Η αρχαία Μακεδονία είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ θα λένε τα σχολικά βιβλία της Βόρειας Μακεδονίας

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
'71
Crazy poster
Crazy poster

Re: Η αρχαία Μακεδονία είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ θα λένε τα σχολικά βιβλία της Βόρειας Μακεδονίας

Δημοσίευσηαπό '71 » 27 Μαρ 2019, 17:30

pluton έγραψε:
'71 έγραψε:Ο βελόπουλος μιας και τον αναφέρεις πλούτωνα πέταξε διαφημιστικό χαρτάκι εδώ που ζω.Αρχικά φαίνεται ότι το φτιάξανε οι παλιάτσοι της ΝΔ για να μαζέψει χρυσαυγίτες μα στην πορεία αποδείχτηκε ότι μαζεύει 1 με 2 % από τη Νέα Αλητεία του ακατανόμαστου.Τον βλέπω για απόσυρση και να περιορίζεται στα βιβλία για αναγνώστες του τύπου σου.

Δεν μ ενδιαφέρουν τα πολιτικά κόμματα. Διαβάζω τα πάντα. Να φανταστείς ότι διαβάζω μέχρι και κομμουνιστικά βιβλία....

Καλά κανά αντικομμουνιστικό βιβλίο του γεωργαλά θα διαβάζεις ή τη μαύρη βίβλο...και γω διαβάζω τα πάντα αλλά έχω το θάρρος να πω τι είμαι.Εσύ γιατί ντρέπεσαι ρε να πεις ότι είσαι νεοδημοκράτης;Νομίζεις είναι εντελώς βλάκες και δεν καταλαβαίνουν εδώ όλοι τι είσαι;
0 .

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Re: Η αρχαία Μακεδονία είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ θα λένε τα σχολικά βιβλία της Βόρειας Μακεδονίας

Δημοσίευσηαπό pluton » 27 Μαρ 2019, 17:59

'71 έγραψε:
pluton έγραψε:
Δεν μ ενδιαφέρουν τα πολιτικά κόμματα. Διαβάζω τα πάντα. Να φανταστείς ότι διαβάζω μέχρι και κομμουνιστικά βιβλία....

Καλά κανά αντικομμουνιστικό βιβλίο του γεωργαλά θα διαβάζεις ή τη μαύρη βίβλο...και γω διαβάζω τα πάντα αλλά έχω το θάρρος να πω τι είμαι.Εσύ γιατί ντρέπεσαι ρε να πεις ότι είσαι νεοδημοκράτης;Νομίζεις είναι εντελώς βλάκες και δεν καταλαβαίνουν εδώ όλοι τι είσαι;

Αφού είστε σίγουροι και καταλαβαίνεται τι είμαι και τι ψηφίζω γιατί με ρωτάτε;

Εδώ θα είμαστε σε λίγους μήνες θα είναι η ΝΔ κυβέρνηση, θα με δεις αν αρχίσει τις μ@λακίες (που θα τις αρχίσει δηλαδή, όχι όπως αυτοί οι άθλιοι που μας κυβερνούν, αλλά θα αρχίσουν)....
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

'71
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό '71 » 27 Μαρ 2019, 18:08

pluton έγραψε:
'71 έγραψε:Καλά κανά αντικομμουνιστικό βιβλίο του γεωργαλά θα διαβάζεις ή τη μαύρη βίβλο...και γω διαβάζω τα πάντα αλλά έχω το θάρρος να πω τι είμαι.Εσύ γιατί ντρέπεσαι ρε να πεις ότι είσαι νεοδημοκράτης;Νομίζεις είναι εντελώς βλάκες και δεν καταλαβαίνουν εδώ όλοι τι είσαι;

Εδώ θα είμαστε σε λίγους μήνες θα είναι η ΝΔ κυβέρνηση, θα με δεις αν αρχίσει τις μ@λακίες (που θα τις αρχίσει δηλαδή, όχι όπως αυτοί οι άθλιοι που μας κυβερνούν, αλλά θα αρχίσουν)....

Προσωπικά σπάω πλάκα μιας και το ρωτάς,χαζοπροπαγάνδα που μόνο ένας μεσήλικας μετρίου βεληνεκούς θα έκανε κάνεις.Ο μητσοτάκης δε θα γίνει πρωθυπουργός που να κτυπιέσαι.
0 .

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Μαρ 2019, 19:15

BaKXOS_Lysios έγραψε:
Λαχουρένιος έγραψε:
Δηλωνεις ελληνας αλλα ελληνικα δεν ξερεις. Ασυναρτησιες γραφεις.

Μπα εδώ δεν είναι θέμα ελληνικών πια... Είναι θέμα τρικυμίας εν κρανίων! Εγώ καταλαβαίνω τι θέλει να πει αλλά λέει απλώς μαλακίες... :D

σιγα που θα με κανεις να ασχοληθω μαζι σου παραπανω απο οσο θελω εγω

ξερεις πολυ καλα τι λεω γιατι εχει συμβει πολλες φορες στην ιστορια μας
εκτος και αν δεν διαβασες οποτε σε δικαιολογω μεχρι ενος σημειου
και σε ρωτω εσενα ποσοι ελληνες θα μεινουν στο νησι αν συνεχιζουν να ερχονται
οι αποικοι; και στην θεση τους το ιδιο θα κανουμε ολοι
δηλαδη να ειναι καθε μερα στην τσιτα μην τυχον συμβει κατι απο καποιον παλαβο

τελικα μπορει να πηγατε σχολειο και καλα αλλα τα γραμματα δεν διορθώνουν
το προβλημα στην αντιληψη

υσ...επισης οταν διαβαζω ανοησιες κατι συμβαινει και η δεη και κατεβαζει τα ρολα
λογικο μου φαινεται
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
nemo
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό nemo » 27 Μαρ 2019, 19:30

Λαχουρένιος έγραψε:
nemo έγραψε:απλως να κανω μια παρατηριση
αν στην λεσβο ο πληθυσμός των προσφυγων αυξηθει (δεν γνωριζω ποσοι ειναι)
και αν με τις ασχημες συνθηκες αρχιζουν να φευγουν οι ελληνες τοτε κατα την κριση σου
να δωρισουμε το νησι; δηλαδη πως το εννοεις;

Δηλωνεις ελληνας αλλα ελληνικα δεν ξερεις. Ασυναρτησιες γραφεις.

βρε παπαρα μην πετας καθε τοσο ανοησιες μαζεψου λιγο
μαθε την ιστορια των μεταναστευσεων μαθε γιατι και πως σχηματοποιηθηκαν
οι διαφοροι λαοι στην ελλαδα μαθε και ποσοι ελληνες εφευγαν καθε τοσο
μη μπορωντας να ζησουν με τουρκους και βουλγαρους
μαθε και το γιατι ..μαθε για τους ελληνες των βαλκανιων μεχρι που εξαπλωθηκαν
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου

Άβαταρ μέλους
pluton
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό pluton » 27 Μαρ 2019, 19:57

'71 έγραψε:
pluton έγραψε:

Προσωπικά σπάω πλάκα μιας και το ρωτάς,χαζοπροπαγάνδα που μόνο ένας μεσήλικας μετρίου βεληνεκούς θα έκανε κάνεις.Ο μητσοτάκης δε θα γίνει πρωθυπουργός που να κτυπιέσαι.

Εγώ προσωπικά αυτό που θέλω είναι να μη ξαναβγούν τα πουλητάρια της Μακεδονίας... όλη αυτή η αλητοπαρέα των Εξαρχείων.

Εσύ ποιος πιστεύεις ότι θα βγει; :D :D
0 .
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 27 Μαρ 2019, 20:02

'71 έγραψε:Προσωπικά σπάω πλάκα μιας και το ρωτάς,χαζοπροπαγάνδα που μόνο ένας μεσήλικας μετρίου βεληνεκούς θα έκανε κάνεις.Ο μητσοτάκης δε θα γίνει πρωθυπουργός που να κτυπιέσαι.

Κι όμως ο βλαξ ο Κούλης θα γίνει πρωθυπουργός ,κλήρωσε και ήρθε η σειρά του :nono: :nono: ,όπως κλήρωσε και για τον ακόμα πιο βλάκα τον ΓΑΠ και πιο πριν για τον ελιά τον σιχαμένο Σημίτη ή τον μπουχέσα τον πλειστέισιον τον Καραμανλή.
2 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 27 Μαρ 2019, 20:22

Στύγιος έγραψε:πάντως θυμάμαι ότι ο πατέρας τραγουδούσε στο τσακίρ κέφι ένα τραγούδι με ρεφραίν: γιουγκοσλάβιο, γιουγκοσλάβιοοο...

Μήπως αυτό εδώ; :fico:
"Από το Βαρδάρη ως το Τρίγκλαβ*" είναι ο τίτλος.

*όρος της Σλοβενίας, που σημαίνει "τρικέφαλο"

0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Στύγιος

Δημοσίευσηαπό Στύγιος » 27 Μαρ 2019, 20:30

Αυτό λέμε ,ωραίο τραγουδάκι ,α ρε τι μου θύμησες απ' τα παιδικά μου χρόνια, μπράβο Admin. :good:
1 .

Άβαταρ μέλους
BaKXOS_Lysios
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό BaKXOS_Lysios » 27 Μαρ 2019, 20:46

nemo έγραψε:
BaKXOS_Lysios έγραψε:Μπα εδώ δεν είναι θέμα ελληνικών πια... Είναι θέμα τρικυμίας εν κρανίων! Εγώ καταλαβαίνω τι θέλει να πει αλλά λέει απλώς μαλακίες... :D

σιγα που θα με κανεις να ασχοληθω μαζι σου παραπανω απο οσο θελω εγω

Ναι άλλη κάψα δεν είχα....Η αλήθεια είναι ότι εγω αναρωτιέμαι γιατί ασχολούμαι με τις μαλακίες που γράφεις... Μεγάλη η χάρη σου! Μα είναι τόσο ανόητα αυτά που λες που στην ουσία δεν υπάρχει καν κάποιο περιεχόμενο για να ασχοληθεί κανείς. Οι άποικοι λέει και να τους δωρίσουμε την Λέσβο.... Ποιοι άποικοι μωρέ, τα μωρά που πνίγονται στο Αιγαίο;.... Τι να τους δωρίσουμε τους καταυλισμούς και τις σκηνές;...
Τι να σχολιάσει κανείς από αυτά και με τι να "ασχοληθεί"...... Σαχλαμάρα! :ohno343:
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”