nik_killthemall έγραψε:χαχαχααχ ρε αστειε τυπε τον "διαλογο" που δειχνει οτι εχεις προβληματα αναγνωσης γιατι τον κανεις σκιπ ?
το παρων μυνημα σου αποδεικνυει επιπλεον και το τεραστιο ελλειμμα δημοκρατιας που σε διακρινει, περαν απο την αηδιαστικη σου αισθητικη να περιφερεις το χοντρομπαζο στο αβαταρ σου.
οι συριζανελιτες το 3ο μνημονιο ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ, αλλιως λεγεται και κοστος ψηφου ή συνεπεια ψηφου στη δημοκρατια ! θα γερασεις και δεν θα καταλαβεις οτι καθε φορα που ψηφιζεις θα εχεις ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ !
αυτοι που δεν το αξιζαν το 3ο μνημονιο, ειναι αυτοι που δεν ψηφισαν συριαζανελ επειδη εβλεπαν το ΠΡΟΦΑΝΕΣ, ωστοσο και αυτοι θα το γευτουν γιατι στη δημοκρατια γινεται η μλκια που δερνει την πλειοψηφεια.
πηξε στο 3ο μνημονιο ψαρακα
Δίνω έμφαση στο σημείο που κατά τη γνώμη μου έχει τη μεγαλύτερη σημασία, στο ότι γίνεσαι ουσιαστικά μια Φιλιππινέζα των μνημονιακών... τους οποίους υποτίθεται ότι απεχθάνεσαι (αφού συνέχεια λες "μα γιατί ψηφίζατε πασόκ-νδ, μα γιατί ψηφίζατε πασόκ-νδ που σας έφεραν σε αυτά τα χάλια", αλλά τώρα ξαφνικά οι ψηφοφόροι τους έγιναν τώρα για εσένα καλοί!). Το άβαταρ φασιστάκο αν δεν το γουστάρεις να μην το βλέπεις. Δε θα μου επιβάλλεις εσύ τι θα βάζω και τι όχι. Κατάλαβες;
Το υπόλοιπο μήνυμά σου είναι ακόμη μια τεράστια μπούρδα, από τις τόσες που συνηθίζεις να γράφεις εδώ μέσα. Πάλι αποφασίζεις με έναν τρόπο μεταφυσικό για το ποιος αξίζει να τιμωρηθεί και ποιος όχι, πάλι βρίζεις τους πάντες που δεν έχουν την ίδια αντίληψη με εσένα, πάλι είναι μαλάκας όποιος... δεν ψηφίζει πασόκ και νδ (που συμπεριλαμβάνονται στο "ο,τιδήποτε πέραν σύριζα ανέλ", τα κόμματα τα οποία βρίζεις και ψηφίσανε με χέρια και με πόδια το τρίτο μνημόνιο). Υπαρκτός σουρεαλισμός, απύθμενη ανοησία. Μέσα από την καρδιά μου σου εύχομαι περαστικά.
Κανονικά επίσης θα έπρεπε να σου αλλάξω τον αδόξαστο με αυτό που μου γράφεις στο τέλος, αλλά δε θα κατέβω στο επίπεδό σου. Ευτυχώς, εγώ και οι δικοί μου άνθρωποι, δε θα σου πω πως, αλλά θα αντέξουμε, και μάλιστα σε αρκετά καλές συνθήκες συγκριτικά με άλλους. Εγώ λυπάμαι όσους υπέφεραν και θα υποφέρουν και με το τρίτο μνημόνιο, συμπεριλαμβανομένου εσένα, που εκτός κι αν μας γράφεις από το εξωτερικό ή είσαι σε μια καλή σχετικά οικονομική κατάσταση, δυστυχώς θα ματώσεις, με τις υπογραφές, τις ψήφους και τις πολιτικές βουλήσεις πέντε κομμάτων.