Κροκό Κοζάνης, ελληνικά κεράσια, τεχνολογία, Logistics και δημιουργία Κινέζικης Τράπεζας
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Re: Κροκό Κοζάνης, ελληνικά κεράσια, τεχνολογία, Logistics και δημιουργία Κινέζικης Τράπεζας
Μου εξηγεις γιατι χωρισαν την Μακεδονια στα 3 και το Αιγαιο στα 2 αφου δεν υπαρχει βορας και νοτος ή δυση και ανατολη?
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Re: Κροκό Κοζάνης, ελληνικά κεράσια, τεχνολογία, Logistics και δημιουργία Κινέζικης Τράπεζας
Σας πείραξε το αρνί ή το κατσίκι ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
denplirono
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Μου εξηγεις γιατι χωρισαν την Μακεδονια στα 3 και το Αιγαιο στα 2 αφου δεν υπαρχει βορας και νοτος ή δυση και ανατολη?
ο χωεισμος ειναι διοικητικος και μονο. κοιτα. η αττικη ειναι μεγαλη οποτε χωριστικε διοικητικα σε βορεια νοτια δυτικη κλπ. Αυτο δε σημαινει οτι υπαρχει βορεια και δυτικη αττικη η αττικη ειναι μια, διοικητικα λογω μεγθους χωριστικε κατα ταλοιπα ηταν ειναι και θα ειναι μια αττικη. βεβαια με τον προδοτη να κυβερναει ειναι πιθανα ολα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

denplirono έγραψε:Λαχουρένιος έγραψε:Μου εξηγεις γιατι χωρισαν την Μακεδονια στα 3 και το Αιγαιο στα 2 αφου δεν υπαρχει βορας και νοτος ή δυση και ανατολη?
ο χωεισμος ειναι διοικητικος και μονο. κοιτα. η αττικη ειναι μεγαλη οποτε χωριστικε διοικητικα σε βορεια νοτια δυτικη κλπ. Αυτο δε σημαινει οτι υπαρχει βορεια και δυτικη αττικη η αττικη ειναι μια, διοικητικα λογω μεγθους χωριστικε κατα ταλοιπα ηταν ειναι και θα ειναι μια αττικη. βεβαια με τον προδοτη να κυβερναει ειναι πιθανα ολα
Γιατι, ειπα εγω οτι ειναι κατι αλλο?
Σε πειραξε το αρνι μου φαινεται
0 .
-
Αρίστος
- Prediction Guru

Σοβαρο θεμα βρηκατε να τσακωθειτε πασχαλιατικα.
.
.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".
.
.