θα ήθελα να πιστεύω ότι θα ανακάμψει ο συριζα στις βουλευτικές

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Re: θα ήθελα να πιστεύω ότι θα ανακάμψει ο συριζα στις βουλευτικές

Δημοσίευσηαπό itteithe » 29 Μάιος 2019, 14:35

Λαχουρένιος έγραψε:Γραφω πολυ γρηγορα και δεν βαζω τονους. Ετσι εφτασα τα 33.000 ποστ.

Με το ρυθμο που γραφω για πλακα χτυπαω μια 100σταρα ποστ μεσα σε 2 ωρες.

Δεν μπορώ να γράψω χωρίς τόνους, έχω OCD (όχι του επιπέδου του Κλινοσοφιστή, αλλά αρκετά κοντά). Και τα ποστ σου όταν τα διαβάζω με πιάνει λίγο φαγούρα, αλλά το πολεμάω μέσα μου :fico:
1 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 29 Μάιος 2019, 14:38

BaKXOS_Lysios έγραψε:Ακριβώς το ίδιο σκέφτηκα. Πόσοι είναι;;;

Μωρέ ένας είναι, αλλά είναι φλύαρος. Τώρα είτε είναι τόσο φλύαρος και στον πραγματικό κόσμο, είτε είναι από αυτούς που είναι τόσο σιωπηλοί, που τους έχουν πρώτους στις λίστες με τους πιθανούς serial killers.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 29 Μάιος 2019, 14:39

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Αν ο κόσμος σιχαθηκε κάποιο "υφακι" του ΣΥΡΙΖΑ και όχι της ΝΔ καλά να πάθει! Είναι άξιος της μοίρας του και ειλικρινά εύχομαι από καρδιάς να κυβερνήσει ο Κούλης και να κατορθώσει να βγάλει και την 4ετια για να γελάσω ακόμα πιο πολύ!..... Θα γελάσω με την καρδιά μου, το μόνο σίγουρο!!! :yesyes:

Το γαρ πολύ της θλίψεως των αγαπητών μας συριζοτρόλ

viewtopic.php?f=5&t=10698

:D :D

Ω ναι, θα γελάσω τρελά και χωρίς καθόλου τύψεις! Έχω αρχίσει ήδη να το διασκεδάζω (το κακό είναι ότι αμφιβάλλω ότι θα βγάλει τη διετία το Κουλό... :D )
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: θα ήθελα να πιστεύω ότι θα, ανακάμψει ο συριζα στις βουλευτικές

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Μάιος 2019, 14:39

NikosVy έγραψε:Το 1964 ήταν κάπου 90% η Λήμνος και η Λέσβος

To 1974 είχε γεμίσει σημαίες την ΝΔ, σε σπίτια και μαγαζιά. Θύμιζε την αποβίβαση του ελληνικού στρατού στη Σμύρνη το 1919.

Moυ θυμιζει αυτο λιγο κατι διηγησεις ενος τρολ του ΣΥΡΙΖΑ που εγραφε μεχρι προσφατα εδω που οπου πηγαινε, απο μπαρ μεχρι ψιλικατζιδικο που αγοραζε τσιγαρα, του ελεγαν ολοι οτι θα ριξουν Τσιπρα.

To "Καραμανλής ή τα τανκς" που έλεγε ο Θεοδωράκης, σε βοηθάει καθόλου να κοιμηθείς, σύμφωνα με αυτά που γράφεις.

Δεν ηταν ο Θ. η ηγεσια του ΚΚΕ, η ΚΕ και το ΠΓ του Κομματος ειναι.

Διαψεύδεις το Ραν Ταν Πλαν;

Ο ΡΤΠ δεν υποστηριξε τα λεγομενα σου

Πιστευω οτι ενα μερος των μετριοπαθων αριστερων του Εσ. και της ΕΔΑ στηριξε τον γερο. Οι ντουροι κομμουνιστες πλην εξαιρεσεων οχι για τον απλουστατο λογο οτι το κομμα δεν εδωσε αντιστοιχη γραμμη σε αντιθεση με την ηγεσια του Εσ.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Μάιος 2019, 14:40

BaKXOS_Lysios έγραψε:Ω ναι, θα γελάσω τρελά και χωρίς καθόλου τύψεις! Έχω αρχίσει ήδη να το διασκεδάζω (το κακό είναι ότι αμφιβάλλω ότι θα βγάλει τη διετία το Κουλό... :D )

Απο 8/7 που θα κοπουν τα 0,60 να δω πως θα γελας... :D
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 29 Μάιος 2019, 14:45

Λαχουρένιος έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Ω ναι, θα γελάσω τρελά και χωρίς καθόλου τύψεις! Έχω αρχίσει ήδη να το διασκεδάζω (το κακό είναι ότι αμφιβάλλω ότι θα βγάλει τη διετία το Κουλό... :D )

Απο 8/7 που θα κοπουν τα 0,60 να δω πως θα γελας... :D

Εμένα δεν μου τα κόβει, πληρώνομαι από άλλο ταμείο... Άλλοι θα κλαίνε ;)
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Μάιος 2019, 14:50

Οταν ελεγα σε σενα και τον Αριστο οτι ο κοσμος σας εχει στο φτυσιμο δεν με πιστευες. Νομιζες οτι μονο οι ΝΔκρατες σας βριζουν.

Τωρα το ειδες
0 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 29 Μάιος 2019, 15:12

Λαχουρένιος έγραψε:Οταν ελεγα σε σενα και τον Αριστο οτι ο κοσμος σας εχει στο φτυσιμο δεν με πιστευες. Νομιζες οτι μονο οι ΝΔκρατες σας βριζουν.

Τωρα το ειδες

Τι είδα βρε βλάκα; Σου είπα και σε άλλο νήμα ότι ούτε εγώ ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ... Σου υπενθυμίζω ότι δεν είχαμε εθνικές εκλογές ... :D Μην φέρεσαι σαν Κούλης που (νομίζει ότι ) κέρδισε εθνικές εκλογές! ... :laugh1:
0 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 29 Μάιος 2019, 15:13

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Οταν ελεγα σε σενα και τον Αριστο οτι ο κοσμος σας εχει στο φτυσιμο δεν με πιστευες. Νομιζες οτι μονο οι ΝΔκρατες σας βριζουν.

Τωρα το ειδες

Τι είδα βρε βλάκα; Σου είπα και σε άλλο νήμα ότι ούτε εγώ ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ... Σου υπενθυμίζω ότι δεν είχαμε εθνικές εκλογές ... :D Μην φέρεσαι σαν Κούλης που (νομίζει ότι ) κέρδισε εθνικές εκλογές! ... :laugh1:

εχεις δικαιο. στις εθνικες θα χασετε με 14 μοναδες. τωρα πολλοι συριζαιοι θα ψηφισζουν βαρουφακη με ευκολια
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Μάιος 2019, 15:18

BaKXOS_Lysios έγραψε:Τι είδα βρε βλάκα; Σου είπα και σε άλλο νήμα ότι ούτε εγώ ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ... Σου υπενθυμίζω ότι δεν είχαμε εθνικές εκλογές ... :D

Α τωρα θες να μας πεις δηλαδη οτι δεν ησουν μεχρι πολυ προσφατα ζαιος... :laugh1: :laugh1:

Παντα το λεγα οτι θα ρθει η στιγμη που θα πουλαγατε τρελα και θα απαρνιοσασταν τελειως την στηριξη σας στην ροζ συμμορια.

Μην φέρεσαι σαν Κούλης που (νομίζει ότι ) κέρδισε εθνικές εκλογές! ... :laugh1:

7/7 θα κερδισετε δηλαδη?
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”