ΝΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
ВладимирВладимирович
Supreme poster
Supreme poster

Re: ΝΗΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΕΝΤΑΞΗΣ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ

Δημοσίευσηαπό ВладимирВладимирович » 21 Φεβ 2015, 15:44

Δεν ήξερες ότι είμαστε αθεράπευτοι;
Και άσε τις πάντες, εδώ μιλάμε πλέον σχεδιάζουμε την Επανσταση :spiteful:

Εικόνα
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 21 Φεβ 2015, 15:51

Kauldron έγραψε:
Eίμαι αντιμνημονιακός, απο αυτούς που δεν υπογράφουν μνημόνιο και δεν υποτάσσονται στους Γερμανούς.

Μα ζείς στην Γερμανία, πώς δεν υποτάσσεσαι στους Γερμανούς? Απ' αυτούς ζείς.

Το ήξερα ότι θα το γράψεις αυτό ως επιχείρημα :LoL:

Μην μπερδεύεσαι, δεν με ταϊζει κανείς με δανεικά μετά απο παρακάλια και συμβιβασμούς. Δουλεύω και πληρώνομαι. Η σχέση μου με τους Γερμανούς συνοψίζεται σε συμβόλαιο εργασίας, ενοικιαστήριο, κοκ, δεν υπέγραψα κανένα μνημόνιο με όρους σκληρούς όρους για να συνεχίσουν να με δανείζουν και να αναχρηματοδοτώ το ήδη υπάρχον χρέος μου. Ούτε έκανα καμιά έκπτωση στις απόψεις και την ιδεολογία μου.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 21 Φεβ 2015, 16:06

Απ' ότι έχω καταλάβει το πρόβλημα είναι ότι οι περισσότεροι βάζουν το κάρο μπροστά απ' το άλογο, όπου κάρο το κόμμα και άλογο οι προσωπικές τους απόψεις. Δηλαδή το κόμμα-αρχηγός-ομάδα δίνει τον ρυθμό και εκείνοι χορεύουν ενώ θα έπρεπε να ισχύει το αντίθετο.

Πάντως δε νομίζω ότι ο Kauldron θ' ανεχτεί πολλές παπαρίτσες από την πλευρά της κυβέρνησης, σύντομα θ' ακολουθήσει τον δρόμο της λογικής. Ας μην προτρέχω όμως τόσο πολύ για όλα, είναι λάθος.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 21 Φεβ 2015, 16:16

Green Dragon έγραψε:Πάντως δε νομίζω ότι ο Kauldron θ' ανεχτεί πολλές παπαρίτσες από την πλευρά της κυβέρνησης, σύντομα θ' ακολουθήσει τον δρόμο της λογικής. Ας μην προτρέχω όμως τόσο πολύ για όλα, είναι λάθος.

Και εγώ έτσι θέλω να πιστεύω αλλά αυτός δεν είναι λόγος για να μην το κράζουμε όσο ανέχεται παπαρίτσες (πχ υπογραφή νέου μνημονίου).
Αν σύντομα ανανήψει και ξαναγίνει αντιμνημονιακός, μπράβο του.

Να μην προτρέχουμε, σωστό αυτό, αλλά σωστό είναι επίσης να καυτηριάζονται επί τόπου όσες παπαρίτσες βλέπουμε να συμβαίνουν και όχι να προσπαθούμε να βρούμε αστείες δικαιολογίες κομματομποτικού στυλ για να τις δικαιολογήσουμε, ή ακόμη χειρότερα, να αποδεχόμαστε την ανάγκη των παπαρίτσων σε αντίθεση με τα όσα πιστεύαμε μέχρι τώρα.
0 .
«Και η κουτσή Μαρία είναι εθνικιστές. Δηλαδή σε αυτό το επίπεδο; Εμείς είμαστε όλος ο πλανήτης!»

«Εμείς· οι Aλεξανδρείς, οι Aντιοχείς, οι Σελευκείς, κ’ οι πολυάριθμοι επίλοιποι Έλληνες Aιγύπτου και Συρίας, κ’ οι εν Μηδία, κ’ οι εν Περσίδι, κι όσοι άλλοι. Με τες εκτεταμένες επικράτειες, με την ποικίλη δράσι των στοχαστικών προσαρμογών. Και την Κοινήν Ελληνική Λαλιά ώς μέσα στην Βακτριανή την πήγαμεν, ώς τους Ινδούς. Για Λακεδαιμονίους να μιλούμε τώρα!»

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 21 Φεβ 2015, 16:23

Ma ολοι οι αντιμνη αυτο που λενε ειναι.
Αλλα κατα την αποψη σου δεν υπαρχει πραγματικο κομμα η σχηματισμος αντιμνη για πρακτικους λογους.
Αρα παπσριες εκ του ασφαλους.
Το να εισαι απο τους αντιμνη γιατι υπαρχουν και οι εντελως ηλιθιοι μνη , δεν παει να πει επισης οτι αυτα που γραφεις για το πως θα πραξεις τωρα δεν ειναι ενα καρο μαλακιες.
Το να αποφυγεις λοιπον την μαλακια ειναι το θεμα, και εκει εχουν δυσκολιες οι ανετοι αντιμνη του γλυκου νερου χωρις κοστος.

Λυσεις......παραδειγμα ..εκει σιωπη.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 21 Φεβ 2015, 16:25

Με λιγα λογια λογια για ολους.
Αλλο αντιμνη αλλο μαλλλακας με τρια λαμδα που γραφει για να περνα η ωρα.
0 .

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 21 Φεβ 2015, 16:26

Έτσι.

Αντιμνημονιακός είναι αυτός που υπογράφει μνημόνια, γιατί there is no other alternative που έλεγε και η κ. Θάτσερ, και ο ΓΑΠ, και ο Σαμαράς.

Να ξέρουμε τι λέμε.

Ακόμη πιο αντιμνημονιακός είναι όποιος γλύφει εκεί που έφτυνε και αθετεί τις περισσότες τουλάχιστον προεκλογικές του υποσχέσεις μέσα σε έναν μήνα. Σε περισσότερους ποιος ξέρει.
Εκεί μιλάμε για ντούρο αντιμνημονιακό, όχι σαν τους άλλους που δεν υπάρχουν πολιτικοί φορείς να στηρίξουν τις απόψεις τους.
0 .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 21 Φεβ 2015, 16:29

Οχι αντιμνη ειναι αυτος που το πιστευει και δεν πιστευει απαραιτητα οτι μπορει εφοσον εχει βυθιστει το καραβι, την αλλη μερα να το ανασυρει απο τον βυθο.
Αυτος εχει αλλο ονομα ειπαμε.
Απο το 2009 υπηρχε η αντιμνη αποψη συγκεκριμενα.
Το τι εγεινε μετα ολοι το γνωριζουν.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ
0 .

Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό Green Dragon » 21 Φεβ 2015, 17:29

exomotis έγραψε:Οχι αντιμνη ειναι αυτος που το πιστευει και δεν πιστευει απαραιτητα οτι μπορει εφοσον εχει βυθιστει το καραβι, την αλλη μερα να το ανασυρει απο τον βυθο.
Αυτος εχει αλλο ονομα ειπαμε.
Απο το 2009 υπηρχε η αντιμνη αποψη συγκεκριμενα.
Το τι εγεινε μετα ολοι το γνωριζουν.

ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΠΟΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ

Η άποψή μου είναι ακριβώς η ίδια με εκείνη που είχα και πριν τις εκλογές: Αντιμνημόνιο εντός ΕΕ δεν μπορεί να υπάρξει παρά μόνο αν αλλάξει η ίδια η ΕΕ, πράγμα που απαιτεί την δράση συγκεκριμένων παραγόντων και κάποια χρόνια. Απείρως πιθανότερη είναι η διάλυση (που όμως έχει ακόμα δρόμο) οπότε και ο καθένας θ' αναλάβει αναγκαστικά τις ευθύνες του.

Ο μόνος λόγος που ανέχτηκα τους Έλληνες αντιμνημονιακούς πολιτικούς σχηματισμούς είναι η πιθανότητα να έχουν κρυφό σχέδιο (και πρόθεση) επιστροφής στην δραχμή για την στιγμή που οι εταίροι νομοτελειακά θα μας έβαζαν το μαχαίρι στον λαιμό και ελλείψει κάποιου πραγματικά αντιευρωπαϊκού σχηματισμού. Δεν είμαι ευρωσκεπτικιστής, αντιευρωπαϊστής είμαι γιατί θεωρώ την ΕΕ σάπια πέραν του σημείου που θα μπορούσε να βελτιωθεί, κάτι σαν το ΠΡΟΔΟΚ και τη ΝΔ.

Ώρα να μάθουμε πέραν κάθε αμφισβητήσεως την αλήθεια. Οι πράξεις δεν λένε ψέμματα και σύντομα θα έχουμε πράξεις (και συμπέρασμα). Στην χειρότερη περίπτωση θ' αναγκαστούμε να περιμένουμε 4 μήνες.
0 .
Οι πληρωμένοι μπαίνουν στην ignore list γιατί δεν έχει νόημα να διαβάζω τις απόψεις τους αφού στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για απόψεις αλλά οδηγίες. Το αυτό και για τον διάλογο με τέτοιους λογαριασμούς.

Άβαταρ μέλους
Διάδοχος
Danchō
Danchō

Δημοσίευσηαπό Διάδοχος » 21 Φεβ 2015, 18:51

Green Dragon έγραψε:Ο μόνος λόγος που ανέχτηκα τους Έλληνες αντιμνημονιακούς πολιτικούς σχηματισμούς είναι η πιθανότητα να έχουν κρυφό σχέδιο (και πρόθεση) επιστροφής στην δραχμή για την στιγμή που οι εταίροι νομοτελειακά θα μας έβαζαν το μαχαίρι στον λαιμό και ελλείψει κάποιου πραγματικά αντιευρωπαϊκού σχηματισμού. Δεν είμαι ευρωσκεπτικιστής, αντιευρωπαϊστής είμαι γιατί θεωρώ την ΕΕ σάπια πέραν του σημείου που θα μπορούσε να βελτιωθεί, κάτι σαν το ΠΡΟΔΟΚ και τη ΝΔ.

Ώρα να μάθουμε πέραν κάθε αμφισβητήσεως την αλήθεια. Οι πράξεις δεν λένε ψέμματα και σύντομα θα έχουμε πράξεις (και συμπέρασμα). Στην χειρότερη περίπτωση θ' αναγκαστούμε να περιμένουμε 4 μήνες.

Αυτό.

Από την μία έχουμε μεταφυσικές μαλακίες απο συριζομποτς και απο την άλλη γεγονότα. Τα γεγονότα μέχρι στιγμής λένε ότι ο σύριζα υπέγραψε συνέχιση του μνημονίου και επιτήρηση απο την τρόικα σε αντίθεση με όσα έλεγε μέχρι και πριν λίγες ημέρες.

Επι των γεγονότων θα γίνονται οι κρίσεις, όχι επί των μεταφυσικών παπαρδέλων και της προσωπολατρείας των συριζομποτς.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”