Τι λένε να ψηφίσω στις Περιφερειακές.
Αποχή, με κίνδυνο να βγει καμιά Δούρου; Θα ξεκλειδώσουν ορισμένους γονείς που τους κρατάνε κλειδωμένους και θα τους πουν "Πηγαίνετε να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ και ξανάρθετε να σαν ξανακλειδώσουμε στο σπίτι".
Κυκλοφορούν χιλιάδες τις Κυριακές των εκλογών και λένε ασυναρτησίες υπέρ του Τσίπρα σε στάσεις του τραμ και λεωφορείων.
Δημοτικές εκλογές
-
NikosVy
- Extreme poster

Re: Δημοτικές εκλογές
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

Πατούλη, για χαβαλέ. Κυκλοφορούν φήμες ότι ως γνήσιος δεξιός μουνόδουλος θα κάνει το χατίρι της πατούλενας και θα βάψει χρυσαφί δρόμους και πεζοδρόμια της περιφέρειας.
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
denplirono
- Extreme poster

δεν θα απεχει κανεις!!!
ο τσιπρας λεει, ειμασταν καναπεδατοι για αυτο εγινε αυτο που εγινε. Οκ να σιγουρεψουμε οτι δεν θα ειμαστε καναπεδατοι σημερα και οτι στις 7 ιουλιου θα πανε και οι νεκροι στις καλπες
ΠΡΟΔΟΤΑΡΕ
ο τσιπρας λεει, ειμασταν καναπεδατοι για αυτο εγινε αυτο που εγινε. Οκ να σιγουρεψουμε οτι δεν θα ειμαστε καναπεδατοι σημερα και οτι στις 7 ιουλιου θα πανε και οι νεκροι στις καλπες
ΠΡΟΔΟΤΑΡΕ
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

NikosVy έγραψε:Τι λένε να ψηφίσω στις Περιφερειακές.
Αποχή, με κίνδυνο να βγει καμιά Δούρου; Θα ξεκλειδώσουν ορισμένους γονείς που τους κρατάνε κλειδωμένους και θα τους πουν "Πηγαίνετε να ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ και ξανάρθετε να σαν ξανακλειδώσουμε στο σπίτι".
Κυκλοφορούν χιλιάδες τις Κυριακές των εκλογών και λένε ασυναρτησίες υπέρ του Τσίπρα σε στάσεις του τραμ και λεωφορείων.
Δεν υπαρχει περιπτωση. Απο ποιον του πρωτου γυρου να τραβηξει ψηφους? Ο Πρωτουλης ειχε 10% αλλα οι μισοι και παραπανω θα απεχουν. Yστερα ειναι κατι μικροι οικολογοι και αριστεριστες που ολοι μαζι εχουν το πολυ 6%.
Οσοι ψηφισαν Σγουρο, Παναγιωταρο και Τζημερο θα πανε Πατουλη κατα πασα πιθανοτητα.
18% μπροστα ηταν ο Πατουλης στον πρωτο γυρο, αποκλειεται να χασει.
0 .
-
denplirono
- Extreme poster

Παω να μαυρισω τον δημαρχο της πολης μου επειδη η μπαντα του δημου δεν επαιξε το Μακεδονια ξακουστη την 25η Μαρτιου, το τραγουδαγε ο κοσμος μονος του. Γνωριζω φυσικα οτι ο αλλος (προερχομενος απο τη ΝΔ) ειναι ενα παρταλι και μισο αλλα θα τον ψηφισω ετσι για να μαθει ο προδοτης να απαγορευει στην μπαντα το δημου το Μακεδονια ξακουστη. Μαυρισμα σε ολους τους προδοτες ρε απο οπου και αν ειναι ο,τι και αν ειναι !!!!
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
-
NikosVy
- Extreme poster

Πρόλαβα στο εκλογικό μου τμήμα στο Ν. Κόσμο την ώρα που έβγαινε η Γεννηματά και μαζεύονταν οι κάμερες για συνέντευξή της. Πως έγινε έτσι κουκλάρα; Θεογκόμενα την έκαναν με εγχειρίσεις δίαιτες κλπ. Δεν ήταν Photoshop γιατί την είδα με τα μάτια μου και την τράβηξα και εγώ βίντεο με το κινητό γιατί παλιότερα δεν την θεωρούσα καθόλου ωραία.. Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων μας που ψηφίζει με βάση τις φαντασιώσεις. Ίσως τραβήξει πίσω στο κόμμα αυτούς που δεν θα αρέσκονταν σε έναν Καμίνη που ούτε εντυπωσιακός στην εμφάνιση είναι ούτε ρήτορας. Ας ελπίσουμε στις βουλευτικές εκλογές να ψηφίσουν όλοι με τη λογική και όχι με την εμφάνιση και αν τους αρέσει κάποιος ως ηθοποιός ή τους θυμίζει τον αγαπητό τους ταβερνιάρη.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".
-
Ραν ταν πλαν
- Kalamata Lover

NikosVy έγραψε:Πρόλαβα στο εκλογικό μου τμήμα στο Ν. Κόσμο την ώρα που έβγαινε η Γεννηματά και μαζεύονταν οι κάμερες για συνέντευξή της. Πως έγινε έτσι κουκλάρα; Θεογκόμενα την έκαναν με εγχειρίσεις δίαιτες κλπ. Δεν ήταν Photoshop γιατί την είδα με τα μάτια μου και την τράβηξα και εγώ βίντεο με το κινητό γιατί παλιότερα δεν την θεωρούσα καθόλου ωραία.. Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων μας που ψηφίζει με βάση τις φαντασιώσεις. Ίσως τραβήξει πίσω στο κόμμα αυτούς που δεν θα αρέσκονταν σε έναν Καμίνη που ούτε εντυπωσιακός στην εμφάνιση είναι ούτε ρήτορας. Ας ελπίσουμε στις βουλευτικές εκλογές να ψηφίσουν όλοι με τη λογική και όχι με την εμφάνιση και αν τους αρέσει κάποιος ως ηθοποιός ή τους θυμίζει τον αγαπητό τους ταβερνιάρη.
Πολλά ζητάς. Αν το εκλογικό σώμα σκεπτόταν με βάση τη δική σου λογική το ΚΚΕ θα ήταν ήδη πλειοψηφία με ποσοστό στο 90%.

2 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

NikosVy έγραψε:Πρόλαβα στο εκλογικό μου τμήμα στο Ν. Κόσμο την ώρα που έβγαινε η Γεννηματά και μαζεύονταν οι κάμερες για συνέντευξή της. Πως έγινε έτσι κουκλάρα; Θεογκόμενα την έκαναν με εγχειρίσεις δίαιτες κλπ. Δεν ήταν Photoshop γιατί την είδα με τα μάτια μου και την τράβηξα και εγώ βίντεο με το κινητό γιατί παλιότερα δεν την θεωρούσα καθόλου ωραία.. Υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων μας που ψηφίζει με βάση τις φαντασιώσεις. Ίσως τραβήξει πίσω στο κόμμα αυτούς που δεν θα αρέσκονταν σε έναν Καμίνη που ούτε εντυπωσιακός στην εμφάνιση είναι ούτε ρήτορας. Ας ελπίσουμε στις βουλευτικές εκλογές να ψηφίσουν όλοι με τη λογική και όχι με την εμφάνιση και αν τους αρέσει κάποιος ως ηθοποιός ή τους θυμίζει τον αγαπητό τους ταβερνιάρη.
Με Ευα Καιλη κατι γινεται, με Φωφη οχι.
Απορω σε ποιους αρεσουν Ζωη, Ραχηλ και Δουρου στα σοβαρα, ειδικα οι δυο πρωτες.
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Με Ευα Καιλη κατι γινεται, με Φωφη οχι.
Πάντα στην τηλεόραση τη δείχνουν από τη μέση και πάνω οπότε φαίνεται σαν κουβάς.
Όταν την δεις ολόκληρη, μετά την επεξεργασία που της έχουν κάνει ποιος ξέρει πόσα Ινστιτούτα, δείχνει λεπτή και άψογη, executive woman.
Λαχουρένιος έγραψε:Απορω σε ποιους αρεσουν Ζωη, Ραχηλ και Δουρου στα σοβαρα, ειδικα οι δυο πρωτες.
Αλλά βέβαια, αυτούς που βλέπουν τη Δούρου ως ψηλή, ωραία, ξανθιά, το ίδιο θα τους εντυπωσίαζε σεξουαλικά και ο Γκοντζίλα.
0 .
-
NikosVy
- Extreme poster

Φίλος με ενημέρωσε στο Facebook ότι είδε στο Εκλογικό του Τμήμα ένα βλήμα πρώην πρωθυπουργό που βγήκε από το παραβάν για να κάνει παρατήρηση στον δικαστικό αντιπρόσωπο επειδή δεν είχε ... στυλό.
Στυλό στις εκλογές αυτές που δεν μπαίνει σταυρός.
Καταλαβαίνετε ποιο βλήμα πρώην πρωθυπουργός ήταν.
Στυλό στις εκλογές αυτές που δεν μπαίνει σταυρός.
Καταλαβαίνετε ποιο βλήμα πρώην πρωθυπουργός ήταν.
0 .