Μούγκα εδώ για τον Πολλάκη;

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Re: Μούγκα εδώ για τον Πολλάκη;

Δημοσίευσηαπό denplirono » 26 Ιούλ 2019, 02:09

BaKXOS_Lysios έγραψε:Νομίζω ότι τούτος 'δω κλέβει ακόμα και από τον denplirono το βραβείο οτινάνογλου του φόρουμ... :campeon_23:

το βραβειο οτινανογλου δικαιωματικα ειναι δικο σου και μονο δικο σου
Εικόνα
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Ιούλ 2019, 07:51

NikosVy έγραψε:Με την ευκαιρία, και χωρίς να θίξω τους αγαπητούς φίλους του ΚΚΕ (επειδή είχαμε και ΚΚΕδες συγγενείς), αναφέρω ότι όταν ήμουν 12 χρονών ένας θείος μου μου έκανε δώρο ένα βιβλίο "Αρχές Διαλεκτικής Λογικής" του Ένγκελς, νομίζω. Είπε "είσαι σε ηλικία που πρέπει να μάθεις να σκέπτεσαι". Επί ένα χρόνο πάλευα τη νύχτα να το διαβάσω πριν κοιμηθώ. Ποτέ δεν έφτασα στη δεύτερη σελίδα γιατί με έπαιρνε ο ύπνος, το πρώτο φύλλο μαύρισε και ξεκόλλησε, ενώ τα υπόλοιπα έδειχναν αμεταχείριστο βιβλίο.

Κακως, αν το διαβαζες ισως δεν ψηφιζες Μητσοτακη :D Αυτο το βιβλιο που λες πρεπει να ναι του Ροζενταλ. Ο Ενγκελς δεν εχει βιβλιο με τετοιο τιτλο.

Αληθεια, ο θειος σου τι ψηφισε το '74? :D
0 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 26 Ιούλ 2019, 09:57

Λαχουρένιος έγραψε:Κακως, αν το διαβαζες ισως δεν ψηφιζες Μητσοτακη

Εγώ δεν είμαι φιλομητσοτακικός ούτε θεωρώ ότι ανήκω στη Νέα Δημοκρατία. Τη θεωρώ καλή για απεντομώσεις και μυοκτονίες, στην προκειμένη περίπτωση για να οδηγήσει σιγά σιγά το ΣΥΡΙΖΑ στο πραγματικό μέγεθός του, 3-4% χασικλήδες, αιώνιους φοιτητές, μανιώδεις καπνιστές καφετεριων Κράχτηδες. Εγώ κανονικά είμαι φιλο-Καμινικός, αλλά φοβάμαι το ΣΥΡΙΖΑ, τον Τσίπρα, τη Δούρου και τον Πολλάκη, με τους οποίους ταυτίζεται μεγάλη μερίδα ελλήνων ψηφοφόρων.

Με τη ΝΔ είχα μεγάλους δικαστικούς αγώνες. Μία απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που δεν την κοινοποιώ επειδή είναι προσωπική, ανέφερε ρητά ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση είχε παραβιάσει κατάφωρα το άρθρο 6 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου με συνέπεια να μην έχει έννοια η απονομή της δικαιοσύνης εφόσον οι αποφάσεις της δεν ήταν σεβαστές από την Εκτελεστική Εξουσία.
Λαχουρένιος έγραψε:Αληθεια, ο θειος σου τι ψηφισε το '74? :D

Δεν θυμάμαι. Σήμερα, αν ζούσε σίγουρα θα ψήφιζε ΣΥΡΙΖΑ και, αν ήταν και μέλος του elefthero, θα έγραφε ακριβώς όπως ο vallon.
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 26 Ιούλ 2019, 14:37

NikosVy έγραψε:Με τη ΝΔ είχα μεγάλους δικαστικούς αγώνες. Μία απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, που δεν την κοινοποιώ επειδή είναι προσωπική, ανέφερε ρητά ότι η συγκεκριμένη κυβέρνηση είχε παραβιάσει κατάφωρα το άρθρο 6 της Ευρωπαϊκής Σύμβασης Δικαιωμάτων του Ανθρώπου με συνέπεια να μην έχει έννοια η απονομή της δικαιοσύνης εφόσον οι αποφάσεις της δεν ήταν σεβαστές από την Εκτελεστική Εξουσία.

Και μονος σου τα λες. Θα κανεις απεντομωση με καταδικασμενους απο το το ΕΔΑΔ? Αυτο ειναι πολυ χειροτερο απο τα τσιγαρα του Πολακη
1 .

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 26 Ιούλ 2019, 19:46

Πέστε μου επιτέλους γιατί ποτέ δεν έχετε γράψει το παραμικρό για τον κύριο Πολλάκη;
0 .
Διαχειριστής Spiros κάποιου Φόρουμ έγραψε: NikosVy πήρα καθυστερημένα το μήνυμά σου που παραπονιέσαι ότι ο Συντονιστής με τη φωτογραφία του Σην Κόννερυ σε βρίζει εσένα ότι "χρειάζεσαι βοήθεια ειδικού" και αφήνει υπόνοιες για τα συγγενικά σου πρόσωπα. Λυπάμαι αλλά μόνο εκείνος είναι αρμόδιος να διαγράψει τα ποστ του. ΟΚ, τώρα που πέρασε η ώρα τα έσβησα εγώ. Σου βάζω Κίτρινη κάρτα για να μην δημιουργείς ένταση. Τι; Απαιτείς να σου ζητήσει συγγνώμη; Σου βάζω οριστικό μπαν. Αιτιολογία: "Αμφισβητείς αυτό που σου λέω ότι δηλαδή ο διαχειριστής δεν ευθύνεται για όλα όσα γράφονται, και εσύ εφόσον τα αμφισβητείς, αμφισβητείς τους όρους του Φόρουμ, επομένως μόνος σου θέτεις εαυτόν εκτός του Φόρουμ".

Άβαταρ μέλους
itteithe
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό itteithe » 26 Ιούλ 2019, 20:10

Ας τον ενημερώσει κάποιος που δεν τον έχει βάλει στην ignore list του, οτι το επίθετο είναι Πολάκης και όχι Πολλάκης. Μπορεί να πάει πάνω δεξιά στο menu, να επιλέξει την αναζήτηση και να δώσει σαν λέξη κλειδί πολάκης για να δει αν έχουμε γράψει τίποτα γι αυτόν, ή όχι.
0 .
Δῶς μοι πᾶ στῶ καὶ τὰν γᾶν κινάσω

Habemus filium

Άβαταρ μέλους
NikosVy
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό NikosVy » 26 Ιούλ 2019, 20:28

NikosVy έγραψε:Πέστε μου επιτέλους γιατί ποτέ δεν έχετε γράψει το παραμικρό για τον κύριο Πολλάκη;

Και επίσης δεν έχετε γράψει τίποτα για το άσυλο.

Περίεργη σύμπτωση!
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 27 Ιούλ 2019, 13:35

NikosVy έγραψε:Πέστε μου επιτέλους γιατί ποτέ δεν έχετε γράψει το παραμικρό για τον κύριο Πολλάκη;

Λαχουρένιος έγραψε:Ο Φλωρος βγηκε επι ΣΥΡΙΖΑ, με νομο του ΣΥΡΙΖΑ, με γιατρο διορισμενο επι ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτα που λεει ο Πολακης ειναι φτηνοι πολιτικαντισμοι για τις εντυπωσεις. Δεν εισαι αντιπολιτευση Πολακη καραγκιοζη, κυβερνας κοντα 4 χρονια. ΕΣΕΙΣ αποφυλακισατε τον Φλωρο οχι ο φουφουτος.

Λαχουρένιος έγραψε:Ολα αλλαξαν απο το καλοκαιρι του 2015 και μετα, πρωτα με τα καπιταλ και το ψευτοδημοψηφισμα και υστερα με τους πολακηδες και τους υπολοιπους καραγκιοζηδες που εχουν μαζεψει.

Λαχουρένιος έγραψε:Ο Πολακης ειναι ενας κλασικος μεταπολιτευτικος υπουργος ή βουλευτης: αναιδης, απαιδευτος, αληταρας.

viewtopic.php?f=5&t=10529
0 .

Άβαταρ μέλους
Πρετεντέρης
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Πρετεντέρης » 28 Ιούλ 2019, 19:22

Πονάνε ωρε τα παλικάρια;
0 .
Να γίνει το Κιναλ ο δεύτερος πόλος.

Άβαταρ μέλους