιχειρηματα ...

Αυτα που εγραψα για το 1992 τα ειδες?
Η μηπως δεν εγιναν επειδη ησουν σε υγρη κατασταση τοτε?
0 .

Άβαταρ μέλους
akirav
Rookie poster
Rookie poster

Δημοσίευσηαπό akirav » 20 Μάιος 2015, 10:14

Το πιο ηλιθιο απο ολα, ειναι οτι οι στοκοι (εννοειται δεν αναφερομαι στον κιλλτηεμαλλ)
θεωρουν οτι η ιδιοτητα του "μεταναστημηχε" ειναι πανω απ'ολα.
Το τι ηταν εκει απ'οπου ηρθε, δεν εχει σημασια.
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 20 Μάιος 2015, 11:33

akirav έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:

Αρα λες π@παριες και το ξερεις.

νννναι ... οτι στην ελλαδα εφαρμοζουμε επιτυχημενα ΜΟΝΟ ο,τι εχει εφαρμοστει και αλλου με επιτυχια ...

οποτε κατι τετοιο θα ηταν παπαρια ...

akirav έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:ενω εσυ μας φλομωσες στα επιχειρηματα ...

Αυτα που εγραψα για το 1992 τα ειδες?
Η μηπως δεν εγιναν επειδη ησουν σε υγρη κατασταση τοτε?

τι εγραψες για το 92 ? το μονο που ειδα ηταν ενα λινκ για την αγορα ενος βιβλιου με μηδενικη βιβλιογραφια.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 20 Μάιος 2015, 15:41

akirav έγραψε:Α, πολυ ομορφα αυτα που μας λες.
Πες μας και που εφαρμοστηκαν και πετυχαν.

(οντως, καμμια επαφη με την πραγματικοτητα. Αι κουιτ)

Οχι πως το λεω αυτο σαν επιχειρημα,αλλα χωρις της Ευρωπης χωρις μεταναστες,δεν παιζει να υπαρχει.
0 .

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 20 Μάιος 2015, 19:03

Λαχουρένιος έγραψε:
Green Dragon έγραψε:Τι λες ρε μεγάλε, αυξάνεις δραματικά την προσφορά εργασίας και περιμένεις να μην πέσουν οι μισθοί;

Τοτε να απελασουμε τις γυναικες και τους νεους εργαζομενους γιατι και αυτοι αυξανουν την προσφορα εργασιας.Μπορουμε να απαγορευσουμε και τις γεννησεις για τον ιδιο λογο.

Τον ντόπιο πληθυσμό εννοείς;

Εκεί, κόλλημα μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα μπας και θιχτούν οι επιταγές της ιεράς βίβλου του κομμουνισμού :nono:

Και σεις ειστε ικανοι να θεωρησετε υπευθυνους ολους τους αλλους,πλην του εργοδοτη που θελει να εχει σκλαβους να δουλευουν για αυτον.
Κανεις δεν μπορει να αναγκασει κανενα να προσλαβει καποιον αλλο.
Οι εργοδοτες θα μπορουσαν πολυ απλα να μην προσλαμβανουν ξενους ή να τους παιρνουν με τα ιδια λεφτα,για να μην πεφτουν οι αποδοχες και των υπολοιπων.Στο χερι τους ηταν,αλλα δεν ηταν μαλακες να πληρωνουν χ μισθους οταν θα μπορουσαν να πληρωνουν χ/2.

Α δηλαδή φταίει το εργοστάσιο που φτιάχνει κουζινομάχαιρα και όχι ο δολοφόνος που σκοτώνει με αυτά. Τι λες ρε καμμένε, όταν υπάρχει υπερπροσφορά από ντομάτες δεν πέφτει η τιμή της ντομάτας; Τι προτείνεις, να μην δέχονται οι καταναλωτές να πληρώνουν φτηνότερα τις ντομάτες για να μην πέσουν οι τιμές;

:s_rofl
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”