pluton έγραψε:Δηλαδή εσύ την ΝΔ την έχεις για 32-33% το κρατάμε αυτό. Εγώ πιστεύω ότι δεν έχει πάθει φθορά. Αυτά τα ποσοστά περίπου έχει δημοσκοπικα, στις εκλογές συνήθως έχουμε πολωση και τα ποσοστά είναι αισθητά ανεβασμένα.
Καπου εκει με αναλογικο και καπου 37% με ενισχυμενο αν γινουν καπακι δευτερες εκλογες.
Στην ιστορια της μεταπολιτευσης μονο ενας π/θ αυξησε τα ποσοστα του στις επομενες εκλογες και αυτος ηταν ο Σημιτης που πηρε το 2000 καπου 44% εναντι 41,5% το '96. Ακομα και ο παπατζης εχασε 2,5 ποντους απο το '81 στο '85. Το 2000 δεναμε τα σκυλια με λουκανικα, σημερα με τοσα προβληματα αποκλειεται να διατηρησει ποσοστα ο Κουλης.
Εκτιμω πως τα δυο κομματα εξουσιας θα εχουν και μια επιπλεον φθορα λογω αναλογικου και θα ενισχυθουν προσωρινα τα μικρα κομματα και τα ακρα, πχ Βελοπουλος, Βαρουφακης, ΚΚΕ, Τζημερος κλπ.
Εγώ δεν βλέπω μεταστροφή και φθορά... Μπορεί να κάνω και λάθος. Αλλά εγώ δεν μένω στις ευγενεις περιοχές που ζείτε, εγώ μένω στη β Πειραιά και αν υπήρχε φθορά εδώ πρώτα θα φαινόταν.
Ε καλα και συ, μιλα και συ με κανενα εκτος τοπικης. Και γω αν παω σε ΚΟΒ θα βγαλω 100% ΚΚΕ.