Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Re: Θα εχουμε παλι λοκνταουν?

Δημοσίευσηαπό bizeli » 02 Δεκ 2020, 23:26

Αρχέλαος έγραψε:Ο πρωθυπουργός λοιπόν την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινώσει:

1) Το άνοιγμα των καταστημάτων εποχικών ειδών που θα γίνει τη Δευτέρα 7/12. Τα κομμωτήρια θα ανοίξουν την Παρασκευή 11/12 και το λιανεμπόριο την Δευτέρα 14/12.

Α ευτυχώς που τα εποχικά καταστήματα θα ανοίξουν πρώτα.
Ήταν επείγουσα ανάγκη μου να αγοράσω χριστουγεννιάτικες μπάλες.

Έλα χριστέ...
1 .

Άβαταρ μέλους
denplirono
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό denplirono » 03 Δεκ 2020, 00:57

bizeli έγραψε:
vallon έγραψε:Θέλεις να πεις ότι κατά βάθος φοβάσαι και δεν νιώθεις εμπιστοσύνη στις παρενέργειες του εμβολίου

Ρε φίλε ψέματα δε θα σου πω.
Δεν μπορώ να σου πω ότι δε φοβάμαι. Εδώ ένα ντεπόν παίρνω και φοβάμαι για τις παρενέργειες.
Αλλά πρώτον δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση. Αν χρειαστεί να εμβολιαστούμε για να τελειώσει αυτός ο εφιάλτης, ας εμβολιαστούμε.
Δεύτερον, περισσότερες πιθανότητες έχω να πάθω κάτι αν μείνω ανεμβολίαστη παρά αν εμβολιαστώ.
Αν κολλήσω τον ιό τη γάμησα ενώ από το εμβόλιο οι πιθανότητες για παρενέργειες είναι λιγότερες.
Εεεε... I take my chances.
Τόσο γκαντέμω θα είμαι;

δικαιουσαι να ρισκαρεις τον ευατο σου για τον εαυτο σου. δεν δικαιουται ομως κανεις να απατει να κανουν και οι αλλοι το ιδιο επειδη αυτος δεν αντεχει αλλο, καποιοι αντεχουνε πολυ. Ειναι δικαιωμα του καθενος να γινει με τη θελεηση του πειραματοζωο. Αληθεια, μπορει να μας υπογραψει ο κατασκευαστης του εμβολιου και ο διακινητης(κυβερνηση) για τις μη παρενεργεις του εμβολιου και να αναλαβει τις σχετικες νομικες ευθυνες; Αν ναι, το κανω και εγω, αν οχι απο τους ορχεις να με κρεματε αναποδα δεν το κανω. Καντε το εσεις να δω πως τα παει και βλεπουμε :P
0 .
Θα γινει πολιτειακη ανωμαλια.Μολις γινει πολιτειακη ανωμαλια,αμεσως θα τραβηξει πισω το κεφαλαιο και θα απολυθουν ολοι οι υπαλληλοι. "Όταν αρχίσει απ΄τη Συρία...θα γενικευτεί"
Я не голосовал за Мицотакиса - εγω δεν ψηφισα Μητσοτακη

Άβαταρ μέλους
bizeli
Moderator
Moderator

Δημοσίευσηαπό bizeli » 03 Δεκ 2020, 01:21

denplirono έγραψε:δικαιουσαι να ρισκαρεις τον ευατο σου για τον εαυτο σου. δεν δικαιουται ομως κανεις να απατει να κανουν και οι αλλοι το ιδιο επειδη αυτος δεν αντεχει αλλο, καποιοι αντεχουνε πολυ. Ειναι δικαιωμα του καθενος να γινει με τη θελεηση του πειραματοζωο. Αληθεια, μπορει να μας υπογραψει ο κατασκευαστης του εμβολιου και ο διακινητης(κυβερνηση) για τις μη παρενεργεις του εμβολιου και να αναλαβει τις σχετικες νομικες ευθυνες; Αν ναι, το κανω και εγω, αν οχι απο τους ορχεις να με κρεματε αναποδα δεν το κανω. Καντε το εσεις να δω πως τα παει και βλεπουμε :P

Εννοείται ότι μιλάω για τον εαυτό μου και μόνο για τον εαυτό μου και ευχαριστώ που μου έδωσες την ευκαιρία να το ξεκαθαρίσω αυτό.
Δεν προτρέπω πόσο μάλλον "απαιτώ" να κάνουν και οι άλλοι το ίδιο.
Εκφράζω τις δικές μου προσωπικές ανησυχίες και τη δική μου βούληση και μόνο χωρίς να εκπροσωπώ κανέναν.
Ελπίζω να μη χρειαστεί να το επαναλάβω και στο μέλλον αυτό και να θεωρείται δεδομένο ότι μιλάω για τον εαυτό μου και μόνο.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 03 Δεκ 2020, 12:38

Αρχέλαος έγραψε:3) Τα μπαρ και η διασκέδαση δεν θα ανοίξουν πριν ξεκινήσει ο εμβολιασμός του γενικού πληθυσμού. Η απόφαση είναι ειλημμένη.

4) Η εστίαση θα μείνει κλειστή έως το τέλος του χρόνου και θα εκπονηθεί ειδικό σχέδιο με πολύ αυστηρούς κανόνες για να ανοίξει μέσα στον Γενάρη.

Αθανατη ελληνικη προχειροτητα. To καλοκαιρι τα αφησαν ολα χυμα για να λειτουργησουν οι παραπανω κλαδοι (συν τα ξενοδοχεια). Τον Οκτωβριο ανεβαλλαν το λοκνταουν στην Θεσ/νικη για τις 29 ωστε να δουλεψουν το 5ημερο του Αγ. Δημητριου και της 28ης. Στην Αττικη και στην υπολοιπη Ελλαδα ανακοινωθηκε το κλεισιμο Παρασκευη 30 αλλα εφαρμοστηκε απο Τριτη (!) 3/11 για να δουλεψουν αλλες 3 μερες παραπανω.

Αποτελεσμα? Εχασαν ολο τον Νοεμβριο και την εορταστικη περιοδο του Δεκεμβριου ενω θα χασουν και πολλους μηνες ακομα γιατι μεχρι να εμβολιαστει ενα ικανο τμημα του πληθυσμου (γυρω στο 60-70%) θα μας παρει τουλαχιστον ενα χρονο.

Για αλλη μια φορα η ελληνικη πολιτεια λειτουργει εντελως κοντοφθαλμα. Ετσι κανει και στα οικονομικα και εθνικα θεματα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 03 Δεκ 2020, 13:11

denplirono έγραψε:δικαιουσαι να ρισκαρεις τον ευατο σου για τον εαυτο σου. δεν δικαιουται ομως κανεις να απατει να κανουν και οι αλλοι το ιδιο επειδη αυτος δεν αντεχει αλλο, καποιοι αντεχουνε πολυ. Ειναι δικαιωμα του καθενος να γινει με τη θελεηση του πειραματοζωο. Αληθεια, μπορει να μας υπογραψει ο κατασκευαστης του εμβολιου και ο διακινητης(κυβερνηση) για τις μη παρενεργεις του εμβολιου και να αναλαβει τις σχετικες νομικες ευθυνες; Αν ναι, το κανω και εγω, αν οχι απο τους ορχεις να με κρεματε αναποδα δεν το κανω. Καντε το εσεις να δω πως τα παει και βλεπουμε :P

Σωστός ο παίκτης! :good:
Όσοι θέλουν, ας πάνε να κάνουν τα εμβόλια. Αφού υποτίθεται είναι τόσο αποτελεσματικά, ασφαλή και τους προστατεύουν, για ποιο λόγο αγχώνονται; :D

Έκνομες και αντισυνταγματικές ενέργειες δεν θα αποδεχτούμε. ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ! :yesyes: :yesyes: :yesyes:
0 .
Ο ψεκασμός είναι υγεία, είναι πολιτισμός!

Σκοτώνει βακτήρια, ιούς, μύκητες, ζιζάνια, καθώς και πάσης φύσεως παράσιτα
. :yesyes:

Άβαταρ μέλους
Ραν ταν πλαν
Kalamata Lover
Kalamata Lover

Δημοσίευσηαπό Ραν ταν πλαν » 03 Δεκ 2020, 13:16

bizeli έγραψε:
Αρχέλαος έγραψε:Ο πρωθυπουργός λοιπόν την Παρασκευή αναμένεται να ανακοινώσει:

1) Το άνοιγμα των καταστημάτων εποχικών ειδών που θα γίνει τη Δευτέρα 7/12. Τα κομμωτήρια θα ανοίξουν την Παρασκευή 11/12 και το λιανεμπόριο την Δευτέρα 14/12.

Α ευτυχώς που τα εποχικά καταστήματα θα ανοίξουν πρώτα.
Ήταν επείγουσα ανάγκη μου να αγοράσω χριστουγεννιάτικες μπάλες.

Έλα χριστέ...

Μην πάρεις μπάλες.
Πάρε σερπαντίνες, καμιά μάσκα, ροκάνα, χαρταετό, στρακαστρούκες, σοκολατένιο λαγουδάκι ή καμιά στολή Μπομπ Σφουγγαράκη για να υπάρχουν. :fico:
0 .
Εθνικόφρων σταλινικός κομμουνιστής.

Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 03 Δεκ 2020, 14:01

Adminović έγραψε:

Όσοι θέλουν, ας πάνε να κάνουν τα εμβόλια. Αφού υποτίθεται είναι τόσο αποτελεσματικά, ασφαλή και τους προστατεύουν, για ποιο λόγο αγχώνονται; :D

Έκνομες και αντισυνταγματικές ενέργειες δεν θα αποδεχτούμε. ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΞΟΥΜΕ ΣΤΗ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ! :yesyes: :yesyes: :yesyes:

https://www.protothema.gr/greece/articl ... -mathites/
... και στα @@ τους το Συνταγμα.
ΥΓ Τωρα αν μου πείτε ότι "θελουν το καλο μας", αναγκάζοντας να εμβολιαστουν τα παιδια (που αποδεδειγμένα δεν κινδυνεύουν απο αυτή την ασθένεια), - θα γελάσει και το παρδαλο κατσίκι με την ηλιθιότητα των ελς.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 03 Δεκ 2020, 14:14

ВладимирВладимирович έγραψε:https://www.protothema.gr/greece/articl ... -mathites/
... και στα @@ τους το Συνταγμα.
ΥΓ Τωρα αν μου πείτε ότι "θελουν το καλο μας", αναγκάζοντας να εμβολιαστουν τα παιδια (που αποδεδειγμένα δεν κινδυνεύουν απο αυτή την ασθένεια), - θα γελάσει και το παρδαλο κατσίκι με την ηλιθιότητα των ελς.

Αν και δεν έχω διαβάσει την απόφαση, αυτό που λέει το άρθρο είναι ότι αφορά παιδικούς σταθμούς και νηπιαγωγεία. Αυτά ΔΕΝ αποτελούν υποχρεωτική εκπαίδευση, άρα έχεις και την επιλογή να κρατάς στο σπίτι το παιδί σου ή πχ να το αφήνεις στους παππούδες και να μην το εμβολιάσεις.
0 .

micro
Basic poster
Basic poster

Δημοσίευσηαπό micro » 03 Δεκ 2020, 14:21

Adminović έγραψε:

Η νομιμότητα λέει τώρα, μέσω ΣΤΕ, πως οι εμβολιασμοί είναι αναγκαστικοί για τα παιδιά, οπότε τι γίνεται;

Πάντως το εμβόλιο για covid είναι ιδιάζουσα περίπτωση, δε νομίζω πως θα γίνει υποχρεωτικό, σε αυτό το στάδιο τουλάχιστον, που είναι πειραματικό.
0 .

Άβαταρ μέλους
Adminović
Sloboda Narodu
Sloboda Narodu

Δημοσίευσηαπό Adminović » 03 Δεκ 2020, 14:24

micro έγραψε:Η νομιμότητα λέει τώρα, μέσω ΣΤΕ, πως οι εμβολιασμοί είναι αναγκαστικοί για τα παιδιά, οπότε τι γίνεται;

Πάντως το εμβόλιο για covid είναι ιδιάζουσα περίπτωση, δε νομίζω πως θα γίνει υποχρεωτικό, σε αυτό το στάδιο τουλάχιστον, που είναι πειραματικό.

Κάνεις λάθος, διαβάζοντας τα μπουρδοσυμπεράσματα του πρωτοθέμα.

Οι παιδικοί σταθμοί και τα νηπιαγωγεία σε καμία περίπτωση δεν μπορούν νομικά να εξισωθούν με δημοτικά και γυμνάσια, όπου το κράτος σε υποχρεώνει να στείλεις το παιδί σου να φοιτήσει.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”