Ραν ταν πλαν έγραψε:Πλούτωνα ανάκρουσε πρύμνα.
Έκλεισε πλέον το ζήτημα της απόδοσης ευθυνών για την τράκα** στα Τέμπη.
Η ευθύνη κατά τον πρώην Καλαβρύτων σεβασμιότατο Αμβρόσιο (πρώην ταγματάρχης της χωροφυλακής επί χούντας, αυτόκλητος θεματοφύλακας του εθνικού μας φρονήματος, δεξιός κομμουνιστοφάγος και μεταξύ πολλών άλλων αρετών της εθνικοφροσύνης και θαυμαστής του Χίτλερ) βαρύνει κατ' αποκλειστικότητα τα θύματα γιατί προηγουμένως είχαν πάρει μέρος στα καρναβάλια και ως εκ τούτου υπέστησαν τη θεία τιμωρία ως αποτέλεσμα της κατάπτυστης πράξης τους (να ντυθούν κολομπίνες και καμπόιδες πίνοντας αλκοολούχα ποτά και κάνοντας σεξ μεταξύ τους) η οποία συνιστά μεγίστη προσβολή προς τα χρηστά ήθη των θρησκευομένων δεξιών που συναγελάζονται αυτή την περίοδο στο νεοδημοκρατικό μαντρί υπό τη φωτισμένη καθοδήγηση του γόνου.
Τα πήρε και δικαίως λοιπόν ο θεός (κατά τον παναγιότατο) και τους πολτοποίησε προς παραδειγματισμό των υπολοίπων που θα σκεφτούν του χρόνου να ξεσαλώσουν καρναβαλίζοντας.
**ΤΜ σταθμάρχη Λάρισας.
Απεναντίας εγώ είμαι υπέρ του να εγκαταλείπουν την θέση του οι σταθμαρχες για να αγοράσουν σουβλάκια στους γιους τους και οι μηχανοδηγοι, να ξεκινούν τα τραίνα να κατεβαίνουν και να τα αφήνουν να πηγαίνουν μόνα τους.
Και για να είμαι ακόμα πιο προοδευτικός, βρίσκω πολύ φυσιολογικό οι ρυθμιστές εναέριας κυκλοφορίας να πηγαίνουν να αγοράσουν σερβιετες για την γυναίκα τους και τα αεροπλάνα να κατεβαίνουν χωρίς τις περιττές υπηρεσίες τους.
Στις περιπτώσεις αυτές όταν γίνει ατύχημα, δεν θα φταίνε ούτε οι σταθμαρχες, ούτε οι μηχανοδηγοι, ούτε οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας, η ευθύνη είναι στον Μητσοτάκη και τον Καραμανλή.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ: «Τελειώνουμε σήμερα ότι δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το ΕΑΜ. Είναι δική μας επιλογή οι Πρέσπες».