Κατά τα άλλα, στον υπόλοιπο κόσμο, η Αλβανία αμφισβητεί χερσαία και θαλάσσια σύνορα με την Ελλάδα.
Και εμείς θα μοιράσουμε υπηκοότητες.
Νομοσχέδιο σχετικά με την απόδοση ιθαγένειας σε αλλοδαπούς
-
fasistario
- Mr Lamogio

Re: Νομοσχέδιο σχετικά με την απόδοση ιθαγένειας σε αλλοδαπο
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."
-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

fasistario έγραψε:Κατά τα άλλα, στον υπόλοιπο κόσμο, η Αλβανία αμφισβητεί χερσαία και θαλάσσια σύνορα με την Ελλάδα.
Δείγμα φασιστικού παραλογισμού, θα πρεπε να μπει στις "Απίστευτες π@π@ριές" του ΕΕΦ.
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
fasistario
- Mr Lamogio

ВладимирВладимирович έγραψε:fasistario έγραψε:Κατά τα άλλα, στον υπόλοιπο κόσμο, η Αλβανία αμφισβητεί χερσαία και θαλάσσια σύνορα με την Ελλάδα.
![]()
Δείγμα φασιστικού παραλογισμού, θα πρεπε να μπει στις "Απίστευτες π@π@ριές" του ΕΕΦ.
Τί λες μωρέ;
Σε τί κόσμο ζεις;
Σημερινό θέμα είναι, όχι μαλακίες του Στόκου.
http://www.kathimerini.gr/815857/article/epikairothta/politikh/ta-tirana--amfisvhtoyn-ta-synora
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Δεν ξέρω αν το έχετε πάρει χαμπάρι μερικοί, αλλά δεν υπάρχουν σύνορα με την Αλβανία εδώ και 10 - 12 χρόνια.
0 .
Was mich anbelangt, geht es dich nicht an
Aber hoff doch mal, die Geistererscheinung ab und an.

-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

fasistario έγραψε:
Τί λες μωρέ;
Σε τί κόσμο ζεις;
Σημερινό θέμα είναι, όχι μαλακίες του Στόκου.
http://www.kathimerini.gr/815857/article/epikairothta/politikh/ta-tirana--amfisvhtoyn-ta-synora
Σιγά να μη το ξέρω, δεν χρειάζεται να με ποστάρεις τα λίνκς από πασοκική σαπίλα.
Πες μας φωστήρα που στέκεται αυτό με την απόδοση (ή μη) ιθαγένειας στους εδώ albanous;
Ξες να πούμε πόσα αλβανικά γονίδια έχεις εσύ ο ίδιος (Λαμία είπαμε, έ;)

0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ
-
fasistario
- Mr Lamogio

ВладимирВладимирович έγραψε:Σιγά να μη το ξέρω, δεν χρειάζεται να με ποστάρεις τα λίνκς από πασοκική σαπίλα.
Πες μας φωστήρα που στέκεται αυτό με την απόδοση (ή μη) ιθαγένειας στους εδώ albanous;
Ξες να πούμε πόσα αλβανικά γονίδια έχεις εσύ ο ίδιος (Λαμία είπαμε, έ;)
Τώρα να κάτσω να μιλήσω σοβαρά ή όχι;
Ποια γονίδια ρε ρωσομπλιατ; Πας καλά; Καταρχάς σε επίπεδο γονιδίων, οι Έλληνες και οι Αλβανοί είναι εξαιρετικά κοντά, ειδικότερα με εκείνους που βρίσκονται από Τίρανα και κάτω,με μεγαλύτερες διαφορές να υπάρχουν με βόρεια Αλβανία και Κόσσοβο.
Κατά δεύτερον, εγώ είμαι Βλάχος. Και ναι, ξέρω καλά την φυλετική προέλευση των Βλάχων.
Κατά τρίτον, η Καθημερινή είναι ο Ρίζος των Φιλελέδων, όχι απλά των Πασόκων. Δεν στέκομαι στο ποιόν της, αλλά στην είδηση που βγάζει. Μιλάμε για μια χώρα που με επίσημο έγγραφο αμφισβητεί τα σύνορά της με την Ελλάδα, και το κράτος θα κάνει εύκολο την απόδοση υπηκοότητας (η ιθαγένεια δεν αποδίδεται, γεννιέσαι με αυτήν, άσχετα από την τυπική απόδοση) σε άτομα προερχόμενα από αυτή την χώρα.
Και προσωπικά στηρίζω απόλυτα το απαραίτητο της αφομοίωσης των Αλβανών μεταναστών δεύτερης και τρίτης γενιάς,καθώς είναι ό,τι πλησιέστερο σε εμάς.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Ενώ οι Ρώσσοι ας πούμε είναι πιο ανεκτικοί με τις πολιτογραφήσεις (Citizenship);
Για να μην βάλω τα βιντέακια με τους χειρότερους ΝΑΖΙ σε όλο τον πλανήτη που κάνουν να φαντάζουν της ΧΑ ανθρωπάκια (ή για την σάπια αστυνομία), που ναι μεν νίκησαν τον ναζισμό, αλλά το 9 - 10% είναι ακροδεξιοί και ναζι.
Μια είναι η χώρα, που σέβεται τον άνθρωπο ή τουλάχιστον έχει περισσότερα καλά. Και είναι στο άβατάρ μου!
Για να μην βάλω τα βιντέακια με τους χειρότερους ΝΑΖΙ σε όλο τον πλανήτη που κάνουν να φαντάζουν της ΧΑ ανθρωπάκια (ή για την σάπια αστυνομία), που ναι μεν νίκησαν τον ναζισμό, αλλά το 9 - 10% είναι ακροδεξιοί και ναζι.
Μια είναι η χώρα, που σέβεται τον άνθρωπο ή τουλάχιστον έχει περισσότερα καλά. Και είναι στο άβατάρ μου!
0 .

-
exomotis
- Chiprleader

Τα ποσοστα στα τηλεγραφησαν?
Οσο για την καυλυτερη χωρα, τυφλα ναχουν οι Σκανδιναυικες ε?
Ρε μη γραφετε ενα καρο παπαριες.
Οσο για την καυλυτερη χωρα, τυφλα ναχουν οι Σκανδιναυικες ε?
Ρε μη γραφετε ενα καρο παπαριες.
0 .
-
Freisinniger
- Maître des anions

Και οι Σκανδιναυικές είναι σε αρκετό καλό στάδιο και μερικές χώρες από την ΕΕ.
0 .

-
ВладимирВладимирович
- Supreme poster

Κατά δεύτερον, εγώ είμαι Βλάχος. Και ναι, ξέρω καλά την φυλετική προέλευση των Βλάχων.
Αυτό είναι, εσύ είσαι η καλύτερη απόδειξη του ότι με σωστή παιδεία οι Ελληνοποιημένοι γίνονται πιο φανατικοί Έλληνες.
Και προσωπικά στηρίζω απόλυτα το απαραίτητο της αφομοίωσης των Αλβανών μεταναστών δεύτερης και τρίτης γενιάς,καθώς είναι ό,τι πλησιέστερο σε εμάς.
Βρίσκεσαι σε φάση έντονης σχιζοφρένιας αγαπητέ, πως θα τους αφομοιώσεις στερίζωντας τους πολιτικά δικαιώματα, κρατώντας τους σε περιθώριο πολιτικής ζωής της Χώρας;
0 .
ΤΣΠΡΤΚ ΓΜΣ