ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Η Ελλάδα που αντιστέκεται.
Ας κρατήσουν τα ατιμί και θα βρούμε αλλιώτικα στέκια επαρχιώτικα.
Και αυτά σας φάγανε.
Όλα εδώ πληρώνονται, κουφάλες!
Ας κρατήσουμε την καλλιέπεια μας τις δύσκολες αυτές ώρες.

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:
Η Ελλάδα που αντιστέκεται.
Ας κρατήσουν τα ατιμί και θα βρούμε αλλιώτικα στέκια επαρχιώτικα.
Και αυτά σας φάγανε.
Όλα εδώ πληρώνονται, κουφάλες!

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Μεταρρυθμίσεις γιανίτση, μακεδονικό, ίμια, ταυτότητες, παρελάσεις αλβανών, αγανακτισμένοι, και τόσα, τόσα άλλα. Αυτοί είναι το όχι. Αυτοί επιτρέπουν σε σύριζα, χρυσή αυγή, ανέλ να σας πηγαίνουν 30+ χρόνια πίσω (στην καλύτερη). Θυμηθείτε όλα αυτά τα χρόνια που στεκόσασταν εσείς και πού ο εγκέφαλος και κάντε την αυτοκριτική σας. Δεν θα σας προγκήξω (πολύ).

Kauldron έγραψε:ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Μεταρρυθμίσεις γιανίτση, μακεδονικό, ίμια, ταυτότητες, παρελάσεις αλβανών, αγανακτισμένοι, και τόσα, τόσα άλλα. Αυτοί είναι το όχι. Αυτοί επιτρέπουν σε σύριζα, χρυσή αυγή, ανέλ να σας πηγαίνουν 30+ χρόνια πίσω (στην καλύτερη). Θυμηθείτε όλα αυτά τα χρόνια που στεκόσασταν εσείς και πού ο εγκέφαλος και κάντε την αυτοκριτική σας. Δεν θα σας προγκήξω (πολύ).
Οι "μεταρρυθμίσεις" του Γιαννίτση, ήταν κάτι που το ίδιο το κόμμα σου, ώς κυβέρνηση, πήρε πίσω. Και είμαι βέβαιος, οτι και εσύ ο ίδιος, λόγω του οτι τότε βρισκόσουν Ελλάδα και θα ήσουν αναγκασμένος να ζήσεις υπό αυτές τις "μεταρρυθμίσεις", θα ήσουν στα κάγκελα και θα φώναζες εναντίον αυτών των "μεταρρυθμίσεων".
Αλλά αν θέλεις "μεταρρυθμίσεις", για πές μου, για ποιό λόγο στήριζες Αντρέα Παπανδρέου το 93, και δεν στήριζες Μητσοτάκη, ο οποίος από τότε φώναζε για μεταρρυθμίσεις, και μάλιστα κατά πολύ πιο ήπιες απ' αυτές του Γιαννίτση (ήπιες, γιατί αν ξεκινούσαν από πιο νωρίς, προφανώς τα μέτρα δεν θα χρειαζόταν να είναι τόσο σκληρά).
Μου κάνει εντύπωση, που ένα άτομο που στήριζε με χέρια και με πόδια τις απίθανες σπατάλες των Ολυμπιακών έργων (αλήθεια, τί ακριβώς κερδίσαμε από αυτά?) που δεν έχει κανένα πρόβλημα με το να μην γίνει Κτηματολόγιο (που είναι σημαντικότατος μοχλός ανάπτυξης) και που δεν έχει κανένα πρόβλημα με το να φαγωθούν τα λεφτά του Κτηματολογίου και να κληθεί ο Ελληνικός λαός να πληρώνει και πρόστιμο, τραβάει τη γραμμή στους χαμηλοσυνταξιούχους.
Για τα υπόλοιπα άσχετα που λες, σου απαντάει και ο Λαμόγιος.

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε:Η άποψή μου είναι ότι η είσοδος στο ευρώ δεν είναι η επιτομή του λαϊκισμού, αλλά η μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία τα τελευταία διακόσα χρόνια - η απώλεια της οποίας, μάλιστα, καταλογίζεται ακριβώς στον εθνολαϊκισμό!