ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Τα θέματα εσωτερικής πολιτικής.
Άβαταρ μέλους
paralo
Crazy poster
Crazy poster

Re: ΛΕΥΚΑ ΚΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!

Δημοσίευσηαπό paralo » 21 Απρ 2015, 13:15

fasistario έγραψε:[
Και οκ, εγώ προσωπικά δεν δέχομαι την κατηγοριοποίηση του Εθνικισμού ως μορφή της δεξιάς, αλλά αυτό είναι εντελώς άλλη συζήτηση.

Σωστο! Ο Εθνικισμός ειναι ιδεολογικά προσανατολισμένος (με "δεξιες" πρακτικές εν ΕΛλάδι).
Ανοιξε ενα νημα περι εθνικισμού (στανταρακι θα το εχεις μελετησει σαν θεμα) μιας και τελικά τα χαυγουλα θα μας αφησουν χρόνους απο την πολιτική σκηνή (που μας ειχαν πρηξει για το Εθνος) να αποδομήσουμε την έννοια.
(προσωπικα διαφωνω με τους Εθνικιστες γιατι οσα επιχειρηματα - που βασίζονται σε φυση/φυλή - εχω διαβασει μου ειναι ευκολο να τα καταρριξω. Αυτό που με δυσκολευει ειναι η έννοια της "Ιδέας" γιατι ειναι λιγο-πολύ φρουφρού και αρώματα και δεν μπορώ να βρω (εγω παντα) λογική. Αλλοι μπορουν. )
0 .
#ccc

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 21 Απρ 2015, 13:18

Λαχουρένιος έγραψε:Μα δε λεω πως και οι αναρχικοι δεν ειναι καθυστερες και λουμπεν,ετερον εκατερον.Αρνουμαι ομως οτι ειναι ολοι το ιδιο καφροι.

Είσαι τυχερός.
Δεν έχεις πολλές επαφές με άλλους πολιτικούς χώρους μάλλον.
Εγώ έχω.
Και, πίστεψέ με σε αυτό, ο εθνικιστικός/φασιστικός/νεοναζί (πες το όπως θες) χώρος στην Ελλάδα, μπορεί να είναι τίγκα στους ηλίθιους, αλλά ωχριά και είναι τέρας συζητησιμότητας μπροστά σε αυτά που έχω δει στον χώρο των αριστεριστών και των αντιεξουσιαστών.
Γιατί λόγω προσωπικών γνωριμιών, είμαι πολύ κοντά με άτομα που συμμετέχουν ενεργά σε αυτούς τους χώρους.
(Και όσο περίεργο και αν ακούγεται, το λέω νιώθοντας πίκρα γι' αυτά που βλέπω στους "απέναντι").

Παραλο, ο Εθνικισμός είναι ανορθολογιστικός. Μην προσπαθείς να τον "καταρρίψεις" απλά με ορθολογιστικά επιχειρήματα. Η βάση του είναι στις προ Γαλλικής Επανάστασης και προ Διαφωτισμού ιδέες.
Κάποια στιγμή, όταν έχω χρόνο, πρέπει να ανοιχτεί ένα τέτοιο νήμα.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Απρ 2015, 13:38

Πλεον δεν εχω,πριν καποια χρονια ειχα.Βασικα ουτε με τον ''δικο'' μου χωρο εχω πολλες επαφες σε προσωπικο επιπεδο πια.

Βια υπαρχει σε ολους τους χωρους.Μαχαιρωματα και δολοφονιες κατα 99% μονο στον ακροδεξιο.Μερικα σκαλοπατια παρακατω βαζω τους αντιεξουσιαστες.Στους υπολοιπους η βια περιοριζεται στο χωρο των πανεπιστημιων,και η βια ειναι πολυ πιο στοχευμενη και σπανια.

Αυτο δε σημαινει οτι δε θεωρω πχ τους δαπιτες και τους πασπιτες γλιτσες,αλλα μαχαιροβγαλτες δεν ειναι.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 21 Απρ 2015, 21:08

Λαχουρένιος έγραψε:Ρε συ,χθες-προχθες κοπανησαν ενα φιλο του Φυσσα-μαρτυρα και συζηταμε ακομα για το αν ειναι καθαρματα ή οχι?Ειναι γνωστο στους παντες απο τα 90ς,απλως τους εχεις συμπαθεια επειδη τους κυνηγησε ο Σαμαρας και επειδη ειναι αντιμνη.Μην κρυβομαστε.

Ρε Λαχουρένιε, ήμαρτον. Τις προβοκάτσιες τις έχεις ακουστά? Πότε πρόλαβαν κι έγιναν συλλήψεις, και έγιναν δίκες και βγήκε οτι αυτοί τον κοπάνησαν? Εγώ τους αριστερούς δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου, σε πολλές περιπτώσεις έχουν κάνει προβοκάτσιες.
Μάλιστα κάθε φορά που χτυπάνε αριστερούς, η πρώτη μου σκέψη είναι οτι το έκαναν μόνοι τους.

Δεύτερο σημείο. Αυτό που λες, έρχεται σε αντίθεση μ' αυτό που λέει ο Μητσικόλλιας εδώ:

Αντ΄αυτού και επειδή ακριβώς η εκλογική βάση της ΧΑ είναι θυμωμένοι μικροαστοί και ματαιωμένοι πασόκοι και επειδή η ηγεσία είναι ένα σύμφυρμα νεοναζί και κυπατζήδες, το αποτέλεσμα ήταν αυτό·
Θυμωμένες αναρτήσεις στο ίντερνετ, μπουρδολογίες για κακούς δημοκράτες και επίθεση στο ΚΚΕ (από συνήθεια).
Καμιά κινηματική αντίδραση, καμιά ιδεολογική απάντηση, μηδέν συσπείρωση.

οι θυμωμένοι αστοί είναι που την έπεσαν σε φίλο του Φύσσα?

Και άλλο ένα θέμα, όποιος έχει ακούσει τα τραγούδια του Φύσσα, ουσιαστικά οι στίχοι εκεί μέσα ωθούσαν σε πράξεις βίας. Γι' αυτά, όπως και για τα καλέσματα της Κανέλλη "να μην μείνει ούτε ένας φασίστας πουθενα", δεν έχει κανείς να πεί τίποτα?

Για τις επιθέσεις σε οπαδούς της ΧΑ έχει κανείς να πεί τίποτα?

"Προσπαθούσε να προστατευτεί, του την είχανε πέσει 200 άτομα".
0 .
"ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΑΟ ΠΟΥ ΖΕΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ"
Πρωτοσέλιδο "Ριζοσπάστη" 19 Σεπτεμβρίου 1932.
Κομμουνιστικός πατριωτιΖμός.

Άβαταρ μέλους
ΠΗΞΤΕ
Adonis Fan Club
Adonis Fan Club

Δημοσίευσηαπό ΠΗΞΤΕ » 21 Απρ 2015, 21:13

Έλεος ρε Χελώνε, επειδή από ό,τι φαίνεται με τη νέα πνπ θα στηθούν σε λιγότερο από ένα χρόνο γκιλοτίνες στο Σύνταγμα για όλα τα στελέχη του σύριζα και των ανέλ θα γίνεις απολογητής των αυγών τώρα;
0 .
Με του Κυριάκαρου το λιλί
θα τους αλλάξουμε την ψυχή

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 21 Απρ 2015, 21:14

Ρε Πήξτε, κάνε κάπου αλλού το ποδοσφαιρικό τρολλάρισμά σου, δεν έχω όρεξη.
0 .

Άβαταρ μέλους
fasistario
Mr Lamogio
Mr Lamogio

Δημοσίευσηαπό fasistario » 21 Απρ 2015, 21:23

Το 'χω ξαναγράψει.
Η ΧΑ πληρώνει τώρα και την φήμη που έχτισε τόσα χρόνια, φήμη που σε αρκετά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.
Φήμη ενός εξαιρετικά πειθαρχημένου κινήματος, που ποτέ δεν βρίσκεται στην θέση του θύματος.
Στην πραγματικότητα, ακόμα και σε εποχές προ '09 και γιγάντωσης, ψιλοχυμαδιά ήμασταν. Ό,τι να' ναι, όποτε να' ναι.
Και πάρα, πάρα, πάρα πολλές περιπτώσεις με ξυλοδαρμούς και μαχαιρώματα σε βάρος εθνικιστών γενικότερα και χρυσαυγιτών, από τα οποία ελάχιστα έγιναν γνωστά.
0 .
Formerly known as lamogio88
"Let us have a dagger between our teeth, a bomb in our hands and an infinite scorn in our hearts."

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Απρ 2015, 21:51

Kauldron έγραψε:Ρε Λαχουρένιε, ήμαρτον. Τις προβοκάτσιες τις έχεις ακουστά? Πότε πρόλαβαν κι έγιναν συλλήψεις, και έγιναν δίκες και βγήκε οτι αυτοί τον κοπάνησαν? Εγώ τους αριστερούς δεν τους εμπιστεύομαι καθόλου, σε πολλές περιπτώσεις έχουν κάνει προβοκάτσιες.
Μάλιστα κάθε φορά που χτυπάνε αριστερούς, η πρώτη μου σκέψη είναι οτι το έκαναν μόνοι τους.

Οτι δηλαδη ο τυπος αυτοκοπανηθηκε για να σπιλωσει την τιμη ενος ευυποληπτου ναζι μπουρδελοξενοδοχειαρχη οπως του Μιχαλολιακου :s_rofl :s_rofl
Τετοια περιστατικα ειναι γνωστα οπως σου πα,απο τις αρχες 90,οταν η ΧΑ ηταν μια γκρουπα του 0,1%.Δεν υπηρχε τοτε κανενας λογος να τους προβοκαρουν.Ηταν πασιγνωστοι για πεσιματα σε ξενους,συνδικαλιστες,ακομα και ανηλικα της ΚΝΕ.Σε λιγο θα μου πεις οτι τον Λουκμαν και τον Φυσσα τους σκοτωσαν οι αριστεροι για προβοκατσια.
Απλως εχεις επιλεξει να τους στηριζεις γιατι ειναι αντικαθεστωτικοι και αυτιστικα κλεινεις τα αυτια σου στην αληθεια.
Δεύτερο σημείο. Αυτό που λες, έρχεται σε αντίθεση μ' αυτό που λέει ο Μητσικόλλιας εδώ:

Αντ΄αυτού και επειδή ακριβώς η εκλογική βάση της ΧΑ είναι θυμωμένοι μικροαστοί και ματαιωμένοι πασόκοι και επειδή η ηγεσία είναι ένα σύμφυρμα νεοναζί και κυπατζήδες, το αποτέλεσμα ήταν αυτό·
Θυμωμένες αναρτήσεις στο ίντερνετ, μπουρδολογίες για κακούς δημοκράτες και επίθεση στο ΚΚΕ (από συνήθεια).
Καμιά κινηματική αντίδραση, καμιά ιδεολογική απάντηση, μηδέν συσπείρωση.

οι θυμωμένοι αστοί είναι που την έπεσαν σε φίλο του Φύσσα?

Οχι,οι θυμωμενοι μικροαστοι χειροκροτανε απο τους καναπεδες τους ως επι των πλειστων.Την δουλεια την κανουν οι καυλωμενοι πιτσιρικαδες και οι περιθωριακοι που εχουν μαζεψει.Αυτο δεν αθωωνει τους πρωτους,ουτε τους κανει λιγοτερο επικινδυνους.

Και άλλο ένα θέμα, όποιος έχει ακούσει τα τραγούδια του Φύσσα, ουσιαστικά οι στίχοι εκεί μέσα ωθούσαν σε πράξεις βίας. Γι' αυτά, όπως και για τα καλέσματα της Κανέλλη "να μην μείνει ούτε ένας φασίστας πουθενα", δεν έχει κανείς να πεί τίποτα?

Καλα εκανε ο μακαριτης,τι ηθελες να ελεγε δηλαδη ''Λουλουδια και αγαπη στους φασιστες''?

Για τις επιθέσεις σε οπαδούς της ΧΑ έχει κανείς να πεί τίποτα?

Οτι θα κατουρουσα στους ταφους πολλων απο αυτων.
0 .

Άβαταρ μέλους
Kauldron
Supreme poster
Supreme poster

Δημοσίευσηαπό Kauldron » 21 Απρ 2015, 21:58

Απλως εχεις επιλεξει να τους στηριζεις γιατι ειναι αντικαθεστωτικοι και αυτιστικα κλεινεις τα αυτια σου στην αληθεια.

Ποιάν αλήθεια? Την αλήθεια του "την πέφτουμε 20 άτομα σε όποιον μας μοιάζει για χρυσαυγίτης?" Πλάκα μου κάνεις?
Και χρυσαυγίτες να είναι τί δουλειά έχουν διάφοροι τύποι να παριστάνουν τους καουμπόηδες, και να τους επιτίθενται.
Τί είχαν κάνει τα άτομα που δέχτηκαν τις επιθέσεις στα βίντεο που παραθέτω (και υπάρχουν προφανώς και άλλα)? Ήταν "φασίστες"? Φορούσαν μπλούζες που δεν άρεσαν σε κάποιους? Είχαν πολύ κοντό μαλλί?

Καλα εκανε ο μακαριτης,τι ηθελες να ελεγε δηλαδη ''Λουλουδια και αγαπη στους φασιστες''?

Οχι, να έλεγε κάτω ο φασισμός ή κάτι τέτοιο.

Οτι θα κατουρουσα στους ταφους πολλων απο αυτων.

Θλιβερό το σχόλιο, και μη χαρακτηριστικό σου. Ωστόσο αν τους αντιμετωπίζεις έτσι, προφανώς έχουν το δικαίωμα της αυτοάμυνας. Ε, μετά μην διαμαρτύρεστε αν αποτύχετε και υπάρξουν τραυματισμοί από δικής σας πλευράς.
0 .

Άβαταρ μέλους
Λαχουρένιος
Ultimate Stalker
Ultimate Stalker

Δημοσίευσηαπό Λαχουρένιος » 21 Απρ 2015, 23:22

Εγω πχ δε θα πηγαινα να τους δειρω,γιατι θα παιρνα τα δοντια μου στο χερι.Και για τον ιδιο λογο δε θα συμβουλευα κανενα δικο μου να το κανει.Αν καποιος ομως καταφερει να δειρει κανεναν απο αυτους τους ψευτομαγκες,εννοειται θα του πω μπραβο,τι να κανω να κλαψω?

Και εννοειται μιλαω για real μελη,οχι για κανενα κακομοιρο που περασαν για ΧΑτη,ή γενικα δεν εχει μπλεχτει σε τσαμπουκαδες εναντιον ξενων.Ισχυει οτι υπαρχει κοσμος που την πληρωσε αδικα.

Τωρα αν καποιος παει να πουλησει τσαμπουκαδες εκει που δεν τον παιρνει,ε ας προσεχε.Πχ ο μακαριτης ο Φυσσας αν ετρεχε αντι να κανει τον ηρωα,θα ηταν τωρα ζωντανος.Αλλα ο Φυσσας εκανε μαλακια που δεν προστατευσε τον εαυτο,δεν σημαινει οτι ειναι το ιδιο με τους σκατοψυχους.
0 .

Επιστροφή σε “Εσωτερική Πολιτική”