Με όχημα την πανδημία του ιού επιδιώκουν μειώσεις μισθών στο Δημόσιο και απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Με όχημα την πανδημία του ιού επιδιώκουν μειώσεις μισθών στο Δημόσιο και απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 31 Μαρ 2020, 19:36

Εγω αναρωτιεμαι πως θα επιβιωσουν οι τραπεζες με τα κοκκινα δανεια που θα δεκαπλασιαστουν τωρα. :laugh1:

Αυτο δεν το εχει σκεφτει κανενας;

Να δω πως θα αντεξουν και οι μεγαλες ευρωπαικες τραπεζες που τα χαρτοφυλακια τους με επισφαλη δανεια θα κοκκινισουν εκθετικα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Re: Με όχημα την πανδημία του ιού επιδιώκουν μειώσεις μισθών στο Δημόσιο και απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 31 Μαρ 2020, 19:46

Φιλος μου στο messenger που εχει βιοτεχνια μου λεει πως δεν μπορει να παραδωσει παραγγελιες γιατι το κρατος εκλεισε τα βερνικια που τα χρειαζοταν.

Ολα λοιπον βλεπετε πως ειναι αλυσσιδα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 31 Μαρ 2020, 19:47

Να κάτσει σπίτι του.
0 .
Wir sind alle Dorfkinder, scheiß auf eure Stadt
Wenn du uns nicht grüßt, dann kriegst du Dorfverbot

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 31 Μαρ 2020, 19:51

Και πως θα ταισουν τα παιδια οι υπαλληλοι του ρε μεγαλε αν κατσει σπιτι του;

Εσυ θες να κλεισουν και τα εργοστασια;

.
0 .

.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 31 Μαρ 2020, 19:55

Αν καποιο εργοστασιο φτιαχνει τσουγκρανες και τρακτερ που χρειαζονται για παραγωγη τροφιμων θα το κλεισεις κι αυτο στα πλαισια της συλλογικης παρανοιας που σας εχει καταλαβει;

.
0 .

.

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 31 Μαρ 2020, 19:56

Αρίστος έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Αρίστο, μιας και μίλησες για δυστροφία, εμείς κατηγορούμε όλους αυτούς κλόουν της δύσης που δεν πήραν εγγερα τα μέτρα. Όχι που δεν επέβαλαν γενική καραντίνα. Επειδή όμως έπραξαν το λάθος τόσο καιρό, τώρα η ολική (που δεν είναι ολική για να λέμε και τα πράγματα με το ονομα τους) είναι αναπόφευκτη. Δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο αυτήν τη στιγμή εξαιτίας της πετριας που είχαν στο κεφάλι με τις αγορές.
Οπότε το να γράφονται ειρωνείες και αρνητικά σχόλια για την καραντίνα, είναι λάθος. Το κατάλαβες.

Με τα μέτρα που υπάρχουν τώρα, δεν θα υπάρχει σοβαρή έλλειψη τροφίμων. Εντάξει δεν βρίσκει λοτους Ν Αφρικής και τζοτζομπερι, αλλά πατάτες και ντομάτες και κρέας θα μπορείς.

Και αυτά στα γράφω εγώ που έχω το φυσ/ριο μου κλειστό και χάνω τρελά λεφτά.

Χαιρομαι που απαντησες με ευγενικο τροπο, ισως γιατι για πρωτη φορα καταλαβες οτι αυτο που λεω εχει μια βάση.

Εγω δεν χαίρομαι καθόλου με αυτά που γρεαφεις, γιατί βλέπω παραποίηση των όσων λέω. Όχι μόνο δεν βλέπω βάση σε όσα υποστηρίζεις, αλλά το σχόλιό μου έγραφε γιατί είναι αβάσιμα όσα λες.

Αρίστος έγραψε:Διαβασε τι ειπε αυτος εδω.

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κάλεσε τους συμπολίτες του: "Να φροντίσουν να βάλουν ένα “κηπάκο” στο σπίτι, να βάλουν 5 κοτούλες… γιατί, μετά το καλοκαίρι, το χειμώνα, αν δεν προλάβουμε τώρα την καλλιεργητική περίοδο, να παράξουμε πρώτες ύλες για τροφές, να έχουμε έλλειψη τροφίμων ή αλλιώς (αν είναι μεγάλη η έλλειψη) να πεινάσουμε κιόλας.”

.

Τι με ενδιαφέρει τι λέει ο κάθε μυρωδιάς; Αυτό που ξέρω από πρώτο χερι είναι ότι οι γεωργικές και κτηνοτροφικες εργασίες στην χώρα συνεχίζονται.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 31 Μαρ 2020, 19:57

Προέλλην έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Ποια τυπογραφία κλειστά; Κολλητός μου δουλεύει σε εργοστάσιο παραγωγής τυποποίησης συσκευασιών για τρόφιμα και δουλεύει κανονικότατα. Και με υπερωρίες μάλιστα, γιατί έχουν αυξημένη δουλειά τώρα.
Ποιός τις λέει αυτές τις ανοησίες λοιπόν;
Τι τερατολογιες είναι πάλι αυτές;

Πραγματικά πόσοι ηλιθιοι υπάρχουν σε αυτήν την χώρα.

Αρκετοί τομείς ανθίζουν με την καραντίνα, μεταξύ αυτών τα συσκευασμένα τρόφιμα, οι μεταφορές, κλπ.

Μια νέα οικονομική πραγματικότητα ορθώνεται, μακριά απο καφενέδες, ταβέρνες, αεριτζήδες κλπ.

Ακριβώς.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 31 Μαρ 2020, 19:59

Αρίστος έγραψε:
ΩRIΩNAS7 έγραψε:
Ποια τυπογραφία κλειστά; Κολλητός μου δουλεύει σε εργοστάσιο παραγωγής τυποποίησης συσκευασιών για τρόφιμα και δουλεύει κανονικότατα. Και με υπερωρίες μάλιστα, γιατί έχουν αυξημένη δουλειά τώρα.
Ποιός τις λέει αυτές τις ανοησίες λοιπόν;
Τι τερατολογιες είναι πάλι αυτές;

Πραγματικά πόσοι ηλιθιοι υπάρχουν σε αυτήν την χώρα.

Αλλο η συσκευασια ρε μαγκα και αλλο η ΕΤΙΚΕΤΑ στη συσκευασια.

Η ετικετα θελει εκτυπωση, το χαρτι θελει εκτυπωση.

.

Αυτό ακριβώς σου λέω ότι κάνουν.. Άνοιξε τα μάτια σου και διάβασε τι γραφω.
Δεν κάνουν υφανση υλικού. Κάνουν τύπωμα σε συσκευασίες. Όπως ας πούμε του Γιωτης, που είναι το ετγοστασιό του ακριβώς από πίσω τους.
0 .

ΩRIΩNAS7

Δημοσίευσηαπό ΩRIΩNAS7 » 31 Μαρ 2020, 20:00

Αρίστος έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Αρκετοί τομείς ανθίζουν με την καραντίνα, μεταξύ αυτών τα συσκευασμένα τρόφιμα, οι μεταφορές, κλπ.

Μια νέα οικονομική πραγματικότητα ορθώνεται, μακριά απο καφενέδες, ταβέρνες, αεριτζήδες κλπ.

Ναι και οι νεκροθαφτες κανουν χρυσες δουλειες.

.

Και που σαι ακόμα, με τους ηλιθιους που ήθελαν ανοιχτές αγορές δίχως μέτρα και με τους ακόμα πιο ηλιθιους που επιμένουν ότι εδώ που φτάσαμε δεν χρειάζεται η καραντίνα που βρισκόμαστε πλέον.
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 31 Μαρ 2020, 20:01

ΩRIΩNAS7 έγραψε:[

Αυτό ακριβώς σου λέω ότι κάνουν.. Άνοιξε τα μάτια σου και διάβασε τι γραφω.
Δεν κάνουν υφανση υλικού. Κάνουν τύπωμα σε συσκευασίες. Όπως ας πούμε του Γιωτης, που είναι το ετγοστασιό του ακριβώς από πίσω τους.

Καποιες πολυ μεγαλες αλυσσιδες τροφιμων μπορει να εχουν εκτυπωτικες μηχανες. Ο αγροτικος συνεταιρισμος ομως πως θα βαλει ετικετες στα προιοντα του;

.
0 .

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”