Alkiviades έγραψε:Νεοφίλι, πιτσιρίκι, κορτσούδι, εεεεεντάξει. Ποια περσόνα είσαι στο βόθρουμ εσύ?
Και μεταλλού, ξέχασες.

Alkiviades έγραψε:Νεοφίλι, πιτσιρίκι, κορτσούδι, εεεεεντάξει. Ποια περσόνα είσαι στο βόθρουμ εσύ?

Alkiviades έγραψε:Αλλος θιασώτης του "τέλους της ιστορίας". Ναι, έχουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια συμφέροντα ο εργοδότης μου και εγώ. γι' αυτό μου έχει μειώσει 40% το μισθό ενώ η δική του κερδοφορία όχι μονο διατηρείται στο ακέραιο, αλλά αβγαταίνει κιόλας. επειδή έχουμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια συμφέροντα.
ΕΛΕΟC!

Kauldron έγραψε:Alkiviades έγραψε:Νεοφίλι, πιτσιρίκι, κορτσούδι, εεεεεντάξει. Ποια περσόνα είσαι στο βόθρουμ εσύ?
Και μεταλλού, ξέχασες.
![]()
![]()

Kauldron έγραψε:Alkiviades έγραψε:Νεοφίλι, πιτσιρίκι, κορτσούδι, εεεεεντάξει. Ποια περσόνα είσαι στο βόθρουμ εσύ?
Και μεταλλού, ξέχασες.
![]()
![]()

Alkiviades έγραψε:Kauldron έγραψε:Alkiviades έγραψε:Νεοφίλι, πιτσιρίκι, κορτσούδι, εεεεεντάξει. Ποια περσόνα είσαι στο βόθρουμ εσύ?
Και μεταλλού, ξέχασες.
![]()
![]()
Eίσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι δεν είναι ο μπακάλης?![]()
![]()

Alkiviades έγραψε:Kauldron έγραψε:Alkiviades έγραψε:Νεοφίλι, πιτσιρίκι, κορτσούδι, εεεεεντάξει. Ποια περσόνα είσαι στο βόθρουμ εσύ?
Και μεταλλού, ξέχασες.
![]()
![]()
Eίσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι δεν είναι ο μπακάλης?![]()
![]()

Και μεταλλού, ξέχασες.
![]()
![]()

Alkiviades έγραψε:Ναι, έχεις στείλει μόνο στην σατανική νοικοκυρά, άκουσα
Εθνικοφιλελευθερος έγραψε:Kauldron έγραψε:Alkiviades έγραψε:Νεοφίλι, πιτσιρίκι, κορτσούδι, εεεεεντάξει. Ποια περσόνα είσαι στο βόθρουμ εσύ?
Και μεταλλού, ξέχασες.
![]()
![]()
που να δεις κωλ τι κορτσουδι παιζει στους χωρους μας

νεοφίλ