Και άσε τις πάντες, εδώ μιλάμε πλέον σχεδιάζουμε την Επανσταση :spiteful:

Kauldron έγραψε:Eίμαι αντιμνημονιακός, απο αυτούς που δεν υπογράφουν μνημόνιο και δεν υποτάσσονται στους Γερμανούς.
Μα ζείς στην Γερμανία, πώς δεν υποτάσσεσαι στους Γερμανούς? Απ' αυτούς ζείς.

Green Dragon έγραψε:Πάντως δε νομίζω ότι ο Kauldron θ' ανεχτεί πολλές παπαρίτσες από την πλευρά της κυβέρνησης, σύντομα θ' ακολουθήσει τον δρόμο της λογικής. Ας μην προτρέχω όμως τόσο πολύ για όλα, είναι λάθος.

exomotis έγραψε:Οχι αντιμνη ειναι αυτος που το πιστευει και δεν πιστευει απαραιτητα οτι μπορει εφοσον εχει βυθιστει το καραβι, την αλλη μερα να το ανασυρει απο τον βυθο.
Αυτος εχει αλλο ονομα ειπαμε.
Απο το 2009 υπηρχε η αντιμνη αποψη συγκεκριμενα.
Το τι εγεινε μετα ολοι το γνωριζουν.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ

Green Dragon έγραψε:Ο μόνος λόγος που ανέχτηκα τους Έλληνες αντιμνημονιακούς πολιτικούς σχηματισμούς είναι η πιθανότητα να έχουν κρυφό σχέδιο (και πρόθεση) επιστροφής στην δραχμή για την στιγμή που οι εταίροι νομοτελειακά θα μας έβαζαν το μαχαίρι στον λαιμό και ελλείψει κάποιου πραγματικά αντιευρωπαϊκού σχηματισμού. Δεν είμαι ευρωσκεπτικιστής, αντιευρωπαϊστής είμαι γιατί θεωρώ την ΕΕ σάπια πέραν του σημείου που θα μπορούσε να βελτιωθεί, κάτι σαν το ΠΡΟΔΟΚ και τη ΝΔ.
Ώρα να μάθουμε πέραν κάθε αμφισβητήσεως την αλήθεια. Οι πράξεις δεν λένε ψέμματα και σύντομα θα έχουμε πράξεις (και συμπέρασμα). Στην χειρότερη περίπτωση θ' αναγκαστούμε να περιμένουμε 4 μήνες.