Βρε σεις με μπερδεύει οταν αναφέρεται σε "ψευδο αριστερής" κυβέρνησης
και είναι και είναι Διδάκτωρ φιλοσοφίας
γιατι η αληθινή αριστερα τι ειναι; δεν ειναι αυτο το πραγμα;
Νήμα γέλιου: εδώ γλεντάμε τους ζαίους και τους ανέλ
-
nemo
- Supreme poster

Re: Νήμα γέλιου: εδώ γλεντάμε τους ζαίους και τους ανέλ
0 .
το απόλυτο ένα που συχαίνομαι είναι οι αυταπάτες
επειδη είναι και ο λόγος της ύπαρξής μου
-
stavmanr
- Extreme poster

Δοκίμασε να το δεις από τα δεξιά:
είναι όλα τα δεξιά ίδια; Θεωρείς Χ.Α. και ΝΔ το ίδιο "δεξιά" κόμματα;
0 .
-
nemo
- Supreme poster

stavmanr έγραψε:Δοκίμασε να το δεις από τα δεξιά:
η νδ δεν ειναι δεξιο κομμα ...αν ηταν θα την ψηφιζα
0 .
-
stavmanr
- Extreme poster

Ακριβώς το ίδιο λέει ο ΚΚΕ για τον Σύριζα.
Νομίζω ότι απαντήθηκε η ερώτησή σου.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

stavmanr έγραψε:Ακριβώς το ίδιο λέει ο ΚΚΕ για τον Σύριζα.
σωστο και γνωστο αλλα μια και σε αρεσει να γραφεις
γραψε και τις διαφορες τους να δω και να το πιστεψω
υς..να την πουμε και τα ληγουρια εδω του κκε
υσ..θα το δω αργοτερα γιατι πιανω δουλεια τωρα
0 .
-
stavmanr
- Extreme poster

Σύμφωνα με τον Ν. Μπογιόπουλο, τον οποίο παρακολουθώ με κάθε ευκαιρία στο ραδιόφωνο, η απάντηση στο "πρώτη φορά αριστερά" είναι "την άλλη φορά αριστερά".
Η αριστεροσύνη, όπως και η δεξιοσύνη, κρίνεται από τους οπαδούς των ιδεολογιών ανάλογα με το πόσο "σοσιαλ-κεντρικές" ή "εθνο-κεντρικές" είναι οι πολιτικές αντίστοιχα. Κάθε ιδεολογία έχει αναπτύξει τα δικά της κριτήρια αξιολόγησης και κάθε κριτήριο αξιολόγησης υπόκειται σε κοινωνικό έλεγχο υπό των μαζών που ακολουθούν τη συγκεκριμένη ιδεολογία.
Επιπλέον, κάθε ιδεολογία αναπτύσσει το δικό της λεξιλόγιο: όσο δύσκολο είναι να συνεννοηθείς με κάποιον του ΚΚΕ στην ελληνική, άλλο τόσο είναι να συνεννοηθείς με τη Χ.Α., με το ΠΑΣΟΚ, με το ΣΥΡΙΖΑ, με τη ΝΔ αν δεν είσαι του χώρου. Το λεξιλόγιο της κάθε ιδεολογίας χτίζεται γύρω από το νοηματικό πυρήνα της ιδεολογίας, χρωματίζοντας τις λέξεις θετικά ή αρνητικά, ανάλογα με τον ιδεολογικό της βάρος.
Οι διαφορές τους, λοιπόν, είναι χαοτικές όταν μπαίνουν σε επίπεδο επικοινωνίας. Είναι αδύνατον να συνεννοηθείς με οποιονδήποτε ιδεολογικά προσκολλημένο, αφού η γλώσσα που χρησιμοποιεί δεν του επιτρέπει να επικοινωνήσει με άτομο που χρησιμοποιεί διαφορετικά τα νοήματά της.
Χαρακτηριστικά, δεν καταλαβαίνω τη λέξη "λαθρομετανάστης" επειδή δεν έχει νοηματικό περιεχόμενο. Κι όμως, τα άτομα του συγκεκριμένου χώρου της ακροδεξιάς τη χρησιμοποιούν σα να είναι παράγωγο ελληνικής σκέψης και λεξιπλαστικής τέχνης. Στην προσπάθειά μου να επικοινωνήσω με ανθρώπους της ακροδεξιάς συναντώ τέτοιου είδους κωλύματα τα οποία δυστυχώς παράγουν κενά στην επικοινωνία. Φυσικά το ίδιο περίπου συμβαίνει με κάθε άλλο πολιτικό χώρο.
Υ.Γ. να προτιμάς τη λέξη εργασία. Η δουλειά παραπέμπει σε παράγωγο της δουλείας.
Η αριστεροσύνη, όπως και η δεξιοσύνη, κρίνεται από τους οπαδούς των ιδεολογιών ανάλογα με το πόσο "σοσιαλ-κεντρικές" ή "εθνο-κεντρικές" είναι οι πολιτικές αντίστοιχα. Κάθε ιδεολογία έχει αναπτύξει τα δικά της κριτήρια αξιολόγησης και κάθε κριτήριο αξιολόγησης υπόκειται σε κοινωνικό έλεγχο υπό των μαζών που ακολουθούν τη συγκεκριμένη ιδεολογία.
Επιπλέον, κάθε ιδεολογία αναπτύσσει το δικό της λεξιλόγιο: όσο δύσκολο είναι να συνεννοηθείς με κάποιον του ΚΚΕ στην ελληνική, άλλο τόσο είναι να συνεννοηθείς με τη Χ.Α., με το ΠΑΣΟΚ, με το ΣΥΡΙΖΑ, με τη ΝΔ αν δεν είσαι του χώρου. Το λεξιλόγιο της κάθε ιδεολογίας χτίζεται γύρω από το νοηματικό πυρήνα της ιδεολογίας, χρωματίζοντας τις λέξεις θετικά ή αρνητικά, ανάλογα με τον ιδεολογικό της βάρος.
Οι διαφορές τους, λοιπόν, είναι χαοτικές όταν μπαίνουν σε επίπεδο επικοινωνίας. Είναι αδύνατον να συνεννοηθείς με οποιονδήποτε ιδεολογικά προσκολλημένο, αφού η γλώσσα που χρησιμοποιεί δεν του επιτρέπει να επικοινωνήσει με άτομο που χρησιμοποιεί διαφορετικά τα νοήματά της.
Χαρακτηριστικά, δεν καταλαβαίνω τη λέξη "λαθρομετανάστης" επειδή δεν έχει νοηματικό περιεχόμενο. Κι όμως, τα άτομα του συγκεκριμένου χώρου της ακροδεξιάς τη χρησιμοποιούν σα να είναι παράγωγο ελληνικής σκέψης και λεξιπλαστικής τέχνης. Στην προσπάθειά μου να επικοινωνήσω με ανθρώπους της ακροδεξιάς συναντώ τέτοιου είδους κωλύματα τα οποία δυστυχώς παράγουν κενά στην επικοινωνία. Φυσικά το ίδιο περίπου συμβαίνει με κάθε άλλο πολιτικό χώρο.
Υ.Γ. να προτιμάς τη λέξη εργασία. Η δουλειά παραπέμπει σε παράγωγο της δουλείας.
0 .
-
Λαχουρένιος
- Ultimate Stalker

Το ΚΚΕ ειναι κομμουνιστικο κομμα, ο ΣΥΡΙΖΑ σοσιαλδημοκρατικο. Σιγα την υψηλη επιστημη.
0 .
-
nemo
- Supreme poster

stavmanr έγραψε:Σύμφωνα με τον Ν. Μπογιόπουλο, τον οποίο παρακολουθώ με κάθε ευκαιρία στο ραδιόφωνο, η απάντηση στο "πρώτη φορά αριστερά" είναι "την άλλη φορά αριστερά".
Ας ειμαστε ειλικρινείς η εργασια πολλες φορες ειναι δουλεία και απλως δεν το τόνισα
ολα αυτα που αναφερεις ειναι γνωστα και συμφωνω αλλα περιμενα συγκεκριμενες
θεσεις εκτος απο μια ¨>τα προλεταριάτα> σε ολα τα αλλα συμφωνουν
ειναι μια λαιτ αριστερα
0 .
-
nemo
- Supreme poster

Λαχουρένιος έγραψε:Το ΚΚΕ ειναι κομμουνιστικο κομμα, ο ΣΥΡΙΖΑ σοσιαλδημοκρατικο. Σιγα την υψηλη επιστημη.
να κανουμε και λιγη πλακα ..θυμασαι το ανεκδοτο με τις κινεζες
που οι μεγαλυτεροι απο μας μας λεγανε οτι το ειχανε στα πλαγια;
0 .
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Ο Συριζα ειναι ενα νασιοναλ-σοσιαλιστικο κομμα, δεν καταλαβαινω γιατι αρνιεσαι να το ψηφιζεις.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ