Σημερα τελειωνει η δικη των ναζι

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Σημερα τελειωνει η δικη των ναζι

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Οκτ 2020, 15:43

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:εχουν γραψει και εξαιρετα ατομα χωρις τις γνωστες αγκυλωσεις κατα την ασυδοτη μεταναστευση
και τις επιπτωσεις αυτης -αναγνωρισμενα απο ολους

το να τα πω και εγω ή να τα μεταφερω ειναι αδικος κοπος καθως η ατμοσφαιρα ειναι γεματη απο τις βλακειες σας
αν δεν παθετε δεν μαθαινετε ...αγραφος νομος της φυσης και των ειδων που ζουν σε αυτη

υσ...εξηγησα και αλλου οτι η βλακεια που εχουμε κατα ενα μεγαλο μερος ειναι μιμητικη

Και γω κατα της ανεξελεγκτης μεταναστευσης ειμαι. Αλλο αυτο και αλλο να στηριζω τους ποινικους της ΧΑ.

τι σχεση εχει το ποταμι της μεταναστευσης με την δικη της χρυσης αυγης !!!!! μονο ΕΣΥ :angry:
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 10 Οκτ 2020, 20:48

Λαχουρένιος έγραψε: Οταν αρχισαν να τρωνε σφαλιαρες και να τους βλεπει ο κοσμος να μπαινουν μεσα με τις χειροπεδες τοτε το κοινο τους ειδε οτι δεν ειναι ατρωτοι και αρχισε σιγα σιγα να αραιωνει.

Στα υπόλοιπα που είπες συμφωνώ. Σε αυτό που λες όμως θα το θέσω αλλιώς. Η ΧΑ άρχισε να χάνει το κοινό της από αυτό το σημείο και μετά, γιατί οι ψηφοφόροι της ντρέπονταν να εκφράσουν ανοιχτά ότι ψήφιζαν ένα κόμμα το οποίο αρκετός κόσμος το έκραζε, ήταν ταυτισμένο με τον ναζισμό και με τον υπόκοσμο.

Παρόλα αυτά κρυφά στήριζαν την ιδεολογία της και γούσταραν χαιρέκακα όταν έκαναν επιθέσεις σε μετανάστες και αλλοδαπούς.
Άσχετα αν δεν το έλεγαν ανοιχτά.

Για αυτό σου λέω, όταν θα βγει ένα ακροδεξιό κόμμα καθαρό από όλα αυτά, θα τους μαζέψει όλους αυτούς που βρέθηκαν πολιτικά άστεγοι.

Το θέμα είναι να χτυπηθεί η ακροδεξιά ιδεολογία και όχι το κόμμα.
Και όσο η κυβέρνηση αφήνει άλυτο το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης αυτή η ιδεολογία όλο και θα κορυφώνεται.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Οκτ 2020, 21:36

bizeli έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε: Οταν αρχισαν να τρωνε σφαλιαρες και να τους βλεπει ο κοσμος να μπαινουν μεσα με τις χειροπεδες τοτε το κοινο τους ειδε οτι δεν ειναι ατρωτοι και αρχισε σιγα σιγα να αραιωνει.

Στα υπόλοιπα που είπες συμφωνώ. Σε αυτό που λες όμως θα το θέσω αλλιώς. Η ΧΑ άρχισε να χάνει το κοινό της από αυτό το σημείο και μετά, γιατί οι ψηφοφόροι της ντρέπονταν να εκφράσουν ανοιχτά ότι ψήφιζαν ένα κόμμα το οποίο αρκετός κόσμος το έκραζε, ήταν ταυτισμένο με τον ναζισμό και με τον υπόκοσμο.

Παρόλα αυτά κρυφά στήριζαν την ιδεολογία της και γούσταραν χαιρέκακα όταν έκαναν επιθέσεις σε μετανάστες και αλλοδαπούς.
Άσχετα αν δεν το έλεγαν ανοιχτά.

Για αυτό σου λέω, όταν θα βγει ένα ακροδεξιό κόμμα καθαρό από όλα αυτά, θα τους μαζέψει όλους αυτούς που βρέθηκαν πολιτικά άστεγοι.

Το θέμα είναι να χτυπηθεί η ακροδεξιά ιδεολογία και όχι το κόμμα.
Και όσο η κυβέρνηση αφήνει άλυτο το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης αυτή η ιδεολογία όλο και θα κορυφώνεται.

δεν εχεις δικιο εν μερη ....,,τι ακριβως εννοουμε με την ακροδεξια και τι εννουμε με το απεναντι απο την ακροδεξια
το ενα βασιζετε στις εμπειριες και το αλλο σε μια φαντασιωση ουτοπικη ονειρωξη
οπως εγραψε και ενας φιλος σημερα στο φεις και γελασα οταν βλεπουμε μια αρκουδα ποια ειναι η πρωτη μας
σκεψη; να τρεξουμε να την αγκαλιασουμε ή να κοιταξουμε πορεια διαφυγης;
και γιατι το κανουμε ασυναισθητα αυτο; σκεψου και στην θεση της αρκουδας βαλε οτι θες
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 10 Οκτ 2020, 21:58

nemo έγραψε:δεν εχεις δικιο εν μερη ....,,τι ακριβως εννοουμε με την ακροδεξια και τι εννουμε με το απεναντι απο την ακροδεξια
οπως εγραψε και ενας φιλος σημερα στο φεις και γελασα οταν βλεπουμε μια αρκουδα ποια ειναι η πρωτη μας
και γιατι το κανουμε ασυναισθητα αυτο; σκεψου και στην θεση της αρκουδας βαλε οτι θες

Δεν ξέρω ρε φίλε τι εννοείς.
Αλλά μιας και μιλάς για "ασυναίσθητα" εμένα η πρώτη μου ενστικτώδης αντίδραση όταν μπήκε η ΧΑ πρώτη φορά στη βουλή ήταν να μου πέσει το σαγόνι.
Ξύπνησα την επόμενη το πρωί μετά τα επιβεβαιωμένα αποτελέσματα και ευχόμουν να ήταν ψέμα. Συνειδητοποίησα ότι η Ελλάδα μπαίνει σε μια μαύρη περίοδο και μου σφίχτηκε το στομάχι. Ειλικρινά φοβήθηκα τι μας περιμένει.
Ένα ναζιστικό κόμμα μέσα στη βουλή.

Μετά ο Κασιδιάρης άρχισε τις φάπες στην Κανέλλη :o και λέω τώρα εντάξει ο κόσμος θα καταλάβει με τι είδους ανθρώπους έχουμε να κάνουμε και θα καταλάβουν το λάθος τους. Αλλά αντί για αυτό το επικρότησαν.

The rest is history.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Οκτ 2020, 22:14

bizeli έγραψε:
nemo έγραψε:δεν εχεις δικιο εν μερη ....,,τι ακριβως εννοουμε με την ακροδεξια και τι εννουμε με το απεναντι απο την ακροδεξια

Δεν ξέρω ρε φίλε τι εννοείς.
Αλλά μιας και μιλάς για "ασυναίσθητα" εμένα η πρώτη μου ενστικτώδης αντίδραση όταν μπήκε η ΧΑ πρώτη φορά στη βουλή ήταν να μου πέσει το σαγόνι.
Ξύπνησα την επόμενη το πρωί μετά τα επιβεβαιωμένα αποτελέσματα και ευχόμουν να ήταν ψέμα. Συνειδητοποίησα ότι η Ελλάδα μπαίνει σε μια μαύρη περίοδο και μου σφίχτηκε το στομάχι. Ειλικρινά φοβήθηκα τι μας περιμένει.
Ένα ναζιστικό κόμμα μέσα στη βουλή.

Μετά ο Κασιδιάρης άρχισε τις φάπες στην Κανέλλη :o και λέω τώρα εντάξει ο κόσμος θα καταλάβει με τι είδους ανθρώπους έχουμε να κάνουμε και θα καταλάβουν το λάθος τους. Αλλά αντί για αυτό το επικρότησαν.

The rest is history.

δεν ξερω ή μαλλον μπορω να καταλαβω πανω κατω αυτο που λες αλλα πραγματικα ενα κομμα σαν την χρυση
αυγη με το αλλο κομμα το κκε δεν εχουν και μεγαλες διαφορες το λενε ατομα που ειναι αντικειμενικα
εγω οπως εχω πει επανειλημμενα βρισκω κατι καλο και στο ακροδεξιο και στο ακροαριστερο
σαν εθνικιστης που ειμαι διαλεγω τα καλυτερα κομματια που ταιριαζουν στην ιδεολογια μου
στην εθνικη = το συνολο των ελληνων που με ενδιαφερει να ανεβουν επιπεδα στον πολιτισμο
και αυτο που λες εσυ για την χρυση αυγη το λεω εγω για κομματα που δεν εχουν ιχνος απο εθνικο μεσα τους
πρωτον αν δεν τους νοιαζει ποιον φερνουν μεσα σημαινει οτι δεν τους νοιζει και ο ελληνας και η ελλαδα

ξεχωριζω βεβαια το ποινικο μερος των κομματων ο ρουπακιας φταιει και επρεπε να πληρωσει το τιμημα
οχι η ηγεσια ομως εκτος και αν εχουν αποδειξεις

γιατι οχι σε ενα ακροδεξιο κομμα εχεις ξεχωρισει τι ειναι αυτο που το διαχωρίζει απο τα υπολοιπα;

υσ..δεν κοιταξα επιτηδες τι εγραψα και πως το εγραψα γραφω με το τυφλο συστημα
0 .

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 10 Οκτ 2020, 22:28

nemo έγραψε:
δεν ξερω ή μαλλον μπορω να καταλαβω πανω κατω αυτο που λες αλλα πραγματικα ενα κομμα σαν την χρυση
αυγη με το αλλο κομμα το κκε δεν εχουν και μεγαλες διαφορες το λενε ατομα που ειναι αντικειμενικα
εγω οπως εχω πει επανειλημμενα βρισκω κατι καλο και στο ακροδεξιο και στο ακροαριστερο
σαν εθνικιστης που ειμαι διαλεγω τα καλυτερα κομματια που ταιριαζουν στην ιδεολογια μου
στην εθνικη = το συνολο των ελληνων που με ενδιαφερει να ανεβουν επιπεδα στον πολιτισμο
και αυτο που λες εσυ για την χρυση αυγη το λεω εγω για κομματα που δεν εχουν ιχνος απο εθνικο μεσα τους
πρωτον αν δεν τους νοιαζει ποιον φερνουν μεσα σημαινει οτι δεν τους νοιζει και ο ελληνας και η ελλαδα

ξεχωριζω βεβαια το ποινικο μερος των κομματων ο ρουπακιας φταιει και επρεπε να πληρωσει το τιμημα
οχι η ηγεσια ομως εκτος και αν εχουν αποδειξεις

γιατι οχι σε ενα ακροδεξιο κομμα εχεις ξεχωρισει τι ειναι αυτο που το διαχωρίζει απο τα υπολοιπα;

υσ..δεν κοιταξα επιτηδες τι εγραψα και πως το εγραψα γραφω με το τυφλο συστημα

Δεν ξέρω ρε φίλε.
Εγώ τα βαρέθηκα όλα και έπαψα να ασχολούμαι.
Και η μια και η άλλη πλευρά μαλακίες λέει.
Οι ίδιες και οι ίδιες συζητήσεις σου τρυπάνε τον εγκέφαλο.

Η ακροδεξιά με τρομάζει ως ιδεολογία πάντως, γιατί δε συνδέεται με έναν ευγενή πατριωτισμό όπως το θέτεις αλλά με φανατικές και ρατσιστικές εκδηλώσεις.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 10 Οκτ 2020, 22:36

αυτη δεν ειναι ακροδεξια να δερνει φτωχουληδες αλλα μαλακες πληρωμενοι ... τεσπα συνεχίζουμε αυριο παλι
0 .

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 11 Οκτ 2020, 09:56

Λαχουρένιος έγραψε:
Ραν ταν πλαν έγραψε:
Με τις επιχορηγήσεις που πήρε η συμμορία μέχρι το 2013 μεταμφιεσμένη σε πολιτικό κόμμα τι θα γίνει;

Aυτα πανε, εγιναν προικα της Ουρανιας. Οσες δικαιουνταν μετα τις εχασαν.

Η μαλακία της νδ ήταν το ότι δε στοιχειοθέτησε κατηγορία εναντίον τους με τον αντιτρομοκρατικό νόμο ενώ μπορούσε να το κάνει. Θα έτρωγαν στην κορυφή από δυο τρεις φορές ισόβια θα ξεβρόμιζε οριστικά ο τόπος και οι από κάτω θα χέζονταν πάνω τους για όλη την υπόλοιποι ζωή τους.
Παράλληλα με μια νομοθετική ρύθμιση θα έλυνε και το πρόβλημα της χρηματοδότησης που άρπαξε η συμμορία κατασχέτοντας όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία.
Τώρα και στα μαλακά θα πέσουν οι ναζί και τη μπάζα τους θα έχουν κάνει και για κορόιδα θα μας έχουν.
1 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Οκτ 2020, 11:20

Ραν ταν πλαν έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Aυτα πανε, εγιναν προικα της Ουρανιας. Οσες δικαιουνταν μετα τις εχασαν.

Η μαλακία της νδ ήταν το ότι δε στοιχειοθέτησε κατηγορία εναντίον τους με τον αντιτρομοκρατικό νόμο ενώ μπορούσε να το κάνει. Θα έτρωγαν στην κορυφή από δυο τρεις φορές ισόβια θα ξεβρόμιζε οριστικά ο τόπος και οι από κάτω θα χέζονταν πάνω τους για όλη την υπόλοιποι ζωή τους.
Παράλληλα με μια νομοθετική ρύθμιση θα έλυνε και το πρόβλημα της χρηματοδότησης που άρπαξε η συμμορία κατασχέτοντας όλα τα περιουσιακά τους στοιχεία.
Τώρα και στα μαλακά θα πέσουν οι ναζί και τη μπάζα τους θα έχουν κάνει και για κορόιδα θα μας έχουν.

δεν γινοταν και να το ηθελαν -που το θελαν ...το ζητημα ειναι πολυ μπερδεμενο γιατι ειναι πολλοι οι συσχετισμοι
η *πουτανια του συριζα ηταν δικαιολογημενη κατι ηξερε μια και ηταν παιδι βγαλμενο απο την κοβα
και ηταν πολυ προσεχτικη με το θεμα της χα

μμπορει καποιος να τα βαλει με την χρυση αυγη λεγοντας οσες παπαριες θελει
Η δικαιοσυνη ομως πρεπει να ειναι πολυ προσεχτικη και πρεπει να δικαζει με αποδειξεις
αυτο που εγινε δικαζοντας και την ηγεσια ηταν λαθος ΝΑΙ μπορει σε καποιους να αρεσε αλλα αυτοι συγκαταλεγονται
στους πατατοκεφαλους η ηγεσια της δικαιοσυνης ομως δεν επρεπε να ακουσει τους πατατοκεφαλους
γιατι ετσι εκανε τα αυριανα συμβαντα δεδικασμενα που αν δεν τα εφαρμοσει θα γελοιοποιηθει η ιδια
οπως η παγωνη που δεν ειδε συνωστισμο στο εφετειο και ειδε μασκες και να κρατανε τα μετρα ασφαλειας
και οταν γελοιοποειται ο νομος ακουλουθει το δεδικασμενο της αναγκαιοτητας
και οπως η νδ και τα μμε δεν σταματησαν τον τσιπρα να κανει κυβερνηση ετσι και τωρα κανενας δεν θα σταματησει
αυτο που θα ερθει και δεν θα ειναι μονο οι τετρακοσιες ψηφοι της χρυσης αυγης αλλα πολυ περισσοτεροι

γιατι ολο και πιο πολλοι ελληνες καταλαβαινουν πλεον οτι δεν υπήρχε κανενας κινδυνος απο την χρυση αυγη
και ο κινδυνος για τους ελληνες και για την ελλαδα προερχεται απο τους ιδιους κυβερνωντες και τα μμε
κινδυνος απο την χα; ποιος; ο ρουπακιας συνεληφθη τους δραστες που κτύπησαν τους ψαραδες μπορουσαν
να τους πιασουν τι αλλο εγινε και ο κοσμος ηταν εναντιον ; ποιος νιωθει τον μεγαλυτερο κινδυνο απο την χα;
αν οχι το ιδιο το συστημα; και τα ξεπουλημενα μμε ;

μας λενε για δολοφονιες μα αν μετρησουμε τα θυματα περισσοτεροι ελληνες νεκρους εχουμε
απο ξενους που εχουν δολοφονησει ελληνες και απο αριστερες ομαδες

καπου σε ολο αυτο εγινε και ενα καλο θα ανέβει ενα κομμα χωρις τις αγκυλωσεις της χα
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 11 Οκτ 2020, 12:40

οταν η κυβερνηση και τα μμε μιλανε για θριαμβο της δικαιοσυνης και συ του πιστευεις δεν φταινε αυτα αλλα συ
(γενικως) το εσυ

Οι Thanos Tzimeros και Thanos Tzimeros κοινοποίησαν μια δημοσίευση.
Ο χρήστης Παναγιώτης Δούμας είναι με το χρήστη Παναγιώτης Δούμας.
8 ώρ. ·
Ανατρέχοντας στο διαδίκτυο στην υπόθεση Τεμπονέρα, ανακάλυψα το κάτωθι. Μπορεί να το έχουν δει και άλλοι, αλλά για όποιον του διέφυγε, στο Δελτίο Τύπου της ΟΝΝΕΔ Βορείου Τομέως Πατρών αναγράφεται:
«Η Τοπική Οργάνωση της ΟΝΝΕΔ Βορείου Τομέως γνωστοποιεί ότι την Τρίτη, 7 Ιανουαρίου και ώρα 6 μ.μ. θα γίνει εκδήλωση συμπαραστάσεως στον αγωνιστή Γιάννη Καλαμπόκα, στα γραφεία της με ομιλητή τον δικηγόρο κ. Μιχάλη Αρβανίτη.»
Μέχρι εδώ όλα καλά - τρόπος του λέγειν βέβαια, γιατί μιλάμε για το φόνο εις βάρος ενός αριστερού (προφανέστατα) καθηγητού από Δημοτικό Σύμβουλο της Νέας Δημοκρατίας στην Πάτρα, ο οποίος αποτελούσε διακεκριμένο στέλεχος, το οποίο φωτογραφίζετο μάλιστα και με ηγετικά στελέχη του κόμματος, όπως ο Βουλγαράκης και ο Μεϊμαράκης.
Με βάση τα όσα είδαμε να εκτυλίσσονται τα τελευταία χρόνια γύρω από την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, η Νέα Δημοκρατία τότε, επί πρωθυπουργίας μάλιστα του πατρός Μητσοτάκη, είχε ουσιαστικά διαπράξει πολύ χειρότερα από την Χρυσή Αυγή. Είχε με κομματική εντολή αποστείλει στελέχη της να καταστείλουν κατάληψη σχολείου και κατά τη διάρκεια αυτής της αποστολής έπεσε νεκρός με κτύπημα από λοστό ένας καθηγητής, ο Τεμπονέρας. Εν συνεχεία κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε με 17 έτη φυλάκιση ο κ. Καλαμπόκας, ο οποίος σήμερα είναι στέλεχος μεγάλης τραπέζης.
Σημειωτέον, ότι ο κ. Καλαμπόκας αποφυλακίστηκε τελικά μετά από 6 έτη από τη φυλάκισή του.
Πού είναι το «αστείο» στην όλη αυτή υπόθεση και ειδικά σε σχέση με το συνημμένο;
Ο ομιλητής που αναφέρεται στο έγγραφο, δικηγόρος Μιχάλης Αρβανίτης είναι ο τ. βουλευτής της Χρυσής Αυγής, που με βάση την πρόσφατη δικαστική απόφαση καταδικάστηκε για την ένταξή του στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Τον πάνε φυλακή τον υπερήλικα ανθρωπάκο τα λαμόγια.
Αυτό είναι το «δημοκρατικό τόξο» και αυτή είναι η Νέα Δημοκρατία. Αδίστακτοι λακέδες, που καταχράστηκαν την εξουσία όσο δεν πήγαινε. Τομάρια, που μας τρίβουν στα μούτρα τον αυταρχισμό τους και περιμένουν να τους πούμε και ευχαριστώ.
Τα υπόλοιπα τα γνωρίζετε. Και να ξέρετε, δε θα το δημοσιοποιούσα, αλλά ειλικρινά, όλη αυτή η ξευτίλα έξω από το δικαστήριο προχθές, μ' όλον αυτόν τον εσμό των ΜΜΕ να θριαμβολογεί μου άλλαξε γνώμη. Γιατί μπορεί να κατηγορούσα και να εξακολουθώ να κατηγορώ τη Χρυσή Αυγή για πολλά, όμως, αν είναι ένα πράγμα που δεν μπορώ να συγχωρέσω είναι η τεράστια ζημιά που τα κόμματα του «δημοκρατικού τόξου» και ειδικά η Νέα Δημοκρατία έχουν προκαλέσει στο περί δικαίου αίσθημά μου, και εμένα αλλά και πολλών συμπολιτών μου.
Να χαίρεστε λοιπόν τη δημοκρατία ΣΑΣ και τη Δικαιοσύνη σας που τάχα επεκράτησε. Εγώ πιστεύω στην πραγματική Δημοκρατία, στην πραγματική Δικαιοσύνη, στην ισονομία και στο κράτος Δικαίου. Απεχθάνομαι δε όσο τίποτε άλλο του ψεύτες και τους υποκριτές, που πιάνουν στο στόμα τους αξίες με τις οποίες μεγαλώσαμε και ανδρωθήκαμε, εκμηδενίζοντας το νόημα και την ισχύ τους. Κι αυτό ισχύει για όλους, ένθεν κακείθεν.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”