ΝΔ έργα και ημέρες

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Re: ΝΔ έργα και ημέρες

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 08 Νοέμ 2019, 22:43

denplirono έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Μιλφάρα η Μιχαηλίδου πάντως.

φιλε οχι, με την καμια, ουτε με παρακαλετα. να μου ελεγες για την χτικιαρω την αχτσιογλου να σου πω ναι, το κορμι τα σπαει αλλα τουτη εδω, εγω, ουτε φυλακισμενος

Nα διαφωνήσουμε σε ότι άλλο θες, δεκτό, αλλά, δεν έμπαινες δλδ; :-/
0 .
Hätt ich ne 2te Chance würd ich es genauso machen
Ich dreh mich nich um es geht nur darum wer du heute bist
Ich bin zufrieden, da scheint jemand auf mich aufzupassen
Ob es für Gott oder den Teufel is
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 08 Νοέμ 2019, 22:46

Προέλλην έγραψε:
denplirono έγραψε:2019

Εικόνα

Εισαγγελέας ανέλαβε τις διώξεις όσων αντιδρούν στην εγκατάσταση αλλοδαπών στην περιοχή τους
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/e ... oxeis-oson

Επιτέλους! Ισχυρό κράτος!

Βάζουμε τέρμα στην ασυδοσία και στα φέουδα του κάθε τοπάρχη, το όραμα του Καπο Ντ' Ιστρία πραγματώνεται!

ναι αλλα μονο του ομως χωρις τους πολιτες. να ποιος αλλος ελεγε ακριβως τα ιδια ισχυρο κρατος αδυνατοι ελληνες
αυτος
Εικόνα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 08 Νοέμ 2019, 22:49

Προέλλην έγραψε:
denplirono έγραψε:φιλε οχι, με την καμια, ουτε με παρακαλετα. να μου ελεγες για την χτικιαρω την αχτσιογλου να σου πω ναι, το κορμι τα σπαει αλλα τουτη εδω, εγω, ουτε φυλακισμενος

Nα διαφωνήσουμε σε ότι άλλο θες, δεκτό, αλλά, δεν έμπαινες δλδ; :-/

οχι ρε φιλε, επερνα χασαπομαχαιρο και τον εκοβα επι τοπου σοβαρα, με την καμια . Δεν ξερω, οταν την ειδα αυτην την γυναικα σαν εγινε υπουργος, πιο πριν δεν την ειχα ακουσει ποτε, μου εβγαλε μια αρνητικουρα ατελειωτη, ξενερα φοβερη
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 08 Νοέμ 2019, 22:49

Μαύρος Παπαδόπουλος, άσπρος Βαρβιτσιώτης. Ποντίκια να πιάνουν.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 08 Νοέμ 2019, 22:50

Λαχουρένιος έγραψε:''εγω δεν πολιτευομαι δεν ξερω''

:ohno: :laugh1: :xaxax:
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 08 Νοέμ 2019, 22:50

denplirono έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Nα διαφωνήσουμε σε ότι άλλο θες, δεκτό, αλλά, δεν έμπαινες δλδ; :-/

οχι ρε φιλε, επερνα χασαπομαχαιρο και τον εκοβα επι τοπου σοβαρα, με την καμια . Δεν ξερω, οταν την ειδα αυτην την γυναικα σαν εγινε υπουργος, πιο πριν δεν την ειχα ακουσει ποτε, μου εβγαλε μια αρνητικουρα ατελειωτη, ξενερα φοβερη

Αυτά είναι υποκειμενικά. Αντικειμενικά, έχει σώμα-πρόσωπο.
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 08 Νοέμ 2019, 22:52

Προέλλην έγραψε:
denplirono έγραψε:οχι ρε φιλε, επερνα χασαπομαχαιρο και τον εκοβα επι τοπου σοβαρα, με την καμια . Δεν ξερω, οταν την ειδα αυτην την γυναικα σαν εγινε υπουργος, πιο πριν δεν την ειχα ακουσει ποτε, μου εβγαλε μια αρνητικουρα ατελειωτη, ξενερα φοβερη

Αυτά είναι υποκειμενικά. Αντικειμενικά, έχει σώμα-πρόσωπο.

ναι βεβαια, δε διαφωνω. αλιμονο αν ολοι ειχαν 100% τα ιδια γουστα
1 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 08 Νοέμ 2019, 22:53

Προέλλην έγραψε:Μαύρος Παπαδόπουλος, άσπρος Βαρβιτσιώτης. Ποντίκια να πιάνουν.

αρχ@@@@ θα πιασουν ειδικα ο τιποτας ο δενεχωδουλεψειποτεμου ξεχνα το....να μου ελεγες για κανεναν αδωνη να σου ελεγα, σε βραχο να τον βαλεις θα παραξει....
0 .

Άβαταρ μέλους
Προέλλην
Right to Repair Champion
Right to Repair Champion

Δημοσίευσηαπό Προέλλην » 08 Νοέμ 2019, 22:59

denplirono έγραψε:
Προέλλην έγραψε:Μαύρος Παπαδόπουλος, άσπρος Βαρβιτσιώτης. Ποντίκια να πιάνουν.

αρχ@@@@ θα πιασουν ειδικα ο τιποτας ο δενεχωδουλεψειποτεμου ξεχνα το....να μου ελεγες για κανεναν αδωνη να σου ελεγα, σε βραχο να τον βαλεις θα παραξει....

Γεννήθηκε το 1969 στη Γλυφάδα και είναι γιος του πρώην βουλευτή και ευρωβουλευτή Ιωάννη Βαρβιτσιώτη και εγγονός του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη του οποίου φέρει το όνομα. Κατάγεται από οικογένεια της Λακωνίας με μεγάλη πολιτική παράδοση από αρχής βασιλείας του Γεωργίου Α', το 1864. Σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και πολιτικές επιστήμες στο Extension School του Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ της Βοστώνης με ειδίκευση στον τομέα διεθνών σχέσεων. Η μεταπτυχιακή του εργασία είχε θέμα "Η Ελλάδα και οι Μεγάλες Δυνάμεις 1910-1920".

Με την επιστροφή του στην Ελλάδα ασχολήθηκε ως δικηγόρος σε θέματα χρηματιστηρίου, κεφαλαιαγοράς, τηλεπικοινωνιών καθώς και ναυτιλιακά, ενώ φέρεται να έχει συμμετάσχει σε πολλά συνέδρια σχετικά με τις ελληνοαμερικανικές σχέσεις για βαλκανικά θέματα και την ασφάλεια της περιοχής και παράλληλα να έχει διδάξει σε ειδικά προγράμματα παλιννοστούντων και άγαμων μητέρων.

Διαμένει μόνιμα στη Γλυφάδα και είναι άγαμος

https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE ... E%B7%CF%82

Είσαι κατά των Αρίστων και της παραδοσιακρατίας; Καρανίκες θες στα πόστα;
0 .
Ich bereue nichts

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 08 Νοέμ 2019, 23:04

denplirono έγραψε:ναι αλλα μονο του ομως χωρις τους πολιτες. να ποιος αλλος ελεγε ακριβως τα ιδια ισχυρο κρατος αδυνατοι ελληνες
αυτος
Εικόνα

Τελείως κατά σύμπτωση, όταν κυβερνούσε το 1973 ο εικονιζόμενος, η Τουρκία δημοσίευσε χάρτη, εκχωρώντας στην Τουρκική εταιρεία πετρελαίων TPAO δικαιώματα έρευνας και εξόρυξης πετρελαίων σε όλο το Βόρειο Αιγαίο.

Προφανώς από φόβο οι Τούρκοι προέβησαν σε αυτή την ενέργεια.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”