Εντάξει, δε νομίζω πως θα μείνουν ατιμώρητοι οι κινέζοι.
Όταν καταλαγιάσει όλο αυτό, θα φάνε τρελή πούτσα.
«Έσβησε» τα πρόστιμα για την απαγόρευση κυκλοφορίας ο δικηγόρος Μπαμπάνης! (video
-
micro
- Basic poster

-
Προέλλην
- Right to Repair Champion

Re: «Έσβησε» τα πρόστιμα για την απαγόρευση κυκλοφορίας ο δικηγόρος Μπαμπάνης! (video
Γιατί πιθανολογείται ότι εκεί ξέσπασε η πανδημία. Παρακάτω.
Τίποτε δεν θα συμβεί στους Κινέζους. Δεν είναι υπόλογοι σε κανέναν.
Αυτά τα εκδικητικά που γράφονται, αγγίζουν πραγματικά τα όρια της παράνοιας.
Τίποτε δεν θα συμβεί στους Κινέζους. Δεν είναι υπόλογοι σε κανέναν.
Αυτά τα εκδικητικά που γράφονται, αγγίζουν πραγματικά τα όρια της παράνοιας.
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
micro
- Basic poster

Re: «Έσβησε» τα πρόστιμα για την απαγόρευση κυκλοφορίας ο δικηγόρος Μπαμπάνης! (video
Αφού λήξει κι επίσημα η πανδημία, και η ανθρωπότητα θα μετρά μερικές εκ. χιλιάδες ή ακόμη εκατομμύρια θύματα, όλη η οργή πού θα στραφεί λες; Στις κυβερνήσεις που δεν πήραν έγκαιρα μέτρα; Ίσως, οι κυβερνήσεις όμως θα κοιτάξουν να στρέψουν την οργή του κόσμου προς τους κινέζους. Κι έτσι λοιπόν, δικαίως ή αδίκως, θα απομονωθούν, ή χειρότερα ακόμα.
0 .
-
Προέλλην

Εκτός πραγματικότητας.
Εντάξει παιδιά, εδώ είμαστε για να δούμε.
Εντάξει παιδιά, εδώ είμαστε για να δούμε.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
bizeli
- Moderator

Προέλλην έγραψε:Γιατί πιθανολογείται ότι εκεί ξέσπασε η πανδημία. Παρακάτω.
Α τώρα πιθανολογείται;
Γιατί πριν ήμασταν στο αποκλείεται.
Προέλλην έγραψε: Τίποτε δεν θα συμβεί στους Κινέζους. Δεν είναι υπόλογοι σε κανέναν.
Είναι σε όλους τους νεκρούς του ιού. Και αν όχι νομικά, ηθικά.
Προέλλην έγραψε: Αυτά τα εκδικητικά που γράφονται, αγγίζουν πραγματικά τα όρια της παράνοιας.
Η αναζήτηση ευθυνών είναι εκδίκηση; Καταρχήν πού την βλέπεις την εκδίκηση; Επειδή αναφέρουμε γεγονότα και ζητάμε να διελευκανθούν;
Οκ.
Όλα καλά παιδιά.
Δε φταίει κανείς. Πάμε παρακάτω.
Τα λέμε στην επόμενη πανδημία.
Μην τους κακολογούμε και στεναχωρήσουμε τους Κινέζους.
Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται.
Η Κίνα θα έπρεπε να είναι η πρώτη χώρα που θα έπρεπε να ζητάει απόδοση ευθυνών, για να μην υπάρχουν υπόνοιες για το όνομά της.
0 .
-
micro
- Basic poster

Εκτός πραγματικότητας είναι να πιστεύει κανείς πως μετά δε θα αποδοθούν ευθύνες. Εδώ ευθύνες αποδίδονται για ψύλου πήδημα, δε θα γίνει το ίδιο μετά από εκ. θανάτους και την κατάρρευση όλου του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος;
1 .
-
bizeli
- Moderator

micro έγραψε:Αφού λήξει κι επίσημα η πανδημία, και η ανθρωπότητα θα μετρά μερικές εκ. χιλιάδες ή ακόμη εκατομμύρια θύματα, όλη η οργή πού θα στραφεί λες; Στις κυβερνήσεις που δεν πήραν έγκαιρα μέτρα; Ίσως, οι κυβερνήσεις όμως θα κοιτάξουν να στρέψουν την οργή του κόσμου προς τους κινέζους. Κι έτσι λοιπόν, δικαίως ή αδίκως, θα απομονωθούν, ή χειρότερα ακόμα.
Όχι δε θέλω αδικίες.
Δε θέλω κανείς να μου στρέψει την οργή κάπου για να απαλλαγεί από τις δικές του ευθύνες.
Όλοι θα αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί.
0 .
-
Προέλλην

bizeli έγραψε:Προέλλην έγραψε:Γιατί πιθανολογείται ότι εκεί ξέσπασε η πανδημία. Παρακάτω.
Α τώρα πιθανολογείται;
![]()
Γιατί πριν ήμασταν στο αποκλείεται
Fake news. Λινκ, τώρα.
0 .
Ich bereue nichts
Ich bereue nichts
-
micro
- Basic poster

bizeli έγραψε:micro έγραψε:Αφού λήξει κι επίσημα η πανδημία, και η ανθρωπότητα θα μετρά μερικές εκ. χιλιάδες ή ακόμη εκατομμύρια θύματα, όλη η οργή πού θα στραφεί λες; Στις κυβερνήσεις που δεν πήραν έγκαιρα μέτρα; Ίσως, οι κυβερνήσεις όμως θα κοιτάξουν να στρέψουν την οργή του κόσμου προς τους κινέζους. Κι έτσι λοιπόν, δικαίως ή αδίκως, θα απομονωθούν, ή χειρότερα ακόμα.
Όχι δε θέλω αδικίες.
Δε θέλω κανείς να μου στρέψει την οργή κάπου για να απαλλαγεί από τις δικές του ευθύνες.
Όλοι θα αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί.
Ωραία τα λες, αλλά δεν πάει έτσι. Οι κυβερνήσεις και οι πολιτικοί θα κοιτάξουν να σώσουν το τομάρι τους δείχνοντας άλλους. Τα ΜΜΕ θα παίξουν καθοριστικό βέβαια ρόλο στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης, κάνοντας προπαγάνδα. Ήδη ο Τραμπ κατηγορεί τους κυβερνήτες των πολιτειών και τα νοσοκομεία που δε φρόντισαν να έχουν επάρκεια νοσοκομειακού εξοπλισμού, ενώ αυτοί ένα μήνα τώρα τον παρακαλούσαν να τους στείλει, κι οι τραμπικοί τον υποστηρίζουν.
0 .
-
bizeli
- Moderator

Προέλλην έγραψε:bizeli έγραψε:
Α τώρα πιθανολογείται;
![]()
Γιατί πριν ήμασταν στο αποκλείεται
Fake news. Λινκ, τώρα.
Εσύ δεν κραδαίνεσαι σε κάθε μας συζήτηση να πετάς την μπάλα στην εξέδρα και να κάνεις την πάπια όταν μιλάμε για τους Κινέζους; Τι λινκ θέλεις;
Μέχρι πριν λίγα ποστ αμφισβητούσες μέχρι και την γεωγραφική εκκίνηση του ιού.
Ούτε καν αυτό δεν παραδέχεσαι.
0 .