Κροκό Κοζάνης, ελληνικά κεράσια, τεχνολογία, Logistics και δημιουργία Κινέζικης Τράπεζας

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Re: Κροκό Κοζάνης, ελληνικά κεράσια, τεχνολογία, Logistics και δημιουργία Κινέζικης Τράπεζας

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Απρ 2019, 18:07

Μου εξηγεις γιατι χωρισαν την Μακεδονια στα 3 και το Αιγαιο στα 2 αφου δεν υπαρχει βορας και νοτος ή δυση και ανατολη?
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Re: Κροκό Κοζάνης, ελληνικά κεράσια, τεχνολογία, Logistics και δημιουργία Κινέζικης Τράπεζας

Δημοσίευσηαπό nemo » 29 Απρ 2019, 19:15

Σας πείραξε το αρνί ή το κατσίκι ;
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 29 Απρ 2019, 19:42

Λαχουρένιος έγραψε:Μου εξηγεις γιατι χωρισαν την Μακεδονια στα 3 και το Αιγαιο στα 2 αφου δεν υπαρχει βορας και νοτος ή δυση και ανατολη?

ο χωεισμος ειναι διοικητικος και μονο. κοιτα. η αττικη ειναι μεγαλη οποτε χωριστικε διοικητικα σε βορεια νοτια δυτικη κλπ. Αυτο δε σημαινει οτι υπαρχει βορεια και δυτικη αττικη η αττικη ειναι μια, διοικητικα λογω μεγθους χωριστικε κατα ταλοιπα ηταν ειναι και θα ειναι μια αττικη. βεβαια με τον προδοτη να κυβερναει ειναι πιθανα ολα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 29 Απρ 2019, 19:47

denplirono έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:Μου εξηγεις γιατι χωρισαν την Μακεδονια στα 3 και το Αιγαιο στα 2 αφου δεν υπαρχει βορας και νοτος ή δυση και ανατολη?

ο χωεισμος ειναι διοικητικος και μονο. κοιτα. η αττικη ειναι μεγαλη οποτε χωριστικε διοικητικα σε βορεια νοτια δυτικη κλπ. Αυτο δε σημαινει οτι υπαρχει βορεια και δυτικη αττικη η αττικη ειναι μια, διοικητικα λογω μεγθους χωριστικε κατα ταλοιπα ηταν ειναι και θα ειναι μια αττικη. βεβαια με τον προδοτη να κυβερναει ειναι πιθανα ολα

Γιατι, ειπα εγω οτι ειναι κατι αλλο?

Σε πειραξε το αρνι μου φαινεται
0 .

Άβαταρ μέλους
Αρίστος
Prediction Guru
Prediction Guru

Δημοσίευσηαπό Αρίστος » 29 Απρ 2019, 21:03

Σοβαρο θεμα βρηκατε να τσακωθειτε πασχαλιατικα.

.
0 .
Αναφερόμενος στη χαλάρωση της καραντίνας, ο Σόιμπλε δήλωσε ότι "δεν μπορούμε να εμπιστευθούμε την απόφαση αποκλειστικά στους επιδημιολόγους, αλλά πρέπει να σταθμίσουμε και τις σημαντικές οικονομικές, κοινωνικές, ψυχολογικές ή άλλες επιπτώσεις".

.

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”