Α Π Ε Ρ Γ Ι Α

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Re: Α Π Ε Ρ Γ Ι Α

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 16 Νοέμ 2015, 21:32

nik_killthemall έγραψε:
το μεταπασοκ ειστε και υπερηφανευεστε κιολας ρε πστη μου ...

Και τώρα που έγραψες όλα όσα ήθελες ακούω τις προτάσεις σου...
Ουτε πασόκοι λοιπόν ούτε συριζαίοι ούτε δεξιοί και αριστεροί.
Για πες να δούμε τις λύσεις και τις πολιτικές θέσεις που εσύ προτείνεις...
Γιατί το βρίσιμο και το τζάμπα πολιτικός μάγκας το ξέρω και γω, αλλά τολμώ να πάρω μια θέση έστω στραβή για σένα...
Εσύ τι πρεσβεύεις γιατί μόλις φτάσουμε στο δια ταύτα ολοι είστε μουγκα....
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 16 Νοέμ 2015, 22:16

Kill them all.

Δεν σαρεσει?
0 .

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 17 Νοέμ 2015, 10:50

AZUREUS έγραψε:
nik_killthemall έγραψε:
το μεταπασοκ ειστε και υπερηφανευεστε κιολας ρε πστη μου ...

Και τώρα που έγραψες όλα όσα ήθελες ακούω τις προτάσεις σου...
Ουτε πασόκοι λοιπόν ούτε συριζαίοι ούτε δεξιοί και αριστεροί.
Για πες να δούμε τις λύσεις και τις πολιτικές θέσεις που εσύ προτείνεις...
Γιατί το βρίσιμο και το τζάμπα πολιτικός μάγκας το ξέρω και γω, αλλά τολμώ να πάρω μια θέση έστω στραβή για σένα...
Εσύ τι πρεσβεύεις γιατί μόλις φτάσουμε στο δια ταύτα ολοι είστε μουγκα....

τριχες κατσαρες ...

το ξεκινησαμε απο το γεγονος πως ΜΟΝΟ οταν οι απεργιες εγιναν απεναντι στον συριζα που ηταν κυβερνηση, βρηκατε το θαρρος να ομολογησετε πως μεχρι τωρα ο απεργιακος περιπατος ηταν αποκλειστικο προνομιο των πασοκων και των δημοσιων υπαλληλων και επομενως οτι τοσα χρονια οι απεργιες στις οποιες πρωτοστατουσατε ΔΕΝ αντιπροσωπευαν ΚΑΝΕΝΑΝ απτην ζουγκλα του ιδιωτικου τομεα και για αυτη τη πραγματικοτητα ο συριζα προφανως και ΔΕΝ εχει κανει τιποτα οσο ειναι κυβερνηση, και επειδη δεν ειχατε τι να πειτε, το πηγατε στα επιδοματα σιτισης που εδωσε ο συριζα (ελεος) και στις λαμογιες των ολυμπιακων αγωνων και των νδ-σοκ με τις οποιες απευθειας ταυτιζετε καθε αποψη που σας αντιτιθετε.

τις αποψεις μου τις ξερεις αζουρ, αλλα η απαντηση σου σε αυτες ηταν οτι εσυ δεν ασχολεισαι με υπανθρωπους βλημερους και τους υποστηρικτες τους, αλλα μονο με παγκοσμιους ηγετες οπως το τσιπρα, γιατι εισαι πολυ αφυψηλου και τα φρυδια μου εκτελουν αιθερια ταλαντωση με χαρη και αρμονια ...

πριν απο λιγες μερες ανακαλυψατε οτι

Και να μην υπήρχε το μνημόνιο θα έπρεπε να το είχαμε εφεύρει
(βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σιμορέλης http://www.fortunegreece.com/article/vo ... efevroume/)

αυτο ηταν το μοτο του υπανθρωπου βλημερου στις εκλογες του 2012 !

υπανθρωπος αζουρ ειναι ΜΟΝΟ ενας, αυτος που αλλα λεει πριν βγει κυβερνηση και αλλα αφου βγει.
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 17 Νοέμ 2015, 12:13

nik_killthemall έγραψε:τριχες κατσαρες ...

Ρε κιλ μη μου μιλάς για ιδιωτικό τομέα και τη ζούγκλα του γιατί την έχω ζήσει για τα καλά στο πετσί μου και ευτυχώς τυχαίνει να είμαι ικανοποιημένος για όσα έχω καταφέρει μόνο με τις δικές μου δυνάμεις. Και επίσης μη μου αναφέρεις και συ και ο όποιος ανύπαρκτος πολιτικά Τζήμερος για δημοσιοϋπαλληλίκια γιατί έχω την χειρότερη γνώμη για δαύτους. Αλλά όχι μόνο για αυτούς. Για να είμαστε δίκαιοι και στον ιδιωτικό τομέα επικρατεί η ίδια με τον δημόσιο και χειρότερη διαφθορά και ανικανότητα. Μαφίες, εργολάβοι, καναλάρχες, φοροδιαφυγή μεχρι και το κλέψιμο στα ρέστα απο τον τελευταίο περιπτερά της γειτονιάς.
Παρ τον ένα τομέα και χτύπα τον άλλο δηλαδή.
Τα δημοσιοϋπαλληλίκια είναι το κράτος. Σ αρέσει δεν σ αρέσει αυτούς έχεις μ αυτούς πορεύεσαι. Ψάξε βρες τους υπεύθυνουςα που τους έφτιαξαν έτσι.

Και ασε μωρέ τους πασόκους. Πάνε αυτοί πεθάνανε πολιτικά οπως και οι νεοδημοκράτες. Ειχαν την ακμή τους την παρακμή τους και τον πολιτικό θάνατο τους. Οτι βλέπεις να κινείται απο κει τώρα είναι πολιτικά ζόμπι άνευ σημασίας.
Κάποιοι απο τους νεοδημοκράτες γυρισαν στις ιδέες των προγόνων τους. Γερμανοτσολιαδισμός, ρουφιανιά, μαυραγοριτισμός, δοσιλογισμός, και παρακρατικός τραμπουκισμός. Εχουν μαγαρίσει όλο το διαδίκτυο οι πστδις.

Κάποιοι απο τους ορφανούς πια πασοκοδεξιούς κατηφόρησαν στον συριζα και καλώς τους. Τους μάζεψε ο Τσίπρας μάλλον απο οίκτο. Η αριστερά δεν αποκλείει κανέναν εκτός απο τους φασίστες και τους διεφθαρμενους και έτσι πρέπει. Ο Τσιπρας δεν βλέπω που μπορεί να ευθύνεται για τις ευκαιρίες που έδωσε σε όλους αυτούς. Ετσι πρέπει να κάνουν άλλωστε οι μεγαλόψυχοι και οι θαρραλέοι ηγέτες. :D

Ο τσίπρας δεν μας έβαλε στα μνημονια ούτε τα υπέγραψε οσο και να προσπαθούν κάποιοι να πείσουν τον κόσμο για το αντίθετο. Ο τσίπρας διαπραγματεύτηκε την καταστροφή των ανίκανων και διεφθαρμενων σαμαροβενιζέλων. Το αν διαπραγματεύεται σωστά ή όχι μπορείς να πεις κάτι αλλά οτι κάνει, το κάνει με τη συμφωνη γνώμη του κόσμου που τον ψηφίζει. Αν δεν το θυμάσαι κερδίζει συνεχώς εκλογές και δημοψηφίσματα ακόμα και με κλειστές τράπεζες ακόμα και με τον πόλεμο που του γινεται απο τους πραγματικούς υπεύθυνους της καταστροφής και της οικονομικής ασφυξίας.
Αυτή είναι η πραγματικότητα. Παρακαλάτε λοιπόν να τα καταφέρει ο Τσίπρας και η κυβέρνηση να πάρουμε κανα φράγκο να πορευτούμε γιατί σας βλέπω όλους με τις γαλότσες αξημέρωτα στα χωράφια να μαζεύετε ραδίκια για να φάτε μεσημεριανό. :D
0 .
-Ενα κίνημα φασιστικό/ναζιστικό/εθνικιστικό/αυταρχικό/χουντικό/χιτλερικό/αυγοφιδίτικο
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

Άβαταρ μέλους
nik_killthemall
Extreme poster
Extreme poster

Δημοσίευσηαπό nik_killthemall » 17 Νοέμ 2015, 13:27

αρες μαρες κουκουναρες ....

"και τι εγινε που ο τσιπρας ελεγε αλλα πριν και αλλα λεει τωρα, και τι εγινε που αρχιζει και λεει ιδια ακομα και με αυτον που τον ελεγα υπανθρωπο, αφου κερδαει νικαει, ποσοστα, κορδελακια, κομφετι, πανυγηρισμοι γκοοοολ ... "

Εικόνα
0 .
Αρίστος έγραψε:Καλα εκανε ο Τσιπρας κι ελεγε ενα καρο ψεματα .

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 17 Νοέμ 2015, 21:28

Ειδες την προτασαρα ρε Αζουρεα, τι αλλο θελεις?
0 .

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 17 Νοέμ 2015, 22:14

exomotis έγραψε:Ειδες την προτασαρα ρε Αζουρεα, τι αλλο θελεις?

Αυτό που ήθελα το πέτυχα.
Ηθελα να καταλάβω αν αξίζει να ασχολείται κανείς σοβαρά με όσους αντιπολιτεύονται τον ΣΥΡΙΖΑ.
Το συμπέρασμα βγήκε εύκολα.
Οπότε Πάμε γερά Ηγέτη!! σκίστους τη κωλάρα..... :D
0 .
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 17 Νοέμ 2015, 23:03

Oυτε και αυτο δεν εχει πλεον νοημα και σημασια για αυτον.
Δεν βαραει ουτε και ασχολειται με πτωματα.
1000 χρονια Αλεξη βλεπω εδω , μετα τα τραγελαφικα που βαζουν λουκετο στην νουδουλα.
Παρεκτος και παει για ηγετης στην ΕΕ.
Πανευκολο ε, στο χερι τους εχει ολος αυτους τους χαχολους που αγναντευουμε.
0 .

Άβαταρ μέλους
AZUREUS
Crazy poster
Crazy poster

Δημοσίευσηαπό AZUREUS » 17 Νοέμ 2015, 23:15

exomotis έγραψε:.
Παρεκτος και παει για ηγετης στην ΕΕ.
Πανευκολο ε, στο χερι τους εχει ολος αυτους τους χαχολους που αγναντευουμε.

Καλά άσε τους εδώ γραφικούς χαχολους αυτοί είναι τελειωμένη υπόθεση. Δεν αξίζει να ασχολείται κανείς σοβαρά μαζί τους.
Για την Ευρώπη αρχίζουν τώρα τα στοιχήματα και οι αποφάσεις. Φοβάμαι οπως και πολλοί ευρωπαιοι την άνοδο των ξενοφοβικών ακροδεξιών κομμάτων.
Θα αντιμετωπίσουν οι Ευρωπαίοι τον θρησκευτικό φασισμό της ανατολής με τον πολιτικό φασισμό της δύσης?
Μου φαίνεται οτι θα βλέπουμε σε λίγο την Μέρκελ και τον Ολαντ να τρέχουν πίσω απο τον Αλέξη Τσίπρα. Για πολλούς λόγους...
Θυμήσου το...
0 .
-Είμαστε η ΔΕΞΙΑ.

Ελευθερία ή φασισμός.

exomotis
Chiprleader
Chiprleader

Δημοσίευσηαπό exomotis » 17 Νοέμ 2015, 23:36

Μα αυτο ακριβως.
Θενε δεν θενε λοιπον πρεπει να βρουν ενα πολιτικο που να μπορει να αντιπαρατεθει με δαυτους τους ακροδεξιους και να εχει και αριστερη - κομμουνιστικη παιδεια και εσανς.
Η Μερκελ την εχασε αυτη που ειχε γιατι ανακατευτηκε με πολυ δεξιο κομμα.
Ο νεος λοιπον λαμπερος ηγετης ειναι μονο αυτος τωρα αφου και ο Βρετανος των εργατικων ε, ειναι καπως μεγαλος.

Λοιπον, τον βλεπω προεδρο της ΕΕ αλλα με πολυ μεγαλυτερες και ουσιαστικοτερες εξουσιες απο τον ανθρωπακο σημερα τον φουκαρα τον Λουξεμβουργιο.

Ο ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ.

ΓΑΜΕΙ ΚΑΙ ΔΕΡΝΕΙ.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”