libre έγραψε:Kauldron έγραψε:Όλοι οι Έλληνες είναι αρπακολλατζήδες, και όλοι οι Γάλλοι είναι μεθοδικοί, όλοι οι Γερμανοί είναι πειθαρχημένοι, και όλοι οι Έλληνες είναι ψευτονταήδες.
Το ότι υπαρχουν εξαιρέσεις είναι αυτονόητο, μην τα ξαναλέμε. Παντως ο,τι φήμη έχει βγει για έναν λαό έχει βγει από πολλα περιστατικά. Δηλαδη τι αποδείξεις θες οτι οι έλληνες οδηγοι ειναι δημοσιος κινδυνος; Εγω πια δεν οδηγω στην Ελλαδα απο φόβο.

Δηλαδή και οι φήμες που έχουν βγεί για τους Εβραίους, και χρησιμοποιούνται ευρέως    είναι κι αυτές σωστές? Θα το έλεγες αυτό εκεί στο Ναό του Political Correctness?
libre έγραψε:Kauldron έγραψε:Μ' αρέσει που φωνάζει και κατά του ρατσισμού.
Αν ζούσε Ελλάδα, χαλαρά θα ήταν Χρυσαυγίτης.

Χρυσαυγίτης εγώ; Ο ρατσισμός έχει σχέση με βιολογία. Δες στο site της Χρυσης Αυγης για «το σεβασμό στην ποικιλομορφία των χαρακτηριστικών» και πώς κοιτανε να περάσουν το ρατσισμό τους. Εγώ απλά καταγγέλλω τα κακα πολιτιστικά χούγια γιατί πιστευω οτι μπορουν να αλλαξουν.

Ναι, χρυσαυγίτης. Και μάλιστα, ενώ καταγγέλεις τα "κακά πολιτιστικά χούγια", "ψηφίζεις" αυτόν που πρακτικά θεσμοθέτησε την αλητεία και τη διαφθορά, εκείνον τον αλήτη, τον Αντρέα. 
Εσύ δεν καταγγέλεις τα κακά πολιτιστικά χούγια, καταγγέλεις μόνο για τους Έλληνες, τους καινούργιους "Εβραίους" της νεοφασιστικής Politically Correct Βόρειας Ευρώπης. Δεν βλέπω να καταγγέλεις τίποτα για τους Γάλλους και τους Γερμανούς, ίσα ίσα, μόνο καλά έχεις να πείς. Εκτός αν είναι "καταγγελία" να λές κάποιους "μεθοδικούς" και "πειθαρχημένους".
Αλλά στα πλαίσια της "φασίζουσας" λογικής μου, θεωρώ οτι δεν πρέπει να σβηστεί τίποτα απ' αυτά που γράφεις, για να δούμε πρακτικά, μέσω λογικής συζήτησης αν πράγματι έχεις εσύ δίκιο και δεν είναι "ρατσιστική" η συμπεριφορά σου, ή αν έχω εγώ και είναι.
Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από τον κρυφό φασισμό, κατ' εμέ, αυτόν δηλαδή που κρύβεται πίσω από έναν μανδύα "δημοκρατίας".