οσο συλλογίζομαι γιατι εγινα εθνικιστης και οχι νδ πασοκ και κκε τοσο αισθανομαι μια περηφανια
και τιμη και μια αξιοπρεπεια
τελικα εχουμε μεγαλη ποιοτητα εμεις οι εθνικιστες και ας ειναι και μερικοι φανατικοι και ψεκ
«Είναι πολιτική επιλογή»
-
nemo
- Supreme poster

Re: «Είναι πολιτική επιλογή»
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
bizeli
- Moderator

Οι ανεμογεννήτριες ανανεώσιμη πηγή ενέργειας δεν είναι;
Όσοι είναι εναντίον,ποια εναλλακτική προτείνουν με δεδομένο ότι οι ενεργειακές ανάγκες του πλανήτη είναι αντιστρόφως ανάλογες με τα αποθέματα μη ανανεώσιμων πηγών όπως είναι το πετρέλαιο, ο λιγνίτης κτλ;
Συν ότι η εξόρυξη, η επεξεργασία και η μεταφορά της παραγόμενης ενέργειας από μη ανανεώσιμες πηγές προκαλεί μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή από την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών.
Όσοι είναι εναντίον,ποια εναλλακτική προτείνουν με δεδομένο ότι οι ενεργειακές ανάγκες του πλανήτη είναι αντιστρόφως ανάλογες με τα αποθέματα μη ανανεώσιμων πηγών όπως είναι το πετρέλαιο, ο λιγνίτης κτλ;
Συν ότι η εξόρυξη, η επεξεργασία και η μεταφορά της παραγόμενης ενέργειας από μη ανανεώσιμες πηγές προκαλεί μεγαλύτερη οικολογική καταστροφή από την εγκατάσταση των ανεμογεννητριών.
0 .
-
Adminović
- Sloboda Narodu

2 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.
Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα.

-
pluton
- Supreme poster

nemo έγραψε:οσο συλλογίζομαι γιατι εγινα εθνικιστης και οχι νδ πασοκ και κκε τοσο αισθανομαι μια περηφανια
και τιμη και μια αξιοπρεπεια
τελικα εχουμε μεγαλη ποιοτητα εμεις οι εθνικιστες και ας ειναι και μερικοι φανατικοι και ψεκ
"..Κι εγώ είμαι εθνικιστής, βέβαια εθνικιστής, είμαι ένας πατριδολάτρης.."
Κωστής Παλαμάς
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».