Kauldron έγραψε:Ρε Λαχουρένιε, ήμαρτον. Τις προβοκάτσιες τις έχεις ακουστά? Πότε πρόλαβαν κι έγιναν συλλήψεις, και έγιναν δίκες και βγήκε οτι αυτοί τον κοπάνησαν? Εγώ τους αριστερούς δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου, σε πολλές περιπτώσεις έχουν κάνει προβοκάτσιες.
Μάλιστα κάθε φορά που χτυπάνε αριστερούς, η πρώτη μου σκέψη είναι οτι το έκαναν μόνοι τους.
Οτι δηλαδη ο τυπος αυτοκοπανηθηκε για να σπιλωσει την τιμη ενος ευυποληπτου ναζι μπουρδελοξενοδοχειαρχη οπως του Μιχαλολιακου  

Τετοια περιστατικα ειναι γνωστα οπως σου πα,απο τις αρχες 90,οταν η ΧΑ ηταν μια γκρουπα του 0,1%.Δεν υπηρχε τοτε κανενας λογος να τους προβοκαρουν.Ηταν πασιγνωστοι για πεσιματα σε ξενους,συνδικαλιστες,ακομα και ανηλικα της ΚΝΕ.Σε λιγο θα μου πεις οτι τον Λουκμαν και τον Φυσσα τους σκοτωσαν οι αριστεροι για προβοκατσια.
Απλως εχεις επιλεξει να τους στηριζεις γιατι ειναι 
αντικαθεστωτικοι και αυτιστικα κλεινεις τα αυτια σου στην αληθεια.
Δεύτερο σημείο. Αυτό που λες, έρχεται σε αντίθεση μ' αυτό που λέει ο Μητσικόλλιας εδώ:
Αντ΄αυτού και επειδή ακριβώς η εκλογική βάση της ΧΑ είναι θυμωμένοι μικροαστοί και ματαιωμένοι πασόκοι και επειδή η ηγεσία είναι ένα σύμφυρμα νεοναζί και κυπατζήδες, το αποτέλεσμα ήταν αυτό·
Θυμωμένες αναρτήσεις στο ίντερνετ, μπουρδολογίες για κακούς δημοκράτες και επίθεση στο ΚΚΕ (από συνήθεια).
Καμιά κινηματική αντίδραση, καμιά ιδεολογική απάντηση, μηδέν συσπείρωση.
οι θυμωμένοι αστοί είναι που την έπεσαν σε φίλο του Φύσσα?
Οχι,οι θυμωμενοι μικροαστοι χειροκροτανε απο τους καναπεδες τους ως επι των πλειστων.Την δουλεια την κανουν οι καυλωμενοι πιτσιρικαδες και οι περιθωριακοι που εχουν μαζεψει.Αυτο δεν αθωωνει τους πρωτους,ουτε τους κανει λιγοτερο επικινδυνους.
Και άλλο ένα θέμα, όποιος έχει ακούσει τα τραγούδια του Φύσσα, ουσιαστικά οι στίχοι εκεί μέσα ωθούσαν σε πράξεις βίας. Γι' αυτά, όπως και για τα καλέσματα της Κανέλλη "να μην μείνει ούτε ένας φασίστας πουθενα", δεν έχει κανείς να πεί τίποτα? 
Καλα εκανε ο μακαριτης,τι ηθελες να ελεγε δηλαδη ''Λουλουδια και αγαπη στους φασιστες''?
Για τις επιθέσεις σε οπαδούς της ΧΑ έχει κανείς να πεί τίποτα?
Οτι θα κατουρουσα στους ταφους πολλων απο αυτων.